Dvouměsíční dítě málo spí

17359
22.6.11 06:39

dvojmesacne dieta malo spi

dobre rano :-D

pisem, lebo moj takmer dvojmesacny syncek spava strasne malo :-(

bud spi cez den 2-3 hodiny a potom v noci 6, alebo nespi cez den vobec a v noci spi sedem hodin- s jednym papanim.

a mam pocit, ze je to kazdy den menej a menej :-(

ked nespi je to mile kludne dieta,neplace, okrem toho je to velky papkac (pribera tyzdenne 300 gramov- plne kojeny), ale s tym nespanim ma privadza do zufalstva- uz ani nevladzem sa mu venovat :-? kludne vydrzi 8 hodin nepretrzite byt hore. v kociku nespi vobec.

mali ste to tiez niektora tak? zlepsi sa to? existuje nejaky sposob ako ho unavit, aby lepsie spaval?

dakujem za kazdu odpoved :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
423
22.6.11 06:44

Ahoj.
Nezúfaj,to máš ešte dobré. :-) My máme tiež dvojmesačného syna a ten mi cez deň spinká keď spočítam jeho 15 minutovky, tak dokopy cca 2 hod. a v noci vstáva po 3-4 hod.Vyžaduje si moju pozornosť,proste nechce byt sám.Tiež som z neho unavená a verím,že sa to zmení,lebo ináč neviem neviem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
22.6.11 07:05

Měla jsem to podobně, dcera přes den spávala hodinu dopo a hodinu odpo, víc jedině v případě, že jsem lítala s kočárkem. V noci se budila po 4h. Mezi druhým a čtvrtým měsícem ale začla spávat od 19ti do 4 ráno, tak jsem si odpočinula až v noci (pak se to zase zhoršilo). Zvykneš si a mimčo z toho vyroste a trosku najede na rezim. Az se zacne vic hybat, bude víc unavený a začne spát trošku pravidelněji.

• Citovat
  • Upravit
1934
22.6.11 07:26

Zlepší se to, NEBOJ! Mám pocit, že mé holky nespaly vlastně vůbec, zlepšovat se to začalo po 3 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.6.11 07:57

Krásné jméno :-D
Zkoušela jsi zavinout? Pevně, s ručičkama podél těla… Se mu to asi zpočátku nebude líbit, ale zkusila bych zavinout a jemně pohupovat, třeba v tom kočárku… to by mohlo zabrat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
22.6.11 08:20

Ahoj
nezufaj naozaj sa to zlepší :-DNaša Simonka bola ukážková asi len v porodnici a potom doma nič nefungovalo :lol: Počítala som to a z 24 hod. naspala 7-8 hod!! tiež už som bola uplne v čudu ale postupne sa to zlepšovalo a okolo roka zač. spat celu noc :lol:
Nám pomohlo zavinut keď bolo najhoršie. Inak mini spánky cez deň dávala len v kočíku :-D
Tak hodne síl a nech sa darí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
22.6.11 09:11
Stazina1 píše:
Ahoj.
Nezúfaj,to máš ešte dobré. :-) My máme tiež dvojmesačného syna a ten mi cez deň spinká keď spočítam jeho 15 minutovky, tak dokopy cca 2 hod. a v noci vstáva po 3-4 hod.Vyžaduje si moju pozornosť,proste nechce byt sám.Tiež som z neho unavená a verím,že sa to zmení,lebo ináč neviem neviem :-)

Tak mi to měli stejně :pankac: a druhá dcera byla hodný a spavý miminko.Prostě každý mimi to má jinak :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
22.6.11 10:00

jeej, baby, dakujem za povzbudenie :-D

on v noci tiez vstava po styroch hodinach- napapa sa a potom zaspi tak na dve. zobudi sa a je hore. neplace, len pozera okolo seba :-D

v kocariku nespi,skor by som povedala, ze to je jedine miesto, kde place aj ked mu nic nechyba :roll: zavinovanie z duse neznasa uz od porodnice. z kazdej perinky sa zurivo vykopal :mrgreen:

on nevymysla ked je hore, aj sa kludne zabavi na hracej deke, len proste nepotrebuje vela spat. snazim sa ho unavit, len neviem dost dobre, ze ako, ked je taky malicky :-P

viem, ze to nebude trvat vecne, tak dakujem vsetkym za povzbudzujuce slova :srdce:

pipet, dakujem, dostal ho podla mojho a manzelovho oblubeneho Leonarda da Vinciho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.6.11 10:02

Soldi, nemysli si, ale asi to tak má většina miminek na začátku.. Můj malej mi dělá to samý, přes den spí dvě hodiny, jinak zbytek dne prořve, a pak večer kolem 23 vytuhne a spí až do 5-6 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
22.6.11 10:31
Monny89 píše:
Soldi, nemysli si, ale asi to tak má většina miminek na začátku.. Můj malej mi dělá to samý, přes den spí dvě hodiny, jinak zbytek dne prořve, a pak večer kolem 23 vytuhne a spí až do 5-6 :roll:

jaaj, tak to mne pride ako krasne spanie :-D keby v noci spal aspon 5 hodin vkuse, bola by som stastna ako blcha, ale on spi maximalne styri a potom uz len dve a koniec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.6.11 10:34
soldi píše:
Monny89 píše:
Soldi, nemysli si, ale asi to tak má většina miminek na začátku.. Můj malej mi dělá to samý, přes den spí dvě hodiny, jinak zbytek dne prořve, a pak večer kolem 23 vytuhne a spí až do 5-6 :roll:
jaaj, tak to mne pride ako krasne spanie :-D keby v noci spal aspon 5 hodin vkuse, bola by som stastna ako blcha, ale on spi maximalne styri a potom uz len dve a koniec :roll:

No, ale ty aspoň plně kojíš že? My jsme napůl na UM, takže se nacucne Nutrilonem a je tuhej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
22.6.11 10:35

ano, kojim :-D ale on sa nebudi na hlad, on dokonca ani neplace, on sa proste zobudi, gula ocami a mrnci si sam pre seba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
22.6.11 10:39

Myslím,že se to zlepšit nemusí moje dcera absolutní nespavec snad do 3 let dokázala být půlku noci vzhůru a vedne jí stačila slabá hodinka, tenkrát jsem šílela,ale chce to klid,taky neplakala jen se dívala a koulela očima pevné nervy i to patří k mateřství :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.6.11 10:39

Tak to buď ráda, že je aspoň tedy potichu… u nás je vždycky cirkus, že se mu prostě něco nelíbí, maminčin mazánek :-D
A neboj, on si udělá režim, jen mu to chvilku trvá, a je to zvědavka zvědavá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
22.6.11 11:08

Soldi mě se malej taky budí ze zvyku. Ještě se mi nestalo, že by spal celou noc. Většinou vytuhne mezi osmo a devátou, budí se kolem půlnoci a pak kolem třetí, začne řvát. Já dřív myslela, že je to hlady, tak jsem koupila Nutrilon Extra pro lepší zasycení, ale žádná změna. Večer se sice napucne, ale stejně se probudí jak je zvyklej. V noci ho jen kojím tak mu dám prso, chvíli ho požužlá a je zas tvrdej, takže hlady se opravdu nebudí. Prostě jen chce vědět, že maminka je tam :nevim: :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí