Dýško na svatbě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@werajsik píše: Více
No to bude asi tím, že bydlím na vesnici, do města často jezdím, ale ty koše atd sou plné pořád no. Ono taky Chvála bohu, jinak by ten odpad byl po zemi to by byl hnus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rotha píše: Více
U nás ano, včetně 24–26/12, Silvestr, Nový rok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki píše: Více
Tak u nás na Nový rok a na Velikonoční pondělí nejezdí, tyto jediné dva dny mají popeláři volno. Nicméně pak jsou v daném týdnu svozové dny o jeden den posunuty - tedy např. Nový rok je v pondělí, tak pondělní svozy se jedou v úterý, úterní ve středu, atd.. a páteční v sobotu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@werajsik píše: Více
Tak u nás jezdí dříve, ne později zase. Dobrý je, že když 24 vychází na středu tak jezdí ve středu, a když zase středa vychází na 25 což v UK je Štědrý den, tak jezdí v úterý
tady ale nepracuji 6 dnů nebo 7,vetsinou 4 dny práce a 4 doma, nebo neděle - čtvrtek, úterý - sobota atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rotha píše: Více
V neděli, i ve svátek. V Praze teda jo. Prostě, na který den padne svoz. Jako že bude svoz středa svátek a tak ten den se nepojede?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivan PPZ píše: Více
U nás se jezdí ve středu a pokud středa vychází na 25 prosince jezdí se v úterý.
Tak jasný no, že v Praze musí jezdit každý den a co sem slyšel tak v Praze, ale i třeba Londýn, tam dělají Popelari i noční, protože toho je hodně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snowoman rozumím třeba v podniku kde tu svatbu máte to tak je u nás to tak není. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petr-33 v servisu nechávám vždycky něco navíc protože mechanik má zlaté ručičky a nikdo by mi to tak dobře nespravil takže ano rozhodně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dysko se dava za nejake nadstandardni sluzby, kdyz jsem extra spokojena s obsluhou atd. Kdyz si nekde zaplatim svatbu, ktera stoji spoustu penez, tak ty nalestene sklenice ocekavam, neni to nic extra navic, je to v cene kterou jsem zaplatila, takze za to prece nebudu platit dysko. A neni moje starost, ze to ma na krku jen jedna osoba.
To si musis promluvit se zamestnavatelem, ze bys chtela nejaky priplatek za vetsi akci/praci navic atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit