Jaký máte názor na Facebook?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1675
7.8.14 12:03

@martina.se já ani přítel FB nemáme a náš syn/ 1 rok/ ho stopro mít nebude max do 15.Fotky polonahých slečen ve věku mé dcery nechápu. Bych zjistila u holky a měla by po počítači. Synovi je 22 let takže přes něj kontroluji dceru neb se mají v přátelích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
@Menora píše:
Co jsem tak slyšela, tak prý mají FB profily i mimina :lol:

Jojo, také jsem se s tím setkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrushca

Já taky FB nemám. Není to špatná věc když chceš být v kontaktu s lidma kteří bydlí daleko a tak ale nechápu jak se tam každý chlubí dovolenýma a píše tam každou kravinu! A rozhodně bych tam nedávala fotky děti!

• Citovat
  • Upravit
6248
7.8.14 12:04

Nemám a nechci ho, přesně jak píše @hanča74 nechápu, co všechno některý lidi o sobě zveřejňují, možná jsem trochu paranoidní, ale v dnešní době mi to nepřijde moc bezpečný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.8.14 12:04
@mroe píše:
Myslim, ze to není normalni. Lide za chvili nevylezou z domu a kontakty s lidmi nahradi temi internetovými.

u děcek rozhodně ne.. já tam třeba mám lidi z celého světa, co jsem za ty roky nasbírala jako kámoše, mám tam rodinu, kterou mám daleko atd.. člověk má trochu přehled.. ale fascinuje mi i to, že někdo jen „sbírá“ kontakty.. prostě odklikne všechny žádosti a neuvažuje nad tím. Já mám jen svoje blízské, tuším 60-70 lidí :think: a hlavně právě ty, které mám daleko.. kámošce radši zavolám a zajdem na kafe, než krafat přes FB :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
7.8.14 12:05

FB mám, ale používám ho naprosto minimálně. Umím jen odepsat na zprávu a jinak nic jiného. Ani nějak netoužím po tom, abych ho uměla ovládat. Pro mě je to nutné zlo, občas tam proběhnou důležité pracovní informace. Ale nebýt toho, tak si ho ani nezakládám.
A děti? Mému tehdy devítiletému synovi ho založila neteř. Udělala jsem tóčo, protože to, co se tam občas (často) vyskytuje si myslím, že není pro děti vhodné a času na to mají dost. Takže synův účet jsem zrušila a zatím mu nechybí. Až bude starší a bude po něm toužit, tak mu ho asi dovolím, ale zatím ne.
Když vidím, jak jsou na tom neteře závislé, jsou tam prakticky pořád a cpou tam všelijaké blbiny, tak bych to dětem, do minimálně patnácti let, zakázala úplně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

FB mám a i dost často využívám. Jsem tak v kontaktu s lidmi se kterými se díky velké vzdálenosti nemůžu vídat osobně, takže i kvůli nim tam dávám fotky prcka. Ale na profil mají přístup jen přátelé a i ty mám rozdělené, že ne každý vidí vše.

• Citovat
  • Upravit
72725
@hanča74 píše:
@martina.se já ani přítel FB nemáme a náš syn/ 1 rok/ ho stopro mít nebude max do 15.Fotky polonahých slečen ve věku mé dcery nechápu. Bych zjistila u holky a měla by po počítači. Synovi je 22 let takže přes něj kontroluji dceru neb se mají v přátelích.

u těch děcek mi to přijde šílený.. polovina z nich nemá zamčený profily, svoje vyzývavé fotky veřejně atd.. my takhle poučovali chlapovu holku, takže fotky nedává, má tam spolužáky, hraje tam hry a když se jí něco nezdá, tak zavolá a ptá se, jestli je to OK… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675

@mroe Přesně, dneska si lidi už ani nenapíšou obyčejný pohled, všechno strkají a píšou na tyhle stránky. V dnešní době neomezeného volání si raději s někým pokecám po tel. než psát někomu na ňákou zeď že mám zácpu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
7.8.14 12:06

Facebook jsem měla několik let. Smazala jsem ho a zpátky už nechci. Tím že jsem ho pár let zkusila a teď už to bude rok co ho nemám, vím, že mi nechybí a pro mě to byla ztráta času. Nikomu to neberu, pokud ho to baví a má ho rád. Já jsem ale mnohem spokojenější a šťastnější, než když jsem viděla každému,,do talíře,, o moc víc trávím čas s dětmi a občasná nuda mě dohání být kreativní. Zabavím se podle mě bez facebooku smysluplněji, než s ním :mavam: Ale to je prostě každého věc, kolik lidí, tolik názorů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.8.14 12:06

FB nesnasim, prijde mi neprehledny, spousta veci, co by tam byt mela, chybi, je tezky se v tom orientovat, nastavovani funkci je nelogicky, atd. atp. Nicmene ho pouzivam kvuli skupinam. Mnohem radsi bych se schazela na netu jinde, ale to neovlivnim.
Jak vidim, ze ma nejaky obchod fotky na FB, nejdu tam, ty galerie jsou otresny, miliony fotek, casty dlouhy nacitani… :roll:

Příspěvek upraven 07.08.14 v 12:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
7.8.14 12:07

Facebook mam uz asi 8 let a je to super vec, kdyz clovek vi, jak ho pouzivat a je schopny si nastavit, co chce a nechce videt. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390

Každého věc, zda FB mít bude, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
@hanča74 píše:
@mroe Přesně, dneska si lidi už ani nenapíšou obyčejný pohled, všechno strkají a píšou na tyhle stránky. V dnešní době neomezeného volání si raději s někým pokecám po tel. než psát někomu na ňákou zeď že mám zácpu :mrgreen:

To je právě asi ten důvod proč FB nijak nepostrádám, se svými přáteli jsem v osobním kontaktu ( z těch nejbližších má FB profil jen jeden, ostatní také ne), pokud se s nimi potřebuji dohodnout, mám mobil a e-mail.

• Citovat
  • Upravit
29730
7.8.14 12:08
@mroe píše:
Myslim, ze to není normalni. Lide za chvili nevylezou z domu a kontakty s lidmi nahradi temi internetovými.

Mam dojem, ze tohle si lidi rikali uz s vynalezem telefonu :mrgreen: Ono to nebude tak horky, i kdyz dost zavislych tu je. U deti se to ale snad ohlidat da…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová