Dvouletý se chce neustále kojit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3823
7.7.19 18:20
@Jana206 píše:
Jeho otec si ho pres noc nebere nebo to neplanuje? Jaký mají vztah? Pro syna teď bylo mnoho změn, babicce bych ho nedavala a kojení bych neutinala, ale zavedla bych, pravidla, v noci max. jednou.

Otec se bohuzel prestal o syna zajimat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
7.7.19 18:22
@Jana206 píše:
Ani krajenou zeleninu, pecivo, krupky, ovoce? Oběd na vidličku? Dcera uz nic mixovaneho nechce, jí sama a v tom vedru hlavně meloun a okurky. Kojím tak třikrát az ctyrikrat denně, v noci vůbec.

Ne nechce vubec nic, nic nakrajeneho krom toho chleba. Sni opravdu jen mixovane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
7.7.19 18:22

Jako první bych vyzkousela krásne dny travit mimo domov, hřiště, koupak, výlety. A tam mu nedat. A i potom ve dni stravenem převážně doma pokracovat v tomto duchu, kojit ráno a potom treba před poledním spaním. Dcerku už nikde mimo domov nekojim, není problém.
Doma se ho snazit zabavit, venovat se mu, hrát si s hrackami, první hry, malování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
7.7.19 18:23
@zudina píše:
Otec se bohuzel prestal o syna zajimat

To je smutné. O to víc bych mu teď nebrala jedinou jistotu, kterou má :kytka:
Dcera je hodně cinoroda, tvoriva a zabaví se se sourozenci. Nedovedu si predstavit, ze by pořád chtela kojit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
7.7.19 18:26

A co třeba se s ním domluvit. Že mliko nejprve před spaním, po spaní a v noci a pak umiňovat a… Snažit se zabavit, být hodně venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
7.7.19 18:49
@pikola píše:
V jeho věku ač jsem zastánce kojení bych z mnoha důvodů kojení ukončila uplně.

Přesně tak, já původně chtěla kojit rok, to nám nešlo tak jsme pokračovali dal ae v roce a půl jsem striktně řekla dost a bylo, během jednoho dne mě vyměnil za flašku a bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
7.7.19 18:57
@Jana206 píše:
Jako první bych vyzkousela krásne dny travit mimo domov, hřiště, koupak, výlety. A tam mu nedat. A i potom ve dni stravenem převážně doma pokracovat v tomto duchu, kojit ráno a potom treba před poledním spaním. Dcerku už nikde mimo domov nekojim, není problém.
Doma se ho snazit zabavit, venovat se mu, hrát si s hrackami, první hry, malování…

taky bych se vydala touhle cestou. Proste se domluvit, ze ted kojite uz jenom doma. Venku zabavit a klidne uplatit zmrzlinou (cimkoliv). Na piti treba redeny most? Taky bych mu ted tu jistotu nebrala. Az bude pripraveny, tak si prestane rikat sam (taky jsem mela doma zavislacku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
7.7.19 19:05
@Sue2008 píše:
taky bych se vydala touhle cestou. Proste se domluvit, ze ted kojite uz jenom doma. Venku zabavit a klidne uplatit zmrzlinou (cimkoliv). Na piti treba redeny most? Taky bych mu ted tu jistotu nebrala. Az bude pripraveny, tak si prestane rikat sam (taky jsem mela doma zavislacku).

Myslis ze az bude pripraveny ze se sam nejak odstavi? Prirozene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.7.19 19:14

@zudina
A zkusila jsi, že máš bebí? Zalepit prsa, jako že tě bolí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
7.7.19 19:17

Pevne verim, ze se to srovna. Moji dceru neodradilo ani moje tehotenstvi, ani porod (holky jsou od sebe 2r3m). Kojila jsem i tandem, s tim, ze prvni bylo vzdy mimco a starsi jestli neco zbylo (vzdycky bylo dost). Ze zacatku chtela furt, pak postupne ne. Ted (cerstve 3r) si asi po mesici zase vzpomnela a obe jsme zjistily, ze uz to asi neumi (zkousela to jak pres brcko). Opravdu si zkuste nastavit nejaka pravidla, co zvladnete, postupne je zprisnuj (my jsme od porodu meli pouze vecer pred spanim). Takze diteti nereknes, ze nedostane, ale ze dostane az vecer (doma, odpoledne…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
7.7.19 19:23

@zudina jo a az bude nejhur nebo nekdo bude mit blby kecy, tak si spocti, kolik jsi usetrila za UM (dcera si nikde UM nevzala, az ted klasicke plnotucne) a bude ti lip :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
7.7.19 19:27
@zudina píše:
Myslis ze az bude pripraveny ze se sam nejak odstavi? Prirozene?

Tak většina se časem odstaví přirozeně.
Ale u vás jako problém vidím, že nic nejí. Ve dvou letech už mají děti jíst normální stravu jako dospělí.
Vždyť za rok půjde do školky. Já bych se sním dohodla, že kojení jen doma a před spaním. Jinak normální jídlo, nemixovat. Prostě nechat vztekat.
Rozchody dítě ovlivní, ale nemůžeš ho kvůli tomu přestat vychovávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
7.7.19 19:42
@Russet píše:
@zudina
A zkusila jsi, že máš bebí? Zalepit prsa, jako že tě bolí? :nevim:

Tak to jsem nezkousela.. nejak nemam odvahu na drasticka reseni :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
7.7.19 19:50
@zudina píše:
Tak to jsem nezkousela.. nejak nemam odvahu na drasticka reseni :?

Ale jednou budeš muset začít. Být na dítě sama ke těžký. Ale nejvíc těžký si to samoživitelky dělají sami. Litují svoje děti a omlouvají je. Nechtějí drastická řešení…
Tím, že jsi sama si nemůžeš nějaké věci dovolit. Musíš odpočívat a pokud je něco čím tě kluk unavuje/vyčerpává budeš mu to muset zakázat.
Protože když se složíš tak tě nikdo nezastoupí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.7.19 21:41
@zudina píše:
Tak to jsem nezkousela.. nejak nemam odvahu na drasticka reseni :?

Kamarádka kojila i přes druhý rok, neměla teda nějaké vztahové problémy, ale pak už sama chtěla přestat, aby mohla začít pomalu pracovat a zkusila i tohle. On to postupně nějak pochopil, taky dost často pobýval jen s tátou (ty teda můžeš dát babičce). Ale nebylo to ze dne na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí