Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Bluesky píše:
Chcete se pokochat? Tak tady .
Nádhera… A ceny se zdají slušné že? Nechcete si někdo objednat? Já že bych se vnutila.
Tak takovýhle mýdlo jsem koupila v lednu ve Francii v hypermarketu… Mělo 600g a stálo myslím 1.30 euro nebo 1.99, prostě do dvou eur. Jenže já trubka jsem koupila jen jedno
. Mám z něho teď sliz, a zdá se mi, že pere líp, než z normálního mýdla ![]()
Bluesky píše:Tak abyste byly v obraze, jakých met můžete dosáhnout:Pimpa píše:…alespoň v něčem jsem zasloužilá, super.
Zasloužilá kecalko Bluesky, …
Za týden budeme slavit narozeniny a ráda bych upekla nějaký aspoň trochu zdravý dort. Už mám dost těch přeslazených, plných hrozně tučného krému. Nemáte někdo recept? Nejlépe vyzkoušený:) díky moc
AnastazieB píše:
Tak takovýhle mýdlo jsem koupila v lednu ve Francii v hypermarketu… Mělo 600g a stálo myslím 1.30 euro nebo 1.99, prostě do dvou eur. Jenže já trubka jsem koupila jen jedno. Mám z něho teď sliz, a zdá se mi, že pere líp, než z normálního mýdla
V červenci jedu do Francie, tak bych se po něm mrkla
. Nepamatuješ si, v jakém to bylo řetězci?
Bluesky , Kelišová je drbna z filmů Slunce, seno,… ![]()
sedire píše:
Já sama je kupovat nechtěla, protože jsem četla, že dětem do 3 let se nemají dávat. Loni jsem je nedávala, řešila jsem to vždy kloboučkem nebo čepicí s kšiltem, letos jsem jí je zkusila na:,–(it a vydržela je mít asi 1 minutu.
Jé, sedire, to mě zajímá.Kde si to četla?A nepamatuješ si,proč se jim nemají dávat?
KatyK mám pocit, že to bylo Tesco nebo Carrefour, ale snad to budou mít všude, bylo to normálně mezi pracíma prostředkama… Koukala jsem se pokaždý, když jsme někde byli, ale v supermarketu ho většinou neměli.
Jdu ještě pro radu, rozhodla jsem se vyzkoušet mladý ječmen, máte s tím některá zkušenost? Zajímá mně proč jsou některý o dost dražší a některý levnější? Našla jsem na biosféře jeden zlevněný z 990 na 600 http://www.biosfera.cz/…ucts_id/4133 , myslíte, že bude taky dobrý? Díky
Anastazie, prodává se sušený zelený ječmen nebo sušená šťáva ze zeleného ječmene - ta je dražší.
Jinak cena závisí od výrobce.
Anastazie, mám ho objednaný, zítra by měl přijít, tak napíšu jaký je.
Porovnat můžu ale jenom s ječmenem od Lifefood ( http://www.biosfera.cz/…ucts_id/2477 ), ten nejdražší co tam mají jsme neměli a nikdy mít nebudeme
.
KatyK píše:AnastazieB píše:
Tak takovýhle mýdlo jsem koupila v lednu ve Francii v hypermarketu… Mělo 600g a stálo myslím 1.30 euro nebo 1.99, prostě do dvou eur. Jenže já trubka jsem koupila jen jedno. Mám z něho teď sliz, a zdá se mi, že pere líp, než z normálního mýdla
V červenci jedu do Francie, tak bych se po něm mrkla
Bluesky , Kelišová je drbna z filmů Slunce, seno,…. Nepamatuješ si, v jakém to bylo řetězci?
KatyK jak se muž vrátí tak se taky zeptám, kde je ten obchůdek s těma přírodníma věcma odkud vozí to mýdlo on. Měli jich tam prý hodně druhů a byla tam k dostání veškerá kosmetika a to včetně toho, co u nás ještě není k mání. Vydrž, vrátit se má během zítřka. (Někdy mám pocit, že se vyzná líp tam, jako v Brně.)
Kačaba
Dobre nedelni odpoledne, ja bych se pridala rovnez k dotazu Anastaazie ohledne toho mladeho jecmene. Jednou mi Vila Amalka rekla o tomto odkazu, ale ja jsem to hledala tak nejak na preskacku, vsechny stranky cist bohuzel poporade nemam cas.
![]()
Taky jsem patrala po ruznych preparatech, po ruznych cenach, po ruznych vyrobcich. Nevim, jestli ma smysl si priplatit a koupit neco vice certifikovane, jako treba s certifikaci BIO, vetsinou jsou Nemci nebi Novozelandane, nebo koupit neco levnejsiho od mene znameho vyrobce a jen doufat , ze v tom neni rozemlety dalnicni plevel.
Ja jsem holt takovy trochu skeptik.
Taky by me zajimalo, jestli se vyplati to kombinovat s Chlorellou, nebo je lepsi je brat po sobe na etapy. Jinak cetla jsem, ze Chlorella je ze vsech „zivych zelenych produktu“ nejsilnejsi kalibr na vnitrni ocistu (porovnavali to se Spirulinou, modrou rasou, mladym jecmenem a psenici). Mate nekdo osobni zkusenosti?
Taky jsem prochazela nejake zahranicni chattovaci stranky, kde nekso psal, ze mlady jecmen ruznych vyrobcu muze chutnat jako nebe a dudy. Tak fakt nevim. ![]()
Marketa
KatyK píše:Díky, mám mezery
Bluesky , Kelišová je drbna z filmů Slunce, seno,…
Bluesky, je vidět že jsi asi nikdy nejela dálkovým autobusem
Tam člověk načerpá všelijaká kulturní bohatství!
(a to slunce seno patří ještě mezi ty lepší)
Mladý ječmen není zase můj šálek kávy, ale překonávám se. Chlorella je trochu jednodušší.