Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Eveelin a kdyz prijde ebola a vymkne se, tak budou lide umirat na oboje…
@Malike ten epidemiolog v odkazu, který jsem dávala výše, říká, že je nízká pravděpodobnost, že by se ebola u nás rozšířila.
@Eveelin jak kdo…ano je to mene pravdepodobne…kvuli hygiene, ze ebola ma rada teplo..atd, nocmene jiny epidemiolog trvdi, ze by mohla zmutovat…jak to delava chripka, aby prezila v jinem pasmu…pak by to byl pruser…
@Malike
Ano, snad k ničemu takovému nedojde. A doufám, že nám taky tak trochu nekecají, co se týká té nakažlivosti.
@Atra opravdu dokud to tu nebude masove nakazenych kolem, panika zadna by nemela byt…ja to tak beru…uvidime,
Holky, pamatujete na tu paniku kolem prasečí chřipky? Jak si i lidé kupovali tamiflu za několik tisíc?
@Eveelin Taky jsme kupovali tamiflu, ještě mám 4 balení prošlý v lékárně. Já jsem už starší ročník, tak ještě pamatuju paniku okolo SARS.
@ivašot. právě. A bez té mediální masáže by si tu tamiflu asi nikdo nekoupil, že?
Příspěvek upraven 12.10.14 v 22:01
@Eveelin Jojo to si pamatuju, jen teď nikdo s lékem nelítá, nenabízí…kdyby byl tak si řeknu, že chtějí vydělat, ale ono nic.
@pana píše:
@gabki
Uzavřít hranice? Nejsi mimo? to už tu bylo.
Lidi cestují jak pominutí po celém světě a ty řešíš, jestli dostaneš ebolu v ČR, když to nebude ebola, bude to něco jiného. Je nás moc, příroda si poradí. a ty to nevyřešíš. Co se stresuješ?
proč bych měla být mimo? uzavřela bych hranice z rizikových destinací, pokud tam někdo chce vycestovat, at si letí pro smrt (v lepším případě pro nijakou lepší nemoc)
Stím, že cestu zpět až po 26 denní karanténě. proč by nato měli doplácet evropané? my češi? zaměstnává to plno zdravotníků, policii, hasiče, peníze to stojí a naše vláda nic neřeší! vždyt i obyčejné uklízečky na letišti dávají padáka, at něco nechytnou…
No, to odesílání vzorků do Německa asi levné úplně nebude… a je pravda, že tohle zaplatíme my…
Já souhlasím s panou…až bude příroda chtít, pěkně si nás zreguluje…
@Atra nemíjí,ale nepripoustim si vic nez je potreba…media vse zvelicuji od toho na svete jsou.