Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Baru,
asi to je hloupá otázka, ale co to je? Nechce se mi hledat na internetu.
AHOJ BARU!!!
prosim…já taky nevim co to je???
jinak jsme byli na houbách a našli plný koš
dvojčata hlídala babička ![]()
ahoj holky,tak jsem Petánkovi objevila 2 zoubky
tak už konečně oba mají.
Romí manžel byl také na houbach a nic nenasel u nás je to hodně slítaný a vyzbíraný,zkusí to zítra někde jinde ![]()
jinak už se těšíme na jaro až za vámi přijedeme ![]()
baru…to je mě strašně líto,ale spraví se to brzo ne??????normálně dneska lukyn poprvé lezl
uplně mě udělal radost,sem ho opusinkovala celého
peti peňánkovi pusu..za zoubky
a jak je na tom??je pokakaný pořád???
no právě že ani za chvili ne chodit mě budou asik až tak kolem 2 let
ježiš..to mě mrzí mooc
právě nevim co je to za nemoc..musim se podívat na internet co to je a co to obnáší..chudinky malé
![]()
ale tak jim nic nebolí a nevadí sou to normální děti ale v pohybu budou zaostalé ale jako doženou to ale časem no
Baru držím pěsti, aby to bylo všechno v pořádku-i když ne hned, ale hlavně že časem. Tobě hlavně hodně sil, aby jsi je rozcvičila ![]()
Všechno bude dobrý neboj, máš moc krásný holčičky.
BELAMI moc děkuji sem z tohotak psychycky unavená že to je hrozné není to ani týden co sem se psychycky zhroutila
myslela sem jak budu silná a teď
ja vím ale sem nadně z toho víš jinak dneska byla poradna a Lotynka má 6 kg 63 cm a Etynka 6,4 kg a 65 cm jinak sme v pořádku až na ten pohyb no
holky jsou pěkné
no a já jsem se konečně odhodlala, k doktorce,pže mě břicho bolí už jako blázen a holky,mám pupeční kýlu a mám jít na operaci,já se zblázním!!!Zatím to musím odložit,ale nevyhnu se tomu,mám ju čím dál větší!! ![]()