Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A proto platím vše kartou ![]()
ne tohle se mi nikdy nestalo, většinou (kor když vidí děcka za zády
) se mi snaží vrátit do koruny a vynesou mi to až do bytu, nechávám jim tak do dvacky, už tak dá člověk kolikrát za dopravu víc než za zboží
já třeba pořád bojuju s ČP, to je banda, zrovna mám rozepsanou mega stížnost, protože už mi fakt došly nervy a někdy si nejde vybrat jinýho dopravce ![]()
@Regina Hero píše: že se spletl bych pochopila s tou dvoukorunou a pětikorunou… ale ta stovka mi do toho nějak nesedí… splést si dvoukorunu se stovkou a pětikorunou dohromady se mi nezdá… a to „to je dobrý“ jako kdyby mi on vracel víc…![]()
![]()
No přesně tak! A prý „to je dobrý“
![]()
@pe-terka
Brát to jako stížnost - upozornění na nevhodné chování. Pokud se neozve nikdo - nic se nikdy nezmění. Pokud se na toho stejného doručovatele ozve více lidí, zaměstnavatel si dá pozor a pohlídá si to (třeba naivně věřím, ale mám takovou zkušenost).
@j.a.n.i1 píše:
Ahajá nějak nepochopila, žes mu vysvětlila, že to byla jen dvoukoruna
tak ještě tu stížnost na něj a máš to…
jo, to zase jo, jak to potřebuji do účetnictví, tak trvám na správnosti… ![]()
@KPKristy píše:
Nic to nevyřeší, maximálně si schladíš žáhu.
Já psala na poštu několikrát a vždycky jsem z toho vyšla jako debil.
Tak my na poštu volali a vyřešilo to hodně
muž je tam zprudil natolik, že onen nedodaný balík přivezl někdo autem v sobotu ráno a od té doby chodily balíky jak hodinky. A když jsme náhodou nebyli doma, tak na lístečku bylo, přesně v kolik hodin tam byl a snad i jaké auto zrovna parkovalo v ulici ![]()
@Regina Hero Ten u nás nám tu nechal tisícovku co byla jeho takže já dostala zboží a ještě asi 300 k tomu.
Já jsem si teď nechávala přivézt dva balíčky a řidiči mě úplně šokovali! Jeden mi tvrdil, nejprve, že mě nezastihl doma, když jsem se bránila, že na to čekám celý den doma, tak mi řekl, že nenašel jméno na zvonku, za dva dny, kdy mi to opět vezl se mě ptal kde, že to vůbec bydlíme
. Druhý doručovatel mě prosil, že má technickou poruchu, jestli si pro balík můžu přijít o cca 3km dál, hned jsem sedla do auta a jela ( trvalo to cca 5 minut), kdyz jsem dojela nikdo tam nebyl a do telefonu mi sdělil, že už je ve vedlejším městě ( vzdáleném 40 km) a že si vzpomněl že mi balíček dat nemůže protože má před ním vyskládané gumy a k tomu mému se nedostane
. Druhý den, když mi ho přivezl si vzal o 120 Kč navíc se slovy to je dobrý a když jsem řekla že není dál mi zpět hrdinský jen 100 Kč, když jsem řekla že je to stále málo vytáhl ještě 5 Kč se slovy že už víc drobných nemá. Od té doby už jedině Česká pošta. Když je některý doručovatel „liný“ zazvonit a nechá mi jen výzvu že mě nezastihl, tak si prostě jen dojdu na poštu a nemusím nahánět řidiče bůhví kde!
@pe-terka píše:
no jo jenže jak to chceš dokázat? On bude u zaměstnavatele samozřejmě tvrdit opak…
Jinak zakl. normální to rozhodně není a rázně bych se „pošťákovi“ postavila…Stížnost bych zvažovala, jenže beze svědků?
To tvrdit bude, ale je velká pravděpodobnost, že to neudělal jen u jednoho zákazníka a pokud se těch stížností sejde víc stejných, tak u to řešit budou… a i pokud ne, tak si u dotyčného už dá pozor, protože nebude chtít opakování.
To je fakt teda divné, buď se spletl a neuvědomil si, že Ti měl dát ještě stovku, nebo byl vážně tak drzý.
@pajule022 píše:
K nám jezdí zase porad ten stejný řidič jedné dopravní společnosti a ten si „přivydělává“ tim stylem, že mi má vracet třeba 70 Kč a tvrdi mi, že nemá vůbec drobný a u toho dela psí oči. Udělal mi to tak dvakrát po sobe a ja jsem doma také neměla drobne a zároveň jsem spechala, tak jsem mu dvakrát po sobe „nechala“ dyzko 70 Kč, od te doby si chystám peníze na korunu presne a to máte vidět vždy ty kysele obličeje
jo, něco podobného jednu dobu dělal kluk z PPL, vždy ochotně vyběhl do prvního patra a pak dělal oči, že peněženku zapomněl v autě (měl vrátit třeba 50 Kč). Poprvé jsem mu je nechala, podruhé jsem s ním šla dolů…
@bubulina To bych mu asi ty svoje peníze zas sebrala, že tu počkám, ať si pro ni dojde
já vůbec tedy čekám s penězi v ruce, než mi najdou zpět.
@anonymouss píše:
@pe-terka
Brát to jako stížnost - upozornění na nevhodné chování. Pokud se neozve nikdo - nic se nikdy nezmění. Pokud se na toho stejného doručovatele ozve více lidí, zaměstnavatel si dá pozor a pohlídá si to (třeba naivně věřím, ale mám takovou zkušenost).
@j.a.n.i1
jj, máte pravdu.
Podle mě se spletl. Prostě si neuvědomil, že má dát ještě stovku. Fakt strašná drzost a tragédie. ![]()
Já platím vše předem, takže dobírky neřeším. Jednou jsem měla na dobírku, z eshopu, kde zrovna nešlo platit předem, a pošťákovi jsem nechala asi 9,–, protože je to fakt dobrej chlap. Zná mě tady, a nosí mi balíky až ke dveřím (a to bydlíme v uzamčeném areálu). Dokonce mi volá, i když má na voze pro mě „balík na poštu“, jestli to chci hodit domů. ![]()
@WaIl píše:
Podle mě se spletl. Prostě si neuvědomil, že má dát ještě stovku. Fakt strašná drzost a tragédie.
jo, je to jen stovka… vzhledem k tomu, že přepravce takhle vlastně by poštovné přišlo na dvě stovky (v té dobírce už byla cena za dopravu) a stovka k tomu navíc… a to se vyplatí… zejména u zboží za necelé dvě stovky, tam se to vyplatí dvojnásob
![]()