Elonva injekce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
12.6.13 09:02

Ahojky, já měla Elonvu a pak už jen něco na ovulaci a měla jsem 9foliků a jen jedno vajíčko, myslím že to není nějaktúspěšný preparát. Teď máme dva měsíce pauzu a pak na druhý pokus a rozhodně budu chtít jiné léky
Můj názor :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
17.6.13 20:59

Ahoj, dnes mi píchli stejný lék, a doufám, že z něj něco dostanem :dance: Posledně jsem měla clostík a bravelle 7× a nic moc uroda 4 vajucha,,ale minimálka..co bych chtěla za ty prachy že? jak to dopadne, písnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.6.13 21:22

Ahoj, tak to mi schválně napiš. My jdeme příští týden na druhou inseminaci. Tak moc držím palce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
19.6.13 21:59

Holky prosim vás, jste tu některá, která si píchala Elonvu? potřebovala bych poradit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
19.6.13 23:31

Ahoj já ji měla…klidne pisni, jestli budu vedet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
19.6.13 23:35

Ahoj, já taky. Pokud budu vědět poradím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
20.6.13 19:55

Holky děkuju..já si ju měla ráno pichat a neměla jsem tam návod a děsně jsem se toho bála(aby se ta jehlička nezasunula zpátky) a nevěděla jsem jak na to.Ale nakonec jsem návod našla tady na netu, napsala si návod na papír, snažila se to zapamatovat a šla spat. Ráno jsem pak letěla do práce a s veliku obavu si to tam v umyvarně pichla a nakonec to dobře dopadlo, zvládla jsem to.Ale moc děkuju :D :D A tady ted čtu @janula13 jsi stím nebyla moc spokojená..a ted se chystáte na iui? no, su teda zvědavá jak na tom budu…měli jsme v dubnu minimálku s clostíkem, měla jsem 4vajucha a 2se oplodnili a zavedli, ale nic :( (to samé bylo na podzim)Jak jste na tom holky vy tady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
21.6.13 21:02

Kontrola dnes- píchli mi elonvu v pondělí..zatím bylo vidět cca deset vajuch, kontrola pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
22.6.13 21:28

@agneszka tak písni pak jak jsi dopadla, ju :) já jedu na kontrolu ve středu, tak su zvědavá, kolik jich tam budu mět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
22.6.13 22:05

@petronek určitě písnu..sama jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
23.6.13 12:12

Držím Vám palce. Já jich měla vidět asi 13,ale byly pak prázdné :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
24.6.13 16:44

@janula13 prázdné jsem taky jednou měla…už nechci zažít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
24.6.13 16:46

@petronek tak dle ultrazvuku to zatím vypadá dobře, Opu mne čeká ve čtrvtek ráno v 9 hodin…pak písnu jak to dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
24.6.13 17:04

@agneszka tak ve čtvrtek budu držet palečky :) teda prázdné folíčky :nevim:,čím to bylo, že to tak dopadlo? to bych teda taky nechtěla zažít..i když co se udělá…a to po této injekci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
24.6.13 17:19

@petronek já měla tehdá klasika tamoxifen a bravelle, ale proč jsou někdy prázdné vůbec netuším…ale dr. dnes říkala, že do nich nevidí až v po odběru a že nelze určit dopředu zda budou plná či ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.