Jaký máte názor na Facebook?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1318
7.8.14 12:08

FB mam, pouzivam ho hlavne na kontakt s lidmi, kteri mi nejsou zas az tak blizci - spoluzaci, kolegove ted, kdyz jsem na materske, mam tam i rodinu a par blizkych pratel, ale s nima si volam, tam nepotrebuju FB. Fotky sebe ani dcery nedavam, teda uvazovala jsem, ze dam jednu reprezentativni, aby vsichni videli, jake mam krasne mimco, ale zatim k tomu nedoslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30385
7.8.14 12:09

FB je skvělý komunikační prostředek pro lidi, které spojuje nějaký problém nebo trápení. Je tam spousta podpůrných skupin, možností, jak najít podporu, radu a pomoc. Vůbec ho nezatracuju, naopak, patřím mezi jeho zastánkyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675

@kissi to určitě ano, zakladatelka se ptala na názory, tak jí je píšeme, ale každý at si má třeba 10 profilů na FB :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055

Tak moje dcera 11 má FB pod podmínkou bez svých fotek, nesmí tam psát, kdy nejsme doma a pod.
já nemám a nechybí mi - stačí mi emimi

jo a profil na FB bude mít i náš křeček :lol: se má, co?

@hanča74 držím palce, abys vydržela do těch 15… oni si ho zakládají ve škole - třeba na hodině informatiky… a nvíc, pokud nejsi na „fejsu, jsi těžce aut“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
7.8.14 12:11

@21.6.2014 já si je držím taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15096
7.8.14 12:12

FB mám, používám především ke komunikaci s kamarádkama které se odstěhovali a nemáme možnost se často vídat, také mám příbuzné v cizině. Co nechápu je na fb na zdi zdělovat každou blbost, jako třeba co jsem právě uvařila, že se cítím smutně a podobné blbiny. Nebo třeba každodenní focení malých dětí za jakékoli situace (poprvé sedím na nočníku atd.) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
7.8.14 12:12
@kissi píše:
Každého věc, zda FB mít bude, nebo ne.

To rozhodně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
7.8.14 12:13

Jaky je rozdil mezi sezenim u fb a u emimina? Stejne tak v cem je lepsi mit verejne fotky v diskuzích a na profilovkach na emiminu, kdyz na fb lze vse zablokovat a vase příspěvky muzou videt jen ti, u kterých to sami chcete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15096
7.8.14 12:16

@hanča74 To se docela divím, že si 15letá holka nechává kontrolovat Fb… No možná má ještě jeden o kterém nevíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
7.8.14 12:17

@hanča74 Však jasně :) Já si myslím, že je to každého věc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
7.8.14 12:18

FB nemám a nikdy mít nebudu. Nejen, že s lidmi se stýkám osobně, nebo si zatelefonujeme (není problém si dnes vyřídit levné volání)…, ale rychlá domluva není problém přes SMS, ICQ nebo mail. Na net píšu tak, že jsem si vědoma, že si to přečte kdokoliv, kdykoliv. Na takové ty „uzavřené skupiny“, „zobrazit pouze pro přátelé“ atp. nevěřím (vyvolení si přečtou vše). Vše, co se tam dá je majetek FB. Jsem přesvědčená, že FB byl založen CIA.

Navíc mi příjde taky strašně chaotický, nepřehledný, nehezký. A můžu zešílet, když hledám na vyhledávači téma a ono mě to háže na FB různých lidí, kde si vlastně o problému nic nepročtu, páč bych musela přečíst x stránek slintů, soukromých diskuzí a vláken, než se načte ta miliarda fotek, které mě nezajímají, ale dál mě to nepustí :roll:… případně to má zamčené a jen název nese mé téma, které hledám. Takže pokud je k tématu, co hledám FB stránka, tak už tam ani nelezu.

A dceři urazím pazoury, pokud bude chtít face :lol: Má skor 10 let a zatím si spíše hraje hry (nejraději instalované z CD), mail ji moc nezajímá, babičkám zavolá, fotky známých z dovolené ji zajímají asi tak 10 sekund (stejně jako mě :mrgreen: ), tak si myslím, že to ani není pro ni. Vzor, co se FB týče, v nás nemá. Ačkoliv má stejně vyhraněný hudební vkus jako my a „moderní“ hudba (? jestli se tomu mečení a kvičení dá říkat hudba, ehm proti gustu :nevim:..) ji nezajímá. Zpívá v latině a starogermánštině :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
7.8.14 12:19

@Apaji nekteri lide nemaji moznost se stykat s lidmi osobne…takhle aspon nejak

• Citovat
  • Upravit
1349
7.8.14 12:22

FB mám. Díky němu jsem v kontaktu i s kamarády z dob minulých. Zrovna zítra jdu na kafe s kamarádem, kterého jsem 13 let neviděla. Také mám FB kvůli hudbě, včas vím o koncertech, festivalech a akcích. Stejně tak si pokecám v uzavřených skupinách. A bazárky jsou také fajn. Jinak fotky dávám na FB minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
7.8.14 12:25

@Callipo90 Mam nekolik let a pouzivam ho vyhradne ke kontaktu s prateli, kteri zijou v zahranici a takhle o sobe porad vime a pak taky spoluzaci z gymplu, jen diky FB vzdy vim, kdy mame skolni sraz :) Jinak ho k zivotu nepotrebuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
7.8.14 12:25

@Alušáček já ji nekontroluji s kým si co píše ale spíš kouknu jestli tam nemá fotky nahoře bez :mrgreen: a podobný věci a většinou se kouknu s FB syna neb ho má v přátelích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová