Dvojka z chování
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Mar__tanka1983 píše:
Kolegyně syn šel po základce na stavárnu a pak na vysokou na psychologii. Takže nemusíš nutně na gympl (tam by snížená známka z chování mohla být problém), abys mohla pokračovat dál…
Tak to se celkem i divím.
Co vím tak na psychologii na FF je takový nával, že dostat se tam bez gymplu je docela zázrak. Známé dcera měla ekonomku odmaturovala s vyznamenáním přijímačky pokaždé udělala a nedostala se ani na potřetí. Ale tak nemožné to určitě není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ja-rekk píše:
Tak asi to nebylo za dva opsané úkoly a jednu klučičí bitku, že? Dvojku z chování ti učitel nedá jen proto, že se blbě vyspal, ta se schvaluje na pedagogické radě. Nicméně na přijetí na školu by to nemělo mít vliv. Také jsem měl v sedmé nebo v osmé třídě dvojku z chování a na gymplu to nikdo neřešil.
By ses divil, já dostala ve čtvrté třídě třídní důtku za to, že když jsme po besídce odnášeli židle, tak jsem si chtěla před nošením sundat velký svetr, ve kterém mi bylo hrozné teplo. Přestože jsem učitelce říkala, že si jen sundám svetr, tak to podala tak, že jsem odmítla pomáhat (plus se mnou teda ještě hrubě cloumala, zpětně to nechápu takové chování k malému děcku
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
2 z chování v 7 třídě
Dobrý den, chci se jenom zeptat jestli je adekvátní dostat 2 z chování za vytisknutí spolužáka ( fotka z Instagramu) a ještě Tommyho paciho kde bylo na fotce napsáno
Celkem solidní péro ( poté jsem to vyvěsil nad mušli ( pouze Tommyho). Spoluzaka mi našli v batohu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jasný, je Ti 13 a ptáš se na webu pro maminky. Uvědomělý chlapec. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím ty co píší, že je to adekvátní, prosím o vysvětlení, za co přesně by 2 měla být udělená.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tojsemja3 píše: Více
připadá ti normální lepit sprostárny na záchod a tisknout si fotku spolužáka ke kdovíjakému účelu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fotku si dal spolužák na veřejný web a tisknout fotky není trestní čin.
Vylepení sprostého obrázku je pubertální úlet.
Neříkám, udělit poznámku, nebo napomenutí, ale dvojka z chování, jestli nedošlo ještě k něčemu jinému je v tomto případě neopodstatnělá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Robin28916472
Ahoj, můj syn měl na konci osmé třídy dvojku z chování a dostal se na obě školy, jednu jsme dali soukromou a druhou nám poradila učitelka, tam nechtěli vysvědčení z osmé třídy.
Držím ti palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit