Ebola a my

Napsat příspěvek
Velikost písma:
785
15.10.14 21:39

@Atra Světu se podařilo zvládnout největší humanitární krizi-vyhodnoceno OSN. Zemětřesení na Haiti a z toho epidemii cholery. Teď věřím, že se podaří to samé s ebolou.OSN vyzvala ke spolupráci vlády, tak snad to dopadne dobře a svět to zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
15.10.14 21:44

@Lady4 Také doufám, i když tohle je silný kalibr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
15.10.14 21:46

@Atra
Nejlepší je věřit v lepší zítřky. A taky v náš zdravotní systém a osvícenost pohlavarů že léky zkusí použít.

Víš co mě trápí nejvíce, my jako dospělí tu hygiénu uhlídáme, ale co u dětí. Pořád na něco šahají, pak strkají ruce do pusy… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
15.10.14 21:49

@admenL
No tak to mi povídej, naposledy jsem byla s dcerkou na nákupu a jí nenapadlo nic lepšího než olíznout chladící box se zmrzlinou. Málem mě omyli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
15.10.14 22:10

@admenL Děti jsou dar, mám dvě holky a pocit, že strasně rychle vyrostly. Nechte starosti s ebolou těm, kteří jsou na svém místě, zdravotníci, záchranáří, mírové sbory, OSN, vlády vyspělých státú, Obama je taky otec a všichni se teď starají o to, aby se ebola nešířila dál. Nevěřím na paranoidní konspirační teorie. Věřím, že se to zvládne. Situace na Haiti bylo peklo a epidemie cholery se zvládla. S následky zemětřesení se bude tato chudá země potýkat ještě dlouho, ale epidemie už nehrozí. Žijte radostí z dětiček a nenechte se připravit o tyto vzácné chvíle strachem.Tady a teď ani zítra nákaza nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
15.10.14 22:24

@Lady4
Jsi hodná, díky za hezký komentář. Máš pravdu, děti jsou velký dar. Doufám, že to bude všechno dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
15.10.14 22:26
@Lady4 píše:
@admenL Děti jsou dar, mám dvě holky a pocit, že strasně rychle vyrostly. Nechte starosti s ebolou těm, kteří jsou na svém místě, zdravotníci, záchranáří, mírové sbory, OSN, vlády vyspělých státú, Obama je taky otec a všichni se teď starají o to, aby se ebola nešířila dál. Nevěřím na paranoidní konspirační teorie. Věřím, že se to zvládne. Situace na Haiti bylo peklo a epidemie cholery se zvládla. S následky zemětřesení se bude tato chudá země potýkat ještě dlouho, ale epidemie už nehrozí. Žijte radostí z dětiček a nenechte se připravit o tyto vzácné chvíle strachem.Tady a teď ani zítra nákaza nehrozí.
:palec: hezky napsané…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
15.10.14 22:32

@Atra Nedoufáme,ale věříme, těm kteří se o to starají. Přeji pohodový večer a hodně radosti z dětiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
15.10.14 22:38

@Lady4 I tobe hezky vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
15.10.14 22:41

@Lady4 pěkně napsané :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
15.10.14 22:42
@Lady4 píše:
:hug: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
785
15.10.14 22:49

Děkuji za pochvalu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
15.10.14 23:02
@Lady4 píše:
Děkuji za pochvalu :oops:
:kytka: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1961
16.10.14 08:42

Přečtěte si třeba tohle (a to ještě není opravdu realisticky popsáno, jak to ve slumech vypadá :P ) - http://cestovani.idnes.cz/…m-sveta.aspx?…. idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

stejně to vypadá v Monrovii - West point. A pak se ptejte, proč se to tam tak šíří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
16.10.14 19:31

Holky, ještě mě tak napadá, jak je možné že USA nevyzvalo ke spolupráci i Rusko, když tvrdí že mají vakcínu? Chápu ze jsou tam ty sankce apod, ale v těchto případech by mělo jít všechno stranou. A proč nečteme poplašné zprávy o případné nákaze, nebo opatřeních např. z Norska, Finska, Švýcarska, Ruska, Skotska…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová