Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smurfka, tak nemysli si, že já se u něj stravuji běžně
. Jely jsme do Prahy do divadla, tak jsme to spojily i s kulturou těla ![]()
@BEcherovka no, s tím mám taky své zkušenosti akorát si myslím, že ten zákazník za to chudák nemůže, že ti někdo práci otrávil, i když je to fakt vůči tobě hnusné :/
Já jsem to řešila tak, že jsem se naopak snažila být na zákazníky co nejpříjemnější aby alespoň oni mi zlepšili náladu ![]()
@BEcherovka píše:
Jj postovne je napalene, ale postacky maj porad stejne minimum a buzeraci k tomunechci mluvit o dyskach pro servirky, ale o jejich chovani
pred materskou jsem byla taky v kavarne
meli jsme jednu super managerku kolektiv byl super kecali jsme s pravidelnymi zakazniky do prace jsem chodila rada, pak odjela do anglie jako au paer, a dali nam takovou semetriku
najednou to byla pruda chodit tam, si pamatuju ze jsem se kolikrat ani nemalovala, s ni za zady byl clovek v depce, nechci obhajovat vsechny protivny lidi, ale ne vzdy je idealni pracovni prostredi
Podle toho poznas profesionala. Chova se tak aby byl vzdy mily i kdyby to mel hrat.
@Regina Hero normální to není, nechala bych si vrátit do koruny.
dávám dýško, když jsou v pohodě.
@Narovnako píše:
@KPKristy Takže to za ten výlet stojí, děkuji
Já to doporučuji. Ne proto, že se jedná o restauraci známého kuchaře, ale prostě pro tu úrověň, dobré jídlo (to já fakt dokážu ocenit
). Je fajn si udělat obrázek a vyzkoušet na vlastní kůži. A jednou za onoho času to ani člověka nezruinuje ![]()
@smurfka No počkej, ale vaří se tam dle jeho postupu, vede je, servis se chová dle jeho vedení, nakupuje se dle něj a podobně. Že to zrovna nevaří, neznamená, že to není jeho úspěch..Vem si, že mít jeho drezuru, tak to naučíš i každou domácí kuchtičku..
@Narovnako píše:
@smurfka No počkej, ale vaří se tam dle jeho postupu, vede je, servis se chová dle jeho vedení, nakupuje se dle něj a podobně. Že to zrovna nevaří, neznamená, že to není jeho úspěch..Vem si, že mít jeho drezuru, tak to naučíš i každou domácí kuchtičku..
já to chápu..však ano..ale prostě už jen pro ten pocit, že když jdu do jeho restaurace, tak už bych chtěla aby mi uvařil přímo on..a ne někdo koho vyučil..i když to muže být uplně nakrásno lahudka jak blázen..
to stejné kdybych jela do restaurací od Ramsyho..tak prostě pro ten pocit, bych chtěla aby to uvařil on..a ne ty, kdo vyučil, mají stejný postup atd..
chápu že to je v praxi nereálné..ale prostě už pro ten pocit, že bych šla do té restaurace…( v uvozovkách a nadsázkou, na obyč kuchaře mužu jít i do vesnického pajzlu )
Příspěvek upraven 10.06.16 v 13:10
@Shana to jsem se snazila, ale manazerce se to nelibilo
jsem se bavila s jednou stalou zakaznici, nez se ji pripravila objednavka s sebou
a ta mi stala za zady a skripala zubama a vrazdila me pohledem
@smurfka Jo no tak to jo, ty byla pecka, kdyby to vařil on sám, ideálně se pak přišel zeptat, jak nám chutná ![]()
@Narovnako píše:
@smurfka Jo no tak to jo, ty byla pecka, kdyby to vařil on sám, ideálně se pak přišel zeptat, jak nám chutná
přesně
![]()
@BEcherovka to už je fakt vrcholová krá…
a nějaké vyšší vedení, kam by se dalo (slušně) vysvětlit co se děje, a že to třeba i odrazuje zákazníky a tak?
Neomlouvam zlodeje z doručovacích společností, ale ti lidi opravdu z toho nic nemají ve smyslu, že poštovné je dost drahé, nebo myslíte, že pošťačka, když vám domů přitahne balík, že ovlivní cenu poštovného nebo z toho má nějaká procenta?
A pokud nemá přesně zpátky se taky může stát, vždyť kolik má různých dobírek za den, nevíte jak jí platil někdo před váma.
@mado ale ti lidé jsou za to doručování placení… a stejně jako když někde prodávám, když nemám drobné, musím si je sehnat, ne že je bude shánět zákazník… ale asi to každý vnímáme po svém… a samozřejmě i z pohledu majitel firmy - zaměstnanec… ![]()