Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Barunka maminka píše:
tak malinkou už mám doma uvidí se za 3 týdny jak to bude
Držím palečky aby bylo už jen dobře ![]()
holky tak tady to nějak umřelo to vás ty vaši mrňousci sme nechtějí pustit nebo jak hih??? ![]()
ahojky to ani ne,ale už je pekné počasí tak jdeme s prckama radši na procházku,a když sme doma a oni spinkají tak vařím uklízím,meju okna,mám porád co delat,varím kazdý den a pak jdu s kočárem na hodinu dve ven,jinak jak holky co prckové jak rostou,my už máme pres 4 kila,papáme 120 ml a mama dlouhé nožičky ![]()
prckové jsou boží,jsou moc krásné a roztomilé ,potkalo nás opravdu veliké štěstíčko ![]()
Ahoj holky,
tak u nás je spíš problém s časem
..taky uklízím, peru, vařím, odstříkávám mlíko, krmím a do toho ještě ta starší dcera, která chce být také miminkem a vyřvává si různé věci.
Abych pravdu řekla, tak někdy ani ty procházky nestíháme
, doufám, že se to časem změní. Zatím ahoj a mějte se krásně ![]()
holky rostou krásně mě to vykládej když spí tak lítám po bytě a uklízím jinak sem pořád s holkama ![]()
Baru koukám že holčičky už jsou obě zdravoučké,to je moc dobře. Já taky nějak nestíhám je toho hafec se třema dětma
.Ale jak píšete je to veliké štěstíčko
![]()
Devět měsíců jsem se skrýval v utajení, ale 24.3.2011 byl čas, abych odkryl svou identitu: jmenuji se Lukáš a měl jsem 2910g
korkybill píše:
Devět měsíců jsem se skrýval v utajení, ale 24.3.2011 byl čas, abych odkryl svou identitu: jmenuji se Lukáš a měl jsem 2910g
je zlato ten den jsem měla termín já moc gratuluji je kouzelnej ![]()
Ahoj holky,
tak co je u vás nového? Moji broučci rostou jako z vody
a přijde mi, že to všechno šíleně letí. Teď máme jít na očkování a přijdou mi trošku nachlazení (rýma, nic hrozného), tak nevím, jestli se budou vůbec očkovat-spíš ne.
Tak se mějte krásně, ať vám dětičky rostou a dejte o sobě někdy vědět ![]()