Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.7.11 11:20
Herma píše:
ahoj holky,tak u nás je dnes pěkně škaredě :cert: zase.Barčo,tak co??holčičky už pasou???My jdeme za týden na 5timěsíční kontrolu..letí to strašně!!!

holčičky nepasou sou na tom čím dál hůře mě příjde sem z toho nešťastná my jdem taky na 5 měsíční teď 26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
24.7.11 11:24

Baru,hůř snad NE!!!To se ti zdá!!Uvidíš co ti poví doktor na prohlídce…Snad to bude všecko OK :hug: Mě se děcka akorád probudily :-P krásně a dlouho spaly :palec: Takže jsem stihla konečně zrušit ten metřík,co už nevim co mě to tam ukazoval :mrgreen: A ve 12hod.jdeme naproti babičce k vlaku..bude dneska hlídat :-P :-P co vy máte v plánu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.11 13:51

my mě přijedou rodiče si pro brášku byl tu na prázdninách a teď koukáme na televizku a snažím se aby holky spaly no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
24.7.11 14:53

tak to jsi měla pomocníka :-P my půjdeme na procházku..Venda pořád řve..tak snad venku nebude!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.11 15:28

Lotynka je taky pořád uplakaná už přes den vůbec nespí a pak je protivná jak hovino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.11 11:53

dneska porodna a očkování holke hexou tak vše v pořádku buřtíci mají 5,6 kg 60 cm Šarlotka a Esterka 6,1kg a 63 cm takže sme už cvalíci na to že sme měli 2 kg a 2,23 kg při narození uličnice Esterka tam všechno doktorovy řekla ten byl vysmátej jak jelito takže fajn jinak 9 na symflorix a teď nemusím po očkování 2 dny cvičit tak si odpočinu aspoň trošku psychycky jinak jak se máte vy???? co děláte ??? co mimiškové segra odjela tak bude zase samy no hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
29.7.11 14:46

ahoj holky,mrzí mě že se to tu tak trochu rozpadlo,ale jsem ráda že tu někdo zustal :-) já neměla čas ,a když byl čas tak jsme venku,hodne se věnuji dětem a hrajeme si,oni jak pres den nespí tak sem porád u nich,ale zato my spinkají celou noc,vydrží až 10 hodin :-) jinak rostem jako z vody Petříček má 7,6 kg a Lenička 8 kilo,oba mají 65 cm,jsme také pořádní buclíci,za 14 dní už nám bude půl roku-toto letí :-) a Lenička se nám začala sama obracet na bříško,vždycky ji ráno tak najdu :-D a Petříček se převaluje zatím jenom na bok,je to taky šikulka, Leničce jsem našla včera 1 zoubek ,až sem se tomu divila,ale říkám si to je dobře :-) a jak se mate vy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.11 16:19

ahojiky tak to se máte šikulové my špatně cvičíme vojtovku takže se nepřevracíme anic sem z toho nešťastná ale jinak fajn holky sou šikovné vykládají chytají hračky a ták ale co se týče pohybzu tak nic ani nepaseme koníky ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
30.7.11 11:47

to přijde neboj,my držíme hračky v ruce sice dobře,dájí je hned do pusinky,ale ještě se pro ně nenatahují,každé miminko je jiné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.11 08:59

jo no ale je toho na mě moc jako no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
31.7.11 09:16

Barčo..bude líp!!!Drž se..máš moc krásné holky a buď ráda,že jsou zdravé :huban: :huban: a za chvilku zvládnou,to co ostatní mimča :mrgreen: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.11 09:28

to doufám už mě to opravdu leze na mozek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
1.8.11 12:49

oni to určitě všechno doženou,bud trpělivá.
my už 3 dny bojujeme s prujmem,volám doktorce a nemůžu se jí dovolat,chudák Petulka co spapa tak hned vykadí,asi nějaká střevní viroza.zkusim ji zavolat ještě odpoledne a uvidime.Leninka ta je pořád ted na bříšku,porád se prevaluje a když je na bříšku tak se pořád smejě :-)
jdu jim připravit jídlo,lenicce mrkev s bramborem a petánkovi banánek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.11 14:12

ty nedáváš objema to stejné vlastně když má ten průjem no nwm jestli bych mu dsala babana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
1.8.11 19:42

dávám jim stejné,ale když ma prujem tak má papat banan,říkala doktorka,on staví víš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí