Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
kočárkem můžeš až k letadlu, tam Ti ho teprve vezmou a odvezou do zavazadlového prostoru. Pak jej většinou dostaneš po příletu až s kufry, pokud nenarazíš na někoho ochotného, kdo Ti ho vyndá hned na letištní ploše při vyndavaní zavazadel.
Co se hotlů týká - klidnější je např. Brayka Bay a má i písečný vstup do vody, což spousta hotelů v Marse nemá. Živější, ale s úžasnou pláží, je Malikia Abu Dabbab, ale už je na něm dost znát, že tam jezdí hodně klientů. Krásný je vedlejší Hilton Nubian, na tu stejnou pláž se jede pár metrů vláčkem. Pokud nevadí cesta na pláž přes příjezdovou cestu a že není nic moc pro děti, tak super je Oriental Bay a je i za dobrou cenu.
No a v Hurghadě je výborný Magic Life Kalawy, případně hotely z řetězce Sunrise. A co se menších týká, tak určitě Prima Life Makadi. A pokud by ses třeba bála nápojů, tak např. v hotelu Fort Arabesque máš všude v ledničkách pouze balené pití.
Hodně štěstí při výběru!
@katyna1984 tak teda zari
moc se tesim pac jsem nebyla co mam syna nikde a rozhodne mam v planu cestovat i s autikem ![]()
Jela bych uz ted ale pockam
ono to stejne zas vse utece jako voda ![]()
@Nowuka2 @mona77 prosím vás..Lze se v Egyptě podívat po památkách nebo něco co jinak změní všední den v Egyptě? Já jsem spokojená u moře ale pojede i máma a ta mi dnes řekla že se unudi ![]()
@Malike píše:
@Nowuka2 @mona77 prosím vás..Lze se v Egyptě podívat po památkách nebo něco co jinak změní všední den v Egyptě? Já jsem spokojená u moře ale pojede i máma a ta mi dnes řekla že se unudi
zeptej se v CK, zda nabízejí též výlety, ale záleží jak odkud a kam. Bezpečno tam ale mimo hotel není. Egypt není bezpečná destinace, pokud nechceš jen hnít v hotelovém areálu.
@Burj Chalifa tak pry hurghada je a da se tam bezne cestovat..:-))
Vylety se urcite poradaji, samozrejme s ohledem na aktualni bezpecnostni situaci. Jen je to vsude dost daleko. V okoli hotelu byva k dispozici hlavne vylet lodi za snorchlovanim, vecere v pousti atp..
@Malike píše:
@Nowuka2 @mona77 prosím vás..Lze se v Egyptě podívat po památkách nebo něco co jinak změní všední den v Egyptě? Já jsem spokojená u moře ale pojede i máma a ta mi dnes řekla že se unudi
My jsme do Kahiry a tak jeli nekdy pred deseti lety a uz tenkrat s nami jela ochranka, vecne kontrolovali autobus, jestli tam nekdo nedal bombu nebo co ja vim,… V dnesni dobe bych na pamatky vubec nejela. Mozna nejaky ten vylet do pouste nebo neco podobnyho. V samotny Hurgade nic moc k videni neni. Pokud chcete neco zazit a poznavat, tak radsi jedte do uplne jiny zeme.
Myslim, ze kdo od dovoleny ocekava valeni se u more, potapeni, pripadne s detma ty tobogany, pak je pro nej Egypt dobra volba. Taky tam letos pojedem, ale jen kvuli detem - je jim 6 a nejaky poznavani je zatim moc nebere. Ale pro lidi, kteri nedavaji lenoseni to moc nebude ![]()