Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ajule, mrkla jsem na to tricko na kojeni a obrazek je opravdu blbe delany, ale predpokladam, ze to bude ten samy patent jako u trik zn. Boob, tzn ze triko ma dvojity horni dil. Ta vrchni vrstva trika konci pruzne pod prsama, takze pred kojenim to jen vyhrnes a pod tim mas jeste jeden spodni dil trika, kde jsou otvory na prsa, ktera jsou k tomuto ucelu (kojeni jako myslim) volne pristupna. Po kojenio zase ten vrchni dil jen shrnes dolu a mas to bez rozepinani brnkacku.
Marketa
Jo jo, takové triko dělá i jedna česká firma a bylo to tak jak popisuje Markéta, akorát bez patentek. Jen je tam ta látka přetažená a dvojitá.
Markéto a Elizo díky. Myslela jsem si, že to asi bude tak nějak vyřešené. To je příjemný patent, když si vzpomenu, jak jsem vždy musela přemýšlet co si na sebe vzít, abych mohla kojit za pochodu
.
Alespoň vím, co si nechám nadělit k narozeninám (doufám, že to tou dobou už bude aktuální).
Manžel včera přinesl kalhoty z bio bavlny z CaA, a koupil si je sám od sebe! Udělalo mi to radost
.
Herminka píše:Ha, můj včerejší dodatek k výše řečenému tu není.Pimpa píše:Tvářila jsem se úplně jako tento smajlík
Jo a rovnou na tu bavlnku koukněte na cenu Mooncupů.V první moment mi bylo líto těch 150 Kč, které jsem za něj dala navíc, ale už mi to líto není, ten 3/4 spokojeného užívání ni za to stojí.
Bluesky, 50,–- při platbě předem
. Ale i tak to není velký rozdíl. Gratuluju k pořízení a jsem zvědavá, co na něj řekneš.
alusko
Ja jsem se taky snazila davat prckum slunecni bryle,ale meli jsme velkou spotrebu ![]()
Bud je zlomili nebo ztratili…
Myslim si,ze u takovym mrnousku je to zbytecne.Ted jsem kupovala bryle v DM asi za 79 kc.Maji velky vyber a snad budou kvalitni.
Urcite lepsi nez od Vietnamcu.
Pa R.
Pimpa píše:Naše holky (11 + 13,5 r.), když ho viděly, tak jen úžasle koukaly - mami, a to se ti tam vejde?
Bluesky, 50,–- při platbě předem. Ale i tak to není velký rozdíl. Gratuluju k pořízení a jsem zvědavá, co na něj řekneš.
Jo, Pimpo , ta akce v DMku - při zakoupení 2 „zdravých“ výrobků - 15% sleva - je super. Dnes jsem tam udělala velký nákup neb jsem měla plnou kartu bodíků - a těch 15% mi dali na každý výrobek od Alnatury. Plus 10% sleva za body, dobrý ne?? Přesto se manžel divil, jak jsem tam mohla utratit tolik peněz - netuše, kolik by to stálo jinak…
Zasloužilá kecalko Bluesky
, vyndaváš ho za tyčinku nebo za „tělo“? To je totiž podle mě lepší - chytíš za ty kroužky, trošku zmáčkneš a nakloníš ke straně. On se odsaje a jde snáz vyndat.
Jo, v DM jsem taky udělala zásobu, chce to hlídat jejich stránky. Všimla jsem si té akce náhodou, hledala jsem info o těch plenách Alana. Zajímavé je, že na MMB jsem zahlédla biobodíčka značky Alana…tak mi vrtá v hlavě, jestli to spolu nějak nesouvisí…
Ta Alana dělá nějaké bio věci, dívala jsem někde na neměckých stránkách. Třeba toho přijde do Čech víc.
Včera jsem koupila ty eko plenky a jdes docela mile překvapená příjemným materiálem. Ještě uvidíme jak sají. Kdyby je ještě přestali bělit (sice píšou že je běli kyslíkem) tak by bylo lépe.
Mě hlavně vadí ten chemickej smrad, kterej se z nich line
.
Ale jinak dobrý, sajou normálně, nebělená barva by se mi taky líbila víc.
Pimpa píše:…alespoň v něčem jsem zasloužilá, super. Jinak chytat jsem zkoušela za cokoliv
Zasloužilá kecalko Bluesky, vyndaváš ho za tyčinku nebo za „tělo“? To je totiž podle mě lepší - chytíš za ty kroužky, trošku zmáčkneš a nakloníš ke straně. On se odsaje a jde snáz vyndat.
No já myslím že zasloužilá jsi velmi
. Tak se zkus zeptat, proč je tvůj zažloutlý, když na obrázcích jsou vždy bílé
To je fakt divný.
renakro píše:
alusko
Ted jsem kupovala bryle v DM asi za 79 kc.Maji velky vyber a snad budou kvalitni.
Urcite lepsi nez od Vietnamcu.
Pa R.
Nechci ti v žádném případě kazit radost, ale zrovna jsem při hledání tipů na letní dovolenou tady na emiminu našla tento letošní příspěvek jedné maminky: „Akorát si dej na brýle pozor, loni jsem malé koupila v dm brýle s Uv filtrem a nevím čím ještě a potom jsem si je dala do Optiky přeměřit a vůbec nic tam nebylo, takže jsem je šla směle vrátit. Dnes se už nedá věřit ničemu.“
Snad ty tvoje budou OK, pro jistotu bych si je ale asi taky nechala přeměřit, aby si dítko neničilo očička, pokud by žádný filtr opravdu neměli
.
My máme tyhle , ale nekupovala jsem je, dostali jsme je od kamarádky. Já sama je kupovat nechtěla, protože jsem četla, že dětem do 3 let se nemají dávat. Loni jsem je nedávala, řešila jsem to vždy kloboučkem nebo čepicí s kšiltem, letos jsem jí je zkusila na:,–(it a vydržela je mít asi 1 minutu
.