Dvojitý pád kojence 8 měsíců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
323
22.8.14 21:50
@pajakevin píše:
Nezlobte se na mě, ruka nebo noha jí sice neupadla, ale pro mě je pád z jednoho metru opravdu velký úraz a né prkotina. A pokud jsem k té postýlce teda nepřišla a nehodila jí sama na zem, tak je to tak jak píšu, doteď jen lezla, nikdy si nesedla ani nestoupla nic! Takže asi žádnej „jinej gang“!!!

Velkým úrazem se ale skutečně nedá nazvat pád, po kterém je dítě naprosto v pořádku, to se zase nezlobte na mě. A jak je psáno výše, rošt postýlky měl opravdu být dole nejlépe už, když se dítě začalo otáčet, když už lezlo, není divu, že z tý postýlky vypadlo. A věř, že přijde spoustu, spoustu dalších a horších pádů-spadne na hranu stolu, spadne ze schodu nebo schodů, rozkousne si ret…Prostě po pádu hlídat jestli hned řve, nezvrací a chová se normálně a hodinu nenechat usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679

@St. Estephe ja teda snizovala postylku uz co si zacal sedat a to ke plus minus u lozeni..ale taky jsem ji nedala uplne dolu a jednou mi to malem prelezl. Bohuzel stat se muze..
A pad z takove vysky musi byt urcite osklivy, nejen pro dite ale i pro rodice. Me stacilo kdyz se maly vyvratil jaka to byla slupa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10972

@pajakevin Jaká je tvá definice otevřené zlomeniny nohy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
22.8.14 21:51

@pajakevin Klid, to neres. Ja bych zachranku volala taky. Ty pady na hlavu jsem rozdychavala, ale spadnout mi z metru, tak volam bez diskuze. Tam uz to je o necem jinem. A ta postylka - deti dokazi nemozne, takze ja osobne se nedivim. Drzim palce, aby male nic nebylo! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
22.8.14 21:51

@pajakevin Upadla, uraz se neprokazal zadny. Uraz je az nejaky ten nasledek, zdravotni ujma, zlomenina, krvaceni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
22.8.14 21:52
@Křováček píše:
@pajakevin Klid, to neres. Ja bych zachranku volala taky. Ty pady na hlavu jsem rozdychavala, ale spadnout mi z metru, tak volam bez diskuze. Tam uz to je o necem jinem. A ta postylka - deti dokazi nemozne, takze ja osobne se nedivim. Drzim palce, aby male nic nebylo! :kytka:

A proc hned volate sanitku, kdyz dite vypada normalne? Nestacilo by tam dojet autem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
22.8.14 21:54

@Blanka S Ted uz ne, takovou chytrou rec mel nekdo vest pred tim padem. To jsem se jen a pouze podivila. Zivot je plny prekvapeni, coz… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10972
22.8.14 21:54

@Křováček Tady nikdo nezpochybňuje volat, či nevolat záchranku. Jde o to nazývat stav pravým jménem. Prostě se dítěti nic nestalo, není to úraz. Natož tak velký. I samotný název diskuse je úplně mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
22.8.14 21:56

Ježíš nereste tu uraz..pad..spadla..atd.. mala ji spadla podruhe, tak v ten moment to napsala jak to napsala.. ptala se zda bude mala ok, tak ji odpovezte a nereste tu zase jine veci. Kazdy to bere jinak.
@pajakevin mala bude v poradku. A jak jsem psala kontrolujte jak mala reaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
22.8.14 21:58

@mroe Tak mozna jo, ale treba my auto nevlastnime. Navic jak treba odhadnu, ze ted je dite v pohode a bude i za pul hodky? A ono mi v aute zkolabuje? :nevim: Ten metr vysky uz je pro mimco hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
22.8.14 21:59

@Trojlístek Ale tak proboha neslovickarme! O to tady v te diskuzi nejde prece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141

Syn si minulý týden rozsekl ve školce bradu. Měl tam jeden steh, včera jsme ho šli vytáhnout.
Když jsme se chystali k doktorovi, tak mu v ponožkách podjeli nohy a sletěl ze schodů. :jazyk:

Příspěvek upraven 22.08.14 v 22:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Některý z prvních příspěvků je, že by se nevolala sanitka ani při prvním pádu…

a diskutovat o tom, zda je to úraz/není, tak se zakladatelka jen špatně vyjádřila a diskuze jde zbytečně úplně jiným směrem. Jí šlo jen o to, zda další pád po prvním velkém pádu nemohl nějak umocnit případné zranění. To je celé. Její obavy mi přijdou logické. Pamatuji si, když jsem dostala míčem do hlavy a měla jsem lehký otřes mozku, tak mě doktoři upozorňovali, ať si dávám pozor na prudší pohyby a další nárazy, že mi může prasknout nějaká cévka v mozku či co. Musela jsem být nějakou dobu víc opatrná než obvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10972
22.8.14 22:00

Nymyslím, že je v pořádku dělat z komára velblouda. Aktuálně nevíme jsetli malá bude v pořádku. Nejsme lékařky a neprovedly jseme potřebná vyšetření.

Příspěvek upraven 22.08.14 v 22:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
22.8.14 22:01
@Křováček píše:
@mroe Tak mozna jo, ale treba my auto nevlastnime. Navic jak treba odhadnu, ze ted je dite v pohode a bude i za pul hodky? A ono mi v aute zkolabuje? :nevim: Ten metr vysky uz je pro mimco hodne.

A to chces volat zachranku pri kazdem padu, pro jistotu? Pro me je zachranka pro zivot ohrozujici situace, tedy bych ji volala az v pripade, ze diteti( komukoliv) neco je.
Kdyz ji budu volat jen tak, nebude pak volna v pripade, ze ji fakt bude nekdo(treba zrovna ja a moje dite) opravdu urgentne potrebovat.

Příspěvek upraven 22.08.14 v 22:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák