Jaký máte názor na Facebook?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
11.8.14 13:46
@Halibar píše:
Ja si nemusim vystavovat „selfie“ kazdy den, nebo fotky svych deti, jakekoliv, na internet, kdyz uz to das jednou na net, uz to tam zustane a muzes to smazat jak chces. Kdyz chci ukazat fotky ze svatby, poslu je v mailu, jako v „praveku“, az se mi narodi dite, nebudu ho prece chudaka strkat na net… A uzamcene skupiny funguji jen tak na oko, oni to mozna vidi jen pribuzni ze Slovenska, ale v „kybersvete“ uz je to navzdycky…

A ty věříš tomu, že do mailu ti nikdo nevidí? Ten se dá zneužít taky dost snadno. Navíc i veškerá mailová konverzace se někam ukládá - i když ty tu zprávu smazeš, tak je pořád zpětné dohledatelná. Tohle platí prakticky o veškeré elektronické komunikaci.

• Citovat
  • Upravit
715
11.8.14 14:21
@lucenka
@lucenka píše:
A ty věříš tomu, že do mailu ti nikdo nevidí? Ten se dá zneužít taky dost snadno. Navíc i veškerá mailová konverzace se někam ukládá - i když ty tu zprávu smazeš, tak je pořád zpětné dohledatelná. Tohle platí prakticky o veškeré elektronické komunikaci.

bohužel, je to tak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
11.8.14 14:22
@Druby píše:
Mě nejvíc bere jak si manželé žijící ve spol. domácnosti píšou na zeď Fb vzkazy. Třeba švagrová, která je doma napíše na zeď švagrovi vzkaz, že ho strašně miluje a blá blá blá, pak se odhlásí, príhlásí se švagr a na ten vzkaz jí odepíše :lol: :lol: :lol: :lol: Fakt tupci. Mám pocit, že když něco není na Fb, tak to ani není pravda :roll:

tak to je úplně šílený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
11.8.14 17:14
@-Azzurra- píše:
tak to je úplně šílený :mrgreen:

Proč tupci, to dělají „všichni“, o tom přece fb je. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
11.8.14 17:21

@rejžička …bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
11.8.14 17:28

Já fejsbůček zrušila před dvěma lety ze dne na den a jak je mi dobře :) Naopak ti, co o mě stáli a jsou třeba z daleka, tak vyhrabali můj mejl a začala jsem korespondovat takhle. A je to super. S některými se stýkám naopak víc osobně a taky super. Rozhodně se bez toho dá žít. Líp. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
11.8.14 22:36

Me by zajimalo, jestli nekdo, kdo ma facebook, sleduje politiky; treba andrej babis tam ma docela hodne prispevku a hodne „like“.

• Citovat
  • Upravit
864
12.8.14 08:05

@vykladzkaret
ja sleduju na FB i politiku, Babiše teda zrovna nelajkuju :lol:. Sleduju i politické komentátory, blogy. Hodně si tak lustruju komunální kandidáty, ale tam nevím, jestli se tomu dá ještě říkat politika :lol:, žiju na malém městě, je to výživné leckdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
20.9.14 18:50

Facebook používám už od roku 2008, tehdy jsem tam hrála hlavně hry :mrgreen:
Nadávám na něj, vadí mi, že o mně ví všechno (a to si soukromí dost hlídám - mám to zabezpečené a ani tam své privátní věci nedávám). Stačí něco hledat na Google a ještě ten den se mi na FB objeví reklamy na podobné produkty, které jsem gůglila.. :nevim:
Rušit ho nehodlám, je užitečný.
Jen bacha na to, co tam dávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová