Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka píše:
A ty věříš tomu, že do mailu ti nikdo nevidí? Ten se dá zneužít taky dost snadno. Navíc i veškerá mailová konverzace se někam ukládá - i když ty tu zprávu smazeš, tak je pořád zpětné dohledatelná. Tohle platí prakticky o veškeré elektronické komunikaci.
bohužel, je to tak ![]()
@Druby píše:
Mě nejvíc bere jak si manželé žijící ve spol. domácnosti píšou na zeď Fb vzkazy. Třeba švagrová, která je doma napíše na zeď švagrovi vzkaz, že ho strašně miluje a blá blá blá, pak se odhlásí, príhlásí se švagr a na ten vzkaz jí odepíše![]()
![]()
![]()
Fakt tupci. Mám pocit, že když něco není na Fb, tak to ani není pravda
tak to je úplně šílený ![]()
@-Azzurra- píše:
tak to je úplně šílený
Proč tupci, to dělají „všichni“, o tom přece fb je. ![]()
Já fejsbůček zrušila před dvěma lety ze dne na den a jak je mi dobře
Naopak ti, co o mě stáli a jsou třeba z daleka, tak vyhrabali můj mejl a začala jsem korespondovat takhle. A je to super. S některými se stýkám naopak víc osobně a taky super. Rozhodně se bez toho dá žít. Líp. ![]()
Me by zajimalo, jestli nekdo, kdo ma facebook, sleduje politiky; treba andrej babis tam ma docela hodne prispevku a hodne „like“.
@vykladzkaret
ja sleduju na FB i politiku, Babiše teda zrovna nelajkuju
. Sleduju i politické komentátory, blogy. Hodně si tak lustruju komunální kandidáty, ale tam nevím, jestli se tomu dá ještě říkat politika
, žiju na malém městě, je to výživné leckdy.
Facebook používám už od roku 2008, tehdy jsem tam hrála hlavně hry ![]()
Nadávám na něj, vadí mi, že o mně ví všechno (a to si soukromí dost hlídám - mám to zabezpečené a ani tam své privátní věci nedávám). Stačí něco hledat na Google a ještě ten den se mi na FB objeví reklamy na podobné produkty, které jsem gůglila.. ![]()
Rušit ho nehodlám, je užitečný.
Jen bacha na to, co tam dávám.
A ty věříš tomu, že do mailu ti nikdo nevidí? Ten se dá zneužít taky dost snadno. Navíc i veškerá mailová konverzace se někam ukládá - i když ty tu zprávu smazeš, tak je pořád zpětné dohledatelná. Tohle platí prakticky o veškeré elektronické komunikaci.