Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím, nic už mě nenapadá. Nějaký tip na krátký výlet s dvouletým a tříletým? Je něco aktuálně v Olomouci či okolí? Nic dlouhého, jen na odpoledne (po spinkání), ale zároveň nechci herničku ani bazén.
Co procházka kolem Bielkovicke kyselky? Děcka se vyblbnou, super vzduch, načepujete si železnou vodu…
Nic originálního to není, ale i zimní ZOO Olomouc je krásná. Navíc co si pamatuji tam bývají i večerní prohlídky ![]()
Do lesa království v Grygově, do Hluboček na sáňkování, do kočičí kavárny v Olomouci, jít do útulku a půjčit si pejska, my máme, ale i tak tam chodíme pro dobrý pocit, do solné jeskyně, kino..podle stáří dítěte..víc mě nenapadá ![]()
@LenaNell píše:
Do lesa království v Grygově, do Hluboček na sáňkování, do kočičí kavárny v Olomouci, jít do útulku a půjčit si pejska, my máme, ale i tak tam chodíme pro dobrý pocit, do solné jeskyně, kino..podle stáří dítěte..víc mě nenapadá
Díky za tipy… ten les království mě zaujal
co to přesně je, je to jen les nebo je tam i něco navíc zajímavého?
@Schnapi Je to jen les, kde je jen strom, který je více než pět set let starý a vpoctatě na něm nic není, když k němu teda trefíš..není nijak označena cesta k němu
.Já v Grygově žiji a ráda, tam chodím s dcerou na procházky, tak mě to jen napadlo jako výlet..spojit to s vlakem (děti rády jezdí vlakem).
@Schnapi píše:
Prosím, nic už mě nenapadá. Nějaký tip na krátký výlet s dvouletým a tříletým? Je něco aktuálně v Olomouci či okolí? Nic dlouhého, jen na odpoledne (po spinkání), ale zároveň nechci herničku ani bazén.
na Pohořany, tam se dá i sáňkovat, jestli máte menší dítě v nosítku, tak nahoru na Jedovou k vysílači, potom si dát polévku nebo něco dobrého v Pohořanské boudě…
Z Kopečka do Radíkova lesem, nebo na Posluchov…
Do ZOO, ale to je lepší na celý den a ještě lepší, až je tepleji, aby byla zvířata venku…
Do Hluboček nebo na Hrubou vodu bobovat, lyžovat…
Do Těšíkova ke kyselce…
@pe-terka píše:
Nic originálního to není, ale i zimní ZOO Olomouc je krásná. Navíc co si pamatuji tam bývají i večerní prohlídky
ty bývají na Vánoce nebo na Nový rok…
@Regina Hero píše:
ty bývají na Vánoce nebo na Nový rok…
aha, to už jsem pozapomněla
Už jsme nějaký ten rok od Olmíku pryč.