Ekzém ze sluníčka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9548
25.5.14 08:39

Však ano, každému vyhovuje něco jiného. Mým dětem zase naprosto skvěle zabírá Sudocrem - na vše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenka_v
25.5.14 08:42

Myslím, že jí to nesvědí…nedrbe se a je veselá… Tak to asi budou potničky…namazala jsem sudocreamem. Tak snad to ustoupí rychle.

• Citovat
  • Upravit
9548
25.5.14 08:47

@zdenka_v dočetla jsem se, že při správném ošetřování by měly potničky zmizet tak za dva-tři dny. A hodně to větrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
25.5.14 09:28

U nás bezpečně funguje bepanthen. Ale syn si to škrábe a bečí, že ho to svědí :think: Má to taky na krku, pod ušima a trochu se to rozlezlo na záda. Po namazání to během noci zmizelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
25.5.14 10:29

Sice zatim nevim jak vypadaji potnicky, ale na exem od slunce trpim ja od mala. Vypada to u me jako lehce nabehle cervene fleky a svedi to jak cert, jak kdyby me pichalo tisic jehlicek. Ale myslim ze jako malou me to tak netrapilo tolik, ze to byly spis jen fleky bez svedeni. Cim jsem starsi tim to je horsi, solarko nefunguje, docela jako prevence mi funguje opalovak daylong z lekarny i kdyz to je jen 16 resp 25. Docela plati pravidlo, ze misto kde jednou prekonam exem, tak uz je do konce leta v pohode. Kdyz uz se to vysype, nepomaha nic, max chladit vodou a mazat fenistilem proti svedeni, nelizt na slunko a i do vody nebo ve stinu v triku. Prejde to za 2-3 dny. Preju at to jsou spis ty potnicky, solarni exem je dost pruda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenka_v
25.5.14 21:16

No jsou to potničky, namazala jsem sudocreamem a už pomalu mizí. Teda krupička ještě je, ale už to není ták červené. Díky za rady!

• Citovat
  • Upravit
61
28.5.14 00:28

Taky tipuju, že to jsou potničky. My to umyli a větrali a mazali Bepanthenem. V létě jsem malému občas namazala i krk Bepanthenem na opruzeniny :-). Pod krkem to míval nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenka_v
28.5.14 07:41

Už je to skoro pryč, takže hurá, byly to jen potničky :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek