Dýško - pošťák si sám vezme?

29350
10.6.16 09:32

Dýško - pošťák si sám vezme?

Tak mi jedna nejmenovaná společnost dovezla balík na dobírku… zaplatila jsem, neměla jsem drobné, tak mi řidič měl vrátit 105 Kč… dal mi dvoukorunu a se slovy, že to je dobrý metl rychle k autu… tak jsem na něho zavolala, že to není dobrý, že mi měl vrátit 105 Kč a dal mi jen 2 koruny, tudíž mi má ještě vrátit 103 Kč… tak mi vrátil ještě tu stovku, že pětikačku jsem už dostala… ale naštvalo mě to, normálně kdyby mi vracel správně, tak bych si vzala jen stovku a drobné mu nechala, ale považovat víc jak stovku za dýško se mi zdá trochu nepřiměřené… byl to malý balíček, který kydnul na zem před vchod… nebyl ani velký, ani těžký a ani jsem po něm nechtěla vynést ho třeba do patra… skoro se mi chce napsat „zlatá česká pošta“ :mrgreen:
Jsem divná já nebo on? Přijde vám to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101575
10.6.16 09:34

@Regina Hero Zprudila bych ho na 3 doby a i kdybych se mu měla postavit před auto, tak by ty 3 koruny našel :cert: a ještě bych zavolala na dispečink, že se mě snažil okrást.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
10.6.16 09:34

Toto neni normalni. Toto je na pisemnou stiznost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35764
10.6.16 09:35

Dala jsem dyzko jen jednou, když mi z ikey táhli sedacku do 11 patra :mrgreen: postakovi nikdy a to mi vozej třeba 60 kg steliva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
10.6.16 09:37

@Regina Hero ten by si to za klobouček nedal. Evidentně to zkoušel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
10.6.16 09:37

U postaku je takove chovani uplne normalni. Slusneho znam jen jednoho a ten odeme dysko dostal pravidelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
10.6.16 09:38

@Regina Hero Ne, normální to není. Napsala bych stížnost na příslušnou dopravní společnost.

• Citovat
  • Upravit
17878
10.6.16 09:38

Zazila jsem neco podobneho…a jsem v tomhle pripade desna potvora, ale stezovala jsem si „na vedeni spolecnosti“ ( zaslala jsem stiznost na dotycneho dorucovatele pres kontaktni formular)… ( jednalo se o podobnou castku…neco stalo cca 1370Czk, podala jsem 1500 Kc, bylo mi sdeleno „to je dobry“ oznamovacim tonem…eh??? za to, ze mi zazvonil doma a rekl, at jdu laskave pred barak, neb on kvuli mne nebude zamykat auto??? )

stejne jako jsem si ted stezovala nejmenovane spolecnosti, ktera dela dotaznikove streni ohledne peoplemeteru, kdy pan rozhodne nemel prehled o tom, co nam ma vysvetlit a na konci setreni nam s usmevem sdelil „vite…a ja jsem krestan a mam tady pro vas takovou knizku…“, malem to se mnou flaklo…sdelila jsem mu, ze dvere jsou tamtim smerem a ast pocitam s tim, ze tohle predam dale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
10.6.16 09:41
@j.a.n.i1 píše:
@Regina Hero Zprudila bych ho na 3 doby a i kdybych se mu měla postavit před auto, tak by ty 3 koruny našel :cert: a ještě bych zavolala na dispečink, že se mě snažil okrást.

však jsem si taky nechala vrátit přesně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
10.6.16 09:42

@Regina Hero No, chtěl tě okrást, kdyby se spletl, tak by se pak choval jinak. Stížnost bych asi nepodávala-moc na to nejsem, ale asi bych se této dopravní společnosti příště vyhnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
10.6.16 09:44
@BaMaK píše:
@Regina Hero No, chtěl tě okrást, kdyby se spletl, tak by se pak choval jinak. Stížnost bych asi nepodávala-moc na to nejsem, ale asi bych se této dopravní společnosti příště vyhnula.

Proto, že jeden zaměstnanec je idiot, ignorovat celou PPL/DHL/UPS?
To právě na stížnost/upozornění na vedení je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
10.6.16 09:45
@BaMaK píše:

když jsem u nich objednávala naposledy, dovezlo to PPL… bohužel u objednávky nemají možnost vybrat si přepravce… měli jen možnost vybrat platbu předem nebo dobírku, víc nic… ale taky jsem čekala aspoň třeba něco jako omluvu, že se spletl, že se přepočítal nebo cokoliv… překousla bych, kdyby řekl, že matika není jeho silná stránka, nebo že ještě neměl kafe a nefunguje… ale ještě hleděl naštvaně, že fakt chci ty peníze vrátit…

Příspěvek upraven 10.06.16 v 09:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
10.6.16 09:45

K nám jezdí zase porad ten stejný řidič jedné dopravní společnosti a ten si „přivydělává“ tim stylem, že mi má vracet třeba 70 Kč a tvrdi mi, že nemá vůbec drobný a u toho dela psí oči. Udělal mi to tak dvakrát po sobe a ja jsem doma také neměla drobne a zároveň jsem spechala, tak jsem mu dvakrát po sobe „nechala“ dyzko 70 Kč, od te doby si chystám peníze na korunu presne a to máte vidět vždy ty kysele obličeje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.6.16 09:47

Normální to není..nechávám si vozit často, protože českou poštu nemusím, a vyzkoušela jsem více společností a žádná po mě dýško nechtěla - teda řidič..když jsem dala, tak jsem dala, ale většinou do zaokrouhlené částky pár korun, určitě ne více jak dvacku..na pána bych si ztěžovala a příště vybírala pokud to jde, firmu jinou

• Citovat
  • Upravit
3355
10.6.16 09:49

@anonymouss Jo, protože by mi to vozil stejný chlap, ale když by si někdo stěžoval a oni ho vyhodili…nic proti nemám, určitě by to bylo oprávněné, ale já prostě na tohle nejsem, jen můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová