Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, já měla Elonvu a pak už jen něco na ovulaci a měla jsem 9foliků a jen jedno vajíčko, myslím že to není nějaktúspěšný preparát. Teď máme dva měsíce pauzu a pak na druhý pokus a rozhodně budu chtít jiné léky
Můj názor
![]()
Ahoj, dnes mi píchli stejný lék, a doufám, že z něj něco dostanem
Posledně jsem měla clostík a bravelle 7× a nic moc uroda 4 vajucha,,ale minimálka..co bych chtěla za ty prachy že? jak to dopadne, písnu
Ahoj, tak to mi schválně napiš. My jdeme příští týden na druhou inseminaci. Tak moc držím palce ![]()
Holky prosim vás, jste tu některá, která si píchala Elonvu? potřebovala bych poradit…
Holky děkuju..já si ju měla ráno pichat a neměla jsem tam návod a děsně jsem se toho bála(aby se ta jehlička nezasunula zpátky) a nevěděla jsem jak na to.Ale nakonec jsem návod našla tady na netu, napsala si návod na papír, snažila se to zapamatovat a šla spat. Ráno jsem pak letěla do práce a s veliku obavu si to tam v umyvarně pichla a nakonec to dobře dopadlo, zvládla jsem to.Ale moc děkuju
A tady ted čtu @janula13 jsi stím nebyla moc spokojená..a ted se chystáte na iui? no, su teda zvědavá jak na tom budu…měli jsme v dubnu minimálku s clostíkem, měla jsem 4vajucha a 2se oplodnili a zavedli, ale nic
(to samé bylo na podzim)Jak jste na tom holky vy tady?
Kontrola dnes- píchli mi elonvu v pondělí..zatím bylo vidět cca deset vajuch, kontrola pondělí
@agneszka tak písni pak jak jsi dopadla, ju
já jedu na kontrolu ve středu, tak su zvědavá, kolik jich tam budu mět ![]()
Držím Vám palce. Já jich měla vidět asi 13,ale byly pak prázdné ![]()
@petronek tak dle ultrazvuku to zatím vypadá dobře, Opu mne čeká ve čtrvtek ráno v 9 hodin…pak písnu jak to dopadlo…
@agneszka tak ve čtvrtek budu držet palečky
teda prázdné folíčky
,čím to bylo, že to tak dopadlo? to bych teda taky nechtěla zažít..i když co se udělá…a to po této injekci?
@petronek já měla tehdá klasika tamoxifen a bravelle, ale proč jsou někdy prázdné vůbec netuším…ale dr. dnes říkala, že do nich nevidí až v po odběru a že nelze určit dopředu zda budou plná či ne
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.