Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mě s budí jen jedna většinou etynka lotka spí většinou celou noc jak kdyx no
barua když se etynka vzbudí v noci,je zticha,nebo brečí??nevzbudí lotku???
ahoj holky co tu píšete o buzení tak to vubec neznam
,my jdeme hajat večer v 8 ,a vstáváme až v 6 ráno,dám jim mlýčko a pak jdeme pinkat a vstáváme v 11 a pak jsme vzhuru a odpoledne si jdou hajnout tak na 2 hodinky,tak já jsem vyspalá až až
jsem ráda prckové jsou hodní,ikdyž je trápí zoubky tak jsou nekdy vztekly,ale pak zase hodný
a pláčou,jen když jsou mrzuty a nemuzou odpoledne zabrat,ale nechám je a usnou
jinak mi neplakají…ráno když se probudí v 6 tak si povídají a hrají si…
mě právě byli taky tak hodní,jak píšeš Peti..i tak spinkali jhak ti tvoji..ale teď uplně otočili!!!a dnes..hrůůza!!!vstávali mě vlasy na hlavě,jak řvali a ještě řvou a nechtějí nic jíst!!!! ![]()
taky mě to napadlo barčo..jinak fakt nevím,nemám čas se ani naobědvat,ale že by rostli oboum najednou
![]()
jako tak to je fakt mazec!!oni naposledy jedli ve 12 a od té doby mě nic nechtěli…prostě nic!!to je na chocholouška už
snad to nebude trvat dlouho a zase se to zklidní ![]()
to co popisujes tak to vypadá na zoubky ![]()
určitě,než leničce vylezl tak plakala a vztekala se a obcas mi snedla málo,a pak nám vylezl zoubek,a o tom druhém jsem ani nevěděla
a nebo když mi nepapají tak mají teplotu,no jestli ti takhle nepapají že opravdu papají ve 12 a pak nic,tak já bych to řešila s doktorkou,třeba je bolí bříško ze zeleniny??? ![]()
nebo tvé šmudlinky pláčou hlady a neví jak se uklidnit,mě to dělala lenča,když byla protivná,pak nechtěla papat,měla takové období,nechtěla papat večer,tak jsem ji musela ukolébat a v náručí ji nakrmit,ale bylo to naštěstí jen jednou
ahojte holky..peti,to jsem si taky myslela,že to má z hladu..no dnes je to o poznání lepší
ale nechcu to zakřiknout!!!!lukyn fořád nechce mléko!!!!ani bebu ani sunar,jen čaj..toho vypije moooc,no.venda začala jíst normálně..dneska teda
tak snad jí to vydrží!!!jinak to fakt budu řešit s doktorem
![]()