Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Ankili malá dlabe vlastně už od začátku páteho měsíce, teď jí bude za pět dní sedum měsíců.. A jíme pořad to same, ze zeleniny : dýni, fenykl, cuketu, brambory, mrkev, brokolici, z masa: kuřecí, hovězí, králičí, krůtí. a ovoce: jablka, banán, mango. kaši: jáhlovou, mléčnou. a občas jogurtík. a zapíjí to mím mlíkem - takže to může být i něco v mé strávě
Těstoviny jsme ještě nedali a žloutek taky ne ale chystám se.
A zvláštní je že tu vyrážku nemá od začátku ale asi tak 3 týdny.
Tak snad těď zabera ta nová mastička.
Co jsem mluvila se ségrou mého manžela tak říkala že skoro všichni známí měli po zavedení příkrm nějaký vyrážkový problém ![]()
@korra píše:
@Ankili malá dlabe vlastně už od začátku páteho měsíce, teď jí bude za pět dní sedum měsíců.. A jíme pořad to same, ze zeleniny : dýni, fenykl, cuketu, brambory, mrkev, brokolici, z masa: kuřecí, hovězí, králičí, krůtí. a ovoce: jablka, banán, mango. kaši: jáhlovou, mléčnou. a občas jogurtík. a zapíjí to mím mlíkem - takže to může být i něco v mé strávěTěstoviny jsme ještě nedali a žloutek taky ne ale chystám se.
A zvláštní je že tu vyrážku nemá od začátku ale asi tak 3 týdny.
Tak snad těď zabera ta nová mastička.
Co jsem mluvila se ségrou mého manžela tak říkala že skoro všichni známí měli po zavedení příkrm nějaký vyrážkový problém
mango je hodně silnej alergen, ale muže to být tim a nemusí.
Zkusila bych vyřadit tu mléčnou kaši a dělat nemléčnou do tvého mléka a nebo alespoň do HA mléka ![]()
no a nebo se to prostě nezjistí a ono se to jednoho dne ztratí tak jak se to objevilo…a máš pravdu má to většina dětí a často se nepřijde na příčinu, proto to berou pediatři tak vlažně…
Dobrý den, pomohl Vám někdo s ekzémem u 9.mesicniho dítěte v Brně? Nemyslím kožní ani dětskou lékařku…Třeba někdo z TČM (tradiční čínské medicíny?) a kdo umí zjistit příčinu? Poradíte?
Byla jsem zatím u homeopata, ale prý nemáme čekat brzké výsledky…Ekzém u dítěte a u mne vznikl po porodu. Nikdy jsem ekzém já a ani nikdo v mé rodině neměli…
Hezký den a děkuji, Lucie