Jaký máte názor na Facebook?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
715
8.8.14 00:13
@Halibar píše:
@rejžička ja se odstehovala do zahranici a Facebook si zrusila. Se spoluzaky jsem v kontaktu na spoluzaci.cz, mam e-mail, Skype a na mobilu Whatsapp… a pravi pratele se ozvou vzdy, diky tomu, ze jsem si smazala FB, jsem zjistila, dko je kamarad a kdo ne. K tomu, abych byla v kontaktu s lidmi, nepotrebuju Facebook. Driv byl dobry a opravdu byl hlavne o te komunikaci, ale ted sel do kytek.A navic jak slysim nekoho jak mi rika ON ME STOUCHL, MAM HO TAKY STOUCHNOUT?
To uz se lidi neumi bavit jinak, nez jestli nekdo nekoho stouchl, jestli nekdo dal lajk k fotce neo statusu, jestli nekdo videl novou fotku toho a tamte? Prijde mi to strasne detinske :D

:palec: :potlesk: dnes jsem též zrušila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
8.8.14 00:18
@martina.se píše:
@hanča74 mi fascinuje má nevl ségra - její 4 letý synek už má profil na FB 8o a takových děcek je víc… to fakt nechápu.. nebo nahaté fotky dětí atd.. já tam děcka nedávám vůbec :think:

8o 8o 8o Tak malé děcko má profil? To je chorobné. Nic ve zlém, jasně, že je to každého věc. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
rokris
8.8.14 00:24
@mroe píše:
Myslim, ze to není normalni. Lide za chvili nevylezou z domu a kontakty s lidmi nahradi temi internetovými.

Přesně tak. Opravdu mi z toho leze mráz po zádech.

• Citovat
  • Upravit
14637
8.8.14 00:29
@rokris píše:
Přesně tak. Opravdu mi z toho leze mráz po zádech.

Nesmysl. Dokud bude točené pivo a sex, tak se život normálních lidí na fb nesmrskne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
8.8.14 00:42
@Litta píše:
Nesmysl. Dokud bude točené pivo a sex, tak se život normálních lidí na fb nesmrskne. ;)

Tak to se mi ulevilo. :)

• Citovat
  • Upravit
526
8.8.14 01:25

Taky jsem Facebook zrusila. Napred jsem se jen docasne odhlasila, ale nakonec jsem zjistila ze to k zivotu opravdu nepotrebuji, spis naopak. Vazne mi to pripada hrozne nesoukrome i pres ruzne nastaveni co jsem provedla, nachazely se moje fotky snad vsude, a tim padem je to i dost nebezpecne! ( Pred lety jsem byla na prednasce prave o takovych sitich a nekterym lidem to dokonce znicilo zivot. :( :|.Nastesti jsem dohledala jak ucet smazat uplne na trvalo ( Musim rict, ze to mel facebook pekne schovane ). Do 14 dnu byl opravdu ucet smazany. Zpatky uz bych se k takoveto siti nevratila :poblion:! Jsem spokojena zde na emiminu. :srdce: ( Ale tohle je samozrejme jen muj nazor na facebook, nekomu zase muze vyhovovat ) A muj seznam kamaradu se od te doby hooodne zuzil :) Rekla bych tak o 90 % :D A jsem za to i rada. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
8.8.14 05:39

@Callipo90 FB mám, i když jsem se mu dlouho bránila. Kvůli škole jsem ale byla donucena (VŠ - společné práce a nemožnost domluvit se na termínu, takže FB byla jediná možnost). FB využívám denně. Jsem ve skupinách, které se zabývají tím, co mě baví a je to fajn. Člověk se dozví plno informací, rad.
Fotky nezveřejňuji, jen foto mých psů. A ani skoro žádné informace tam o sobě nemám.
Za mě je FB fajn věc. Jak se říká, dobrý sluha, špatný pán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.8.14 06:24
@rokris píše:
8o 8o 8o Tak malé děcko má profil? To je chorobné. Nic ve zlém, jasně, že je to každého věc. :kytka:

mi to přijde přímo úchylný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
8.8.14 07:01

Já si mylsím, že FB je dobrá věc, ale musí člověk mít trochu nějakého rozumného cítění co tam dát a psát..
Kolikrát si říkám, že ti lidi tam jsou asi připití nebo co.. když to tm čtu.. Např. fotka jak leží v posteli ráno- manžel dá manžleku rozčepýřenou s komentářem.. a nebo známá zkazuje jak hzbla v prádle- ale má ještě nadváhu, jsem ji říkala, že to klidně uvidí půl republiky.. a nebo od mé seetřenice 16 holka tam dává např. jak třepe prsama video a zadkem v tangách atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
8.8.14 07:03

Jsem na něm závislá :-D Ale jen díky tomu, že využívám ve většine jen internet v mobilu a se všemi místo volání a psaní sms komunikuju přes FB nebo Viber.

Jinak fotek tam mám mraky, nicméně mám rozdělené komu se co zobrazí. Takže plno fotek vidí jen rodina žijící na Slovenku, kterou bohužel nevidíme až tak často a nejbližší přátelé.

A ano je to žrout času, ale na druhou stranu svůj normální reálný život žiju stále stejně.

Profil pro malé děcko mi přijde ujetý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
8.8.14 07:09

Ja si nemusim vystavovat „selfie“ kazdy den, nebo fotky svych deti, jakekoliv, na internet, kdyz uz to das jednou na net, uz to tam zustane a muzes to smazat jak chces. Kdyz chci ukazat fotky ze svatby, poslu je v mailu, jako v „praveku“, az se mi narodi dite, nebudu ho prece chudaka strkat na net… A uzamcene skupiny funguji jen tak na oko, oni to mozna vidi jen pribuzni ze Slovenska, ale v „kybersvete“ uz je to navzdycky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
8.8.14 07:14

@Halibar no mě to nějak srdce netrhá, i kdyby ty fotky viděl celej svět… možná proto s tím nemám problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
8.8.14 07:16

Kdysi dávno jsem ho měla, zrušila jsem ho a už ho mít nebudu, s přáteli komunikuju jinak, facebook je pro mě zbytečný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
8.8.14 07:16

Ono když to vezmu kolem a kolem, jestli má někdo představu, že mít fotky jen tak v počítači a nedávat je na sociální sítě, je nějak extra bezpečné. Tak je pro mě dost naivní. Asi ta možnost zneužití bude nižší, ale pořád tam je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
8.8.14 07:18

@RyBANA aha :D to je mozna hlavni „problem“, ze lidem uz nezalezi na soukromi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová