Jaký máte názor na Facebook?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3677
7.8.14 11:52

Facebook, jaký máte názor?

Ahoj holky, tak se ptám, jaký máte názor na facebook??? Potřebujete ho k životu, jste závislé některá, nebo ho vůbec nemáte, nebo minimálně používáte??? A co vás na této sociální síti nejvíc vytáčí? :lol: Upozorňuji, že to není žádný průzkum :) Díky za Vaše příspěvky, příjde mi to jako zajímavé téma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
7.8.14 11:53

@Callipo90 FB mám, používám :mrgreen: hraju hry :mrgreen: Jinak je to každého věc, závislá na něm nejsem, ale jsem díky němu v kontaktu s lidmi, od kterých bydlím daleko - mám tam jen fakt blízké lidi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
7.8.14 11:54

@Callipo90
FB nemám, nikdy jsem neměla, vůbec mi nechybí. Ani jeho grafický vzhled se mi nelíbí, přijde mi nepřehledný. Prostě jsem uznala, že je mi naprosto k ničemu.

• Citovat
  • Upravit
1675
7.8.14 11:55

@Callipo90 nemám a nikdy mít nebudu.Je to šílenost a nechápu jak si spousta lidí dává veřejně své foto a někdy i dost osobní info. Když chci s někým mluvit tak mu zavolám nebo sejdeme. Dost často kontroluji facebok dceři, je to podmínka že ho bude mít a někdy fakt žasnu co si jsou lidi schopný veřejně psát :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
7.8.14 11:56

@Menora :pankac: přesně ztráta času a nevidím v tom žádný smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
7.8.14 11:57

@hanča74 a kolik je dceři? Myslím, že je každého věc, co si na svůj účet bude dávat a psát… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.8.14 11:58

@hanča74 mi fascinuje má nevl ségra - její 4 letý synek už má profil na FB 8o a takových děcek je víc… to fakt nechápu.. nebo nahaté fotky dětí atd.. já tam děcka nedávám vůbec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
7.8.14 11:59
@martina.se píše:
@hanča74 mi fascinuje má nevl ségra - její 4 letý synek už má profil na FB 8o a takových děcek je víc… to fakt nechápu.. nebo nahaté fotky dětí atd.. já tam děcka nedávám vůbec :think:

Co jsem tak slyšela, tak prý mají FB profily i mimina :lol:

• Citovat
  • Upravit
1675
7.8.14 11:59

@Bibušenka je jí 15.Ano každého věc, jen nechápu to je vše. Ať si tam dávají třeba nahé fotky. Jen jsem napsala svůj názor. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
7.8.14 12:00

Fb mám. Líbí se mi tam možnost skupin. Takže jsem ve skupině s dalšími rodiči co učí doma, nebo si s učitelkama vyměňujeme materiály pro děti apod…a teď jsem vyzkoušela i bazar ze svého okolí.
Fotky apod soukromé věci tam nedávám, takže za mě ok.

• Citovat
  • Upravit
72725
7.8.14 12:01
@Menora píše:
Co jsem tak slyšela, tak prý mají FB profily i mimina :lol:

tak to jde zcela mimo mě.. já občas kluka pustím, ať si tam zahraje hru Angry birds, ale aby měl profil, to neexistuje :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677

Tak já sama FB mám, to uznávám. Přijde mi to jako dobrý prostředek být s někým v kontaktu, mám tam pár přátel ještě z dob dávno minulých, po odstěhování jsme ztratili kontakt a na FB jsme se našli, různé přátelé, známé, ale rozhodně bych bez něj dokázala žít. Občas tam nějaké foto dám, možná tak 3× do roka :) fakt je ten, že mě některé příspěvky a fotky iritují. Takže jsem tyto lidi prostě smazala, mám je v telefonu a to stačí :) Mě tedy příjde dost nebezpečné dávat někam neustále foto svých dětí, upozorňuji nahatých apod… myslim něco ve stylu jak se děti koupají, běhají na zahradě apod… tohle bych na FB nějak ošetřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35313
@martina.se píše:
@hanča74 mi fascinuje má nevl ségra - její 4 letý synek už má profil na FB 8o a takových děcek je víc… to fakt nechápu.. nebo nahaté fotky dětí atd.. já tam děcka nedávám vůbec :think:

Myslim, ze to není normalni. Lide za chvili nevylezou z domu a kontakty s lidmi nahradi temi internetovými.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora

@hanča74
Já jsem jen na emiminu, nějak mi ostatní sociální sítě nechybí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15050
7.8.14 12:02

@hanča74 V patnácti z toho musí mít radost :mrgreen: