Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
@matkabagristy to byla reakce na to, že děti s IVP může být jen 30%.
IVP je individualni vzdelavaci plan. Pokud na nej nema dle ppp narok, nema IVP. Muze se sejit cela trida deti s nejakymi problemy, ale nanejvys 30% z nich by melo mit IVP. Tvoje dite nema narok na IVP, tak nema IVP
@matkabagristy no jasně, ale to, že tam nebude tolik dětí s IVP neznamená, že tam jsou jen děti bez problémů. Jak jsem psala, v okolí neznám dítě, co by v posledních 2-3 letech dostali na VD IVP. Přitom ty děti potřebují individuální přístup.
@Anonymní píše:
@matkabagristy no jasně, ale to, že tam nebude tolik dětí s IVP neznamená, že tam jsou jen děti bez problémů. Jak jsem psala, v okolí neznám dítě, co by v posledních 2-3 letech dostali na VD IVP. Přitom ty děti potřebují individuální přístup.
upozornis ucitelku na problem, kazdemu diteti, ktere to potrebuje, by se melo dostat individualniho pristupu, bez ohledu na to, jestli ma papir nebo ne. Otazkou je nakolik je to mozne a bohuzel zavisi i na osobnosti ucitele.
@Anonymní píše:
Napsala bych SZ, ale anonymu mi to nejde. Když tak napište SZ vy