Ekzém a přístup doktorů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
215
21.11.12 16:56

@Ankili malá dlabe vlastně už od začátku páteho měsíce, teď jí bude za pět dní sedum měsíců.. A jíme pořad to same, ze zeleniny : dýni, fenykl, cuketu, brambory, mrkev, brokolici, z masa: kuřecí, hovězí, králičí, krůtí. a ovoce: jablka, banán, mango. kaši: jáhlovou, mléčnou. a občas jogurtík. a zapíjí to mím mlíkem - takže to může být i něco v mé strávě :( Těstoviny jsme ještě nedali a žloutek taky ne ale chystám se.
A zvláštní je že tu vyrážku nemá od začátku ale asi tak 3 týdny.
Tak snad těď zabera ta nová mastička.
Co jsem mluvila se ségrou mého manžela tak říkala že skoro všichni známí měli po zavedení příkrm nějaký vyrážkový problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
21.11.12 21:36
@korra píše:
@Ankili malá dlabe vlastně už od začátku páteho měsíce, teď jí bude za pět dní sedum měsíců.. A jíme pořad to same, ze zeleniny : dýni, fenykl, cuketu, brambory, mrkev, brokolici, z masa: kuřecí, hovězí, králičí, krůtí. a ovoce: jablka, banán, mango. kaši: jáhlovou, mléčnou. a občas jogurtík. a zapíjí to mím mlíkem - takže to může být i něco v mé strávě :( Těstoviny jsme ještě nedali a žloutek taky ne ale chystám se.
A zvláštní je že tu vyrážku nemá od začátku ale asi tak 3 týdny.
Tak snad těď zabera ta nová mastička.
Co jsem mluvila se ségrou mého manžela tak říkala že skoro všichni známí měli po zavedení příkrm nějaký vyrážkový problém :nevim:

mango je hodně silnej alergen, ale muže to být tim a nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
22.11.12 13:34

Zkusila bych vyřadit tu mléčnou kaši a dělat nemléčnou do tvého mléka a nebo alespoň do HA mléka :think:
no a nebo se to prostě nezjistí a ono se to jednoho dne ztratí tak jak se to objevilo…a máš pravdu má to většina dětí a často se nepřijde na příčinu, proto to berou pediatři tak vlažně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.21 21:38

Ekzém u 9 měsíčního dítěte

Dobrý den, pomohl Vám někdo s ekzémem u 9.mesicniho dítěte v Brně? Nemyslím kožní ani dětskou lékařku…Třeba někdo z TČM (tradiční čínské medicíny?) a kdo umí zjistit příčinu? Poradíte?
Byla jsem zatím u homeopata, ale prý nemáme čekat brzké výsledky…Ekzém u dítěte a u mne vznikl po porodu. Nikdy jsem ekzém já a ani nikdo v mé rodině neměli…

Hezký den a děkuji, Lucie

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek