Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobry den, udelaly se mi tyto fleky v tehotenstvi a od te doby se toho nemuzu zbavit. Nesvedi to nic ale mam to vsude a vypada to hrozne
@super mamča lupenka bývá taková stroupkatá odpadá suchá kůžička, tohle mi spíš připadá na ekzém
@sarunka003 udelalo se mi to hned co sem otehotnela ale uz sem pul roku po porodu a furt se toho nemuzu zbavit
myslela sem si ze jsou to pigmentove skvrny v tehotenstvi ale mam to vic a vic
@super mamča zajdi na kožní, máš to nejlehčí. Já mám lupenku a vypadá takto
Nene, lupénka má taková bílá suchá ložiska, tohle bude něco jiného.
@sarunka003 kozniho tu mame jednou tydne dopoledne a vzdy je tam tak narvano ze to po hodine sezeni vzdam a jdu domu uz je to tak 3 tyden
@super mamča tak to neporadím, ale lupenka to asi nebude. Tak si zajeď někam do nemocnice na kožní, objednej se a máš to…
@super mamča ekzém to nebude, ten svědí jako čert. Já bych taky tipla ty pigmentové skvrny..
@super mamča Tak pokud to máš čím dál horší, tak Ti nezbyde než to u toho doktora vysedět. N3bo se vypravit měkam jinam, kde mají normální ordinační dobu. A tu plíseň bych taky tak úplně nevylučovala.
Nechápu ale z čeho bych tu plíseň měla, objevilo se mi to hned co jsem otěhotněla dokonce to videl muj prakticky lekar a nerekl mi na to nic. Kazdopadne si uz asi opravdu nekam zajdu
@super mamča manžel to měl taky na zádech. a nevím kde jí chytil:-)
Tak u plísně nemusíš ani zjistit z čeho je, může k tomu přispět i oslabená imunita a ta v těhotenství bývá. Kamarádka plíseň chytla od kočky. A pokud se to takhle táhne, tal by to chtělo řešit ať je to, co je to.