Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Až budeš mít Baru chvilku, tak písni co a jak…jak to na tebe přišlo a jak to probíhalo. Kuju ![]()
no o půl 2 ráno mě praskla voda a hnedka sem začala mít bolesti jenže pořád sem se nechtěla otevírát byla sem stále jen na 3 cm víc nic no nějak o půl 7 -8 teď přesně nwm sem si nechala píchnout epidural pře už se to nedalo vydržet pak sem na hodinu možná více usla byla sme utahaná jak pes během spánku sem se otevřela na 8-9 cm což díky tomu epiduralu naštěstí pro mě a více méně i pro holky pře už sem měla odtečenou plodovku no a vlastně o tech půl 10 sem začala tlačit pře esterka už chtěla ven ale řeknu vám ležet při porodu na boku a tlačit aby hlavička šla co nejníže je opravdu peklo jako a pak už sem ztrácela sílu no konečně mála zajela tak dolů že se mohlo jít na věc to jetak nádhernej pocit když cítíš jak vyjede ven a ted vidíš ten fialovej uzlíček před sebou
atomatika začla sme brečet jak blbá zatím co nademnou staly doktoři a držely mě břicho aby se mála někam neotočila jako ta co byla ještě vevnitř no a když řekla doktorka při další kontrakci zatlačte tak sem čekala až nějaká dojde aono nic prostě bolesti přestaly takže po 8 minutách co Šarlotka už byla venku sem začala tlačit znova i bez kontrakcí ale docela bylo poznat že Esterka byla větší ta hlavička no nešlo to ale nakonec mě přítel více zatlačil a byla venku samozřejmě já uřvana přítel plakal a to vše jen dvěma fialovým špinavým uzlíčkům které teď sou pro nás celým světem
na spodku sem se ani neroztrhla taže mám jen jeden steh vevnitř jinak pohodě je to opravdu zvláštní najednou nemít v břiše nic najednou sem byla hubená
ale STÁLO TO ZA TO
![]()
moc děkuji holky už přibraly Šarlotka 30 a Esterka 40 bože ja sem tak ráda s těma problémama s papaním konečně po 5 dnech něco nabraly ![]()
Barunka maminka holky jsou krásné a moc vám to na fotce sluší
![]()
Mohla by si mi prosím prozradit, v čem jsi fotečky upravovala? Vypadá to krásně ![]()
Barunka maminka píše:
photoscape jinak moc děkuji
Zdravim vas! neni tu nekdo mezi vami, kdo by mel zajem o veci na dvojcatka -kluky? jsou nam 3 mesice a s prvni vel. uz jsme vyrostli. Rada za par korum prodam.