Dvouměsíční dítě málo spí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
22.6.11 10:39

Tak to buď ráda, že je aspoň tedy potichu… u nás je vždycky cirkus, že se mu prostě něco nelíbí, maminčin mazánek :-D
A neboj, on si udělá režim, jen mu to chvilku trvá, a je to zvědavka zvědavá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
22.6.11 11:08

Soldi mě se malej taky budí ze zvyku. Ještě se mi nestalo, že by spal celou noc. Většinou vytuhne mezi osmo a devátou, budí se kolem půlnoci a pak kolem třetí, začne řvát. Já dřív myslela, že je to hlady, tak jsem koupila Nutrilon Extra pro lepší zasycení, ale žádná změna. Večer se sice napucne, ale stejně se probudí jak je zvyklej. V noci ho jen kojím tak mu dám prso, chvíli ho požužlá a je zas tvrdej, takže hlady se opravdu nebudí. Prostě jen chce vědět, že maminka je tam :nevim: :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
26.6.11 20:46

Ahojda, taky se přidám s tím že počkat a ono se to zlepší, mě můj klouček do 3M spal 5-6 hod. v nosci v kuse, jinak přes den ani tuk… po 3M se to upravilo, naučil si hodinku až hodinku a půl schrupnou přes den, někdy i v kočáře a pak spinká celou noc :-) chce to pevné nervy a zlepší se to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
3.7.11 14:53

U nás je to také takové. Dcerka (5 týdnů)mi přes den usne pouze pokud ji chovám, ale když ji položím, hned se budí. V noci se budí po 2 - 3 hodinách. Také doufám, že se to zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8petule8
7.7.11 07:59

Já bych to neřešila pokud není nějak unavená. Některé děti nepotřebují tolik spánku jako jiné :roll:

• Citovat
  • Upravit
1
6.6.12 13:25

Jak na večerní uspávání 10ti týdenního mimča

Dobrý den,chtěla bych od vás radu. Mám 10ti týdenní holčičku. Přes den baští po třech až čtyřech hodinách. Po kojení si tak hoďku hrajeme a pak odpadává na spaní. Spí jako andílek.Je skoro celý den na čerstvém vzduchu. V noci se vzbouzí jednou max dvakrát a uspím jí jen houpáním a hlazením do 10min. Ale nevíme si rady s večerním uspáváním. V půl osmé usne, spí tak hodinu a pak do jedenácti až dvanácti řádí. Už jsme zkoušeli koupání a pak kojení i obráceně a v různých časových intervalech,ale nejde to. Děkuji za Vaše rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
6.6.12 13:38

A jak vam spi pres den? Treba ji zkusit nechat spat min, aby byla vecer ospalejsi? Nebo nedavat spat o pul osme, pockat a dat do postylky pozdeji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
6.6.12 13:46
@soldi píše:
jeej, baby, dakujem za povzbudenie :-D

on v noci tiez vstava po styroch hodinach- napapa sa a potom zaspi tak na dve. zobudi sa a je hore. neplace, len pozera okolo seba :-D

v kocariku nespi,skor by som povedala, ze to je jedine miesto, kde place aj ked mu nic nechyba :roll: zavinovanie z duse neznasa uz od porodnice. z kazdej perinky sa zurivo vykopal :mrgreen:

on nevymysla ked je hore, aj sa kludne zabavi na hracej deke, len proste nepotrebuje vela spat. snazim sa ho unavit, len neviem dost dobre, ze ako, ked je taky malicky :-P

To vypadá zatím na nespavečka.. co nějaké poloh. lehátko, aby na tebe viděl nebo v kočárku, aby na tebe viděl a dělat si své.. když píšeš, že je jinak hodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11734
6.6.12 14:26

zkusila bych zavést režim, my to máme od narození o půl 7 koupání, pak kojení a spát, sice se v noci budí na jídlo nebo na dudel, ale vždy hned usne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
6.6.12 18:41

@woldinghamuk ahoj, uz si odpisala neaktualne, ale nakoniec je z toho mojho krpca uplny spachtos :lol: od pol roka spava denne 17 hodin, z toho v noci 13 bez prebudenia. teraz ma rok aj mesiac :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.6.12 18:56

U nás to bylo to samé.. Vyřešil to až čas, kolem 5 měsíce začala usínat ve 21 hod a spí až do 7hod.. Několik týdnů dokonce bez buzení, teď jí rostou zuby, takže se budí zase často.. A to má od narození stejný režim - koupání přesně jak tu někdo píše v půl sedmé :mrgreen: A přes den naspí tak 2-3 hodinky, podle mě by mohla spát víc, ale jí to takhle asi vyhovuje.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
6.6.12 22:52
@soldi píše:
@woldinghamuk ahoj, uz si odpisala neaktualne, ale nakoniec je z toho mojho krpca uplny spachtos :lol: od pol roka spava denne 17 hodin, z toho v noci 13 bez prebudenia. teraz ma rok aj mesiac :D

To je super! Já si taky nestěžuju.. v noci se mi budí jen 2krát.. takže pohodička :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí