Ebola a my

Napsat příspěvek
Velikost písma:
220
23.10.14 11:34

@KackaDoup Myslis TBC? No ja dceru ockovanou mam, neockovali tedy v porodnici uz.Ted druhe premyslim co se narodi, ale pravda je, ze to ockovani asi od veci tak uplne neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
23.10.14 11:45

@Atra neni,jen bych neockovala miminko hned po narozeni…ale kdy se to muze jeste nemam nastudovano, jen jsme videla nejakou reportaz v tv ze zrovna nejakemu italovi onemocnela babicka, a kojenec to chytl.On chtel ockovat, dobrovolne jak to bylo driv, nevim uz proc, jestli meli nejake rizikove prostredi nebo co, ale zadnou davku nesehnal, ta firma sem uz nechce dodavat, nestoji ji to uz za to.

• Citovat
  • Upravit
220
23.10.14 11:59

@KackaDoup Dcerka je 2010 a to se zrovna ockovat v porodnici prestalo. Nazory detskych se lisi, nekdo rika do 2 let nekdo ze je to jedno. Dulezite je po ukonceni povinneho ockovani a dite zdrave. Ockovani teda nic moc, odchazela jsem z katetrizacniho oddeleni hotova.
Nesmi pichnout tu vakcinu do svalu, picha se to pod kuzi do raminka. Samozrejme sebou dcerka mlela za vydatneho revu.Ale doktorka byla sikovna. U me zname to pichali asi na 4×, protoze ditko bylo bojovnik:)
Ale svet se propojuje, treba bude chtit jednou cestovat, myslim si, ze tohle ockovani zrovna k necemu je.Ale bala jsem se, clovek ma vzdy dilema, kdyz nenaockuji neco se stane, kdyz ano, neco se stane.Je to dane prehrslem informaci.Nase rodice tohle ani nenapadlo, proste to bylo neco normalniho. Verili doktorum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
23.10.14 14:38
@KackaDoup píše:
@Atra neni,jen bych neockovala miminko hned po narozeni…ale kdy se to muze jeste nemam nastudovano, jen jsme videla nejakou reportaz v tv ze zrovna nejakemu italovi onemocnela babicka, a kojenec to chytl.On chtel ockovat, dobrovolne jak to bylo driv, nevim uz proc, jestli meli nejake rizikove prostredi nebo co, ale zadnou davku nesehnal, ta firma sem uz nechce dodavat, nestoji ji to uz za to.

Ten pořad jsem viděla taky. zrovna jsem byla v porodnici. Já nad očkováním tbc uvažuji. Starší se narodil v 2010, zrovna to očkování rušili ale na mou žádost očkovaný je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
2.11.14 19:55

@KackaDoup Většinou jen 100mg. Ale pravidelně každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.11.14 19:59
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
18.11.14 16:21
  • Citovat
  • Upravit
220
18.11.14 19:13

Dobra zprava, ted jeste dostat pod kontrolu ostatni regiony…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová