Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.8.11 11:02

mě s budí jen jedna většinou etynka lotka spí většinou celou noc jak kdyx no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
13.8.11 11:25

barua když se etynka vzbudí v noci,je zticha,nebo brečí??nevzbudí lotku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
13.8.11 13:19

ahoj holky co tu píšete o buzení tak to vubec neznam :roll: ,my jdeme hajat večer v 8 ,a vstáváme až v 6 ráno,dám jim mlýčko a pak jdeme pinkat a vstáváme v 11 a pak jsme vzhuru a odpoledne si jdou hajnout tak na 2 hodinky,tak já jsem vyspalá až až :hug: jsem ráda prckové jsou hodní,ikdyž je trápí zoubky tak jsou nekdy vztekly,ale pak zase hodný :-) a pláčou,jen když jsou mrzuty a nemuzou odpoledne zabrat,ale nechám je a usnou :mrgreen: jinak mi neplakají…ráno když se probudí v 6 tak si povídají a hrají si…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.11 19:25

nene lotku nevzbudí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
13.8.11 20:06

mě právě byli taky tak hodní,jak píšeš Peti..i tak spinkali jhak ti tvoji..ale teď uplně otočili!!!a dnes..hrůůza!!!vstávali mě vlasy na hlavě,jak řvali a ještě řvou a nechtějí nic jíst!!!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.11 20:08

ä co zoubky ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
13.8.11 20:14

taky mě to napadlo barčo..jinak fakt nevím,nemám čas se ani naobědvat,ale že by rostli oboum najednou 8-o :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.11 20:15

klidně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
13.8.11 20:18

jako tak to je fakt mazec!!oni naposledy jedli ve 12 a od té doby mě nic nechtěli…prostě nic!!to je na chocholouška už :mrgreen: :mrgreen: snad to nebude trvat dlouho a zase se to zklidní :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.11 20:26

kamoška má taky dvojky a ji taky ta jedna nechtěla papat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
13.8.11 20:38

to co popisujes tak to vypadá na zoubky :-)
určitě,než leničce vylezl tak plakala a vztekala se a obcas mi snedla málo,a pak nám vylezl zoubek,a o tom druhém jsem ani nevěděla :-D a nebo když mi nepapají tak mají teplotu,no jestli ti takhle nepapají že opravdu papají ve 12 a pak nic,tak já bych to řešila s doktorkou,třeba je bolí bříško ze zeleniny??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
13.8.11 20:45

nebo tvé šmudlinky pláčou hlady a neví jak se uklidnit,mě to dělala lenča,když byla protivná,pak nechtěla papat,měla takové období,nechtěla papat večer,tak jsem ji musela ukolébat a v náručí ji nakrmit,ale bylo to naštěstí jen jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
14.8.11 14:39

ahojte holky..peti,to jsem si taky myslela,že to má z hladu..no dnes je to o poznání lepší :palec: ale nechcu to zakřiknout!!!!lukyn fořád nechce mléko!!!!ani bebu ani sunar,jen čaj..toho vypije moooc,no.venda začala jíst normálně..dneska teda :roll: tak snad jí to vydrží!!!jinak to fakt budu řešit s doktorem
:think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.11 16:05

tak jak se máte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.11 16:09

my máme asi hypotonii

• načítám...