Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
AHojky moc prtosim dneska sem si sama pichala tu injekci Elonva jen nevim jestli jsem tamn vmackla vsechno ach jo nevis juestli to jde nak poznat?? Jehla mi zaskocila ale nevim jestli zaskoci ikdyz treba tak nepichnes celou tu davku kdyz sem pak jeste zmackla tak vytekla asi jedna kapka a pak se zase´kla.. Achjo doufam ze jsme to udelala dobre zmackla jsem to nadoraz a najednou mi jehla vyskocila tak nevim jestli jsem to nak pustila nebo sama, jestli s tim mate zkusenost prosim poradte mi:-(
Jestli vite jak vypada tak mi prislo ze mi trochu zustalo v takovy ty zluty nadobce malinkaty hned za injekci
V klidu, pokud to jakoby vystřelilo a jehla se schovala tak to důležité množství máš v sobě, jestli je tam ještě nějaká pidikapka, tak to nevadí
sic toto přímo neznám, ale píchala jsem denně Eprex a Neorecormon a jedna z nich je taky taková vyskakovací
![]()
@Anonymní píše:
V klidu, pokud to jakoby vystřelilo a jehla se schovala tak to důležité množství máš v sobě, jestli je tam ještě nějaká pidikapka, tak to nevadísic toto přímo neznám, ale píchala jsem denně Eprex a Neorecormon a jedna z nich je taky taková vyskakovací
![]()
jj mozna mi tam trosku zustalo prave no
ale zase si rikam že zten trošek cca 3 kapky by snad to nemel nak strasne ovlivnit. nevim prave jestli to vystrelilo samo nebo jsem to nechtene nak pustilůa
Ahojky, taky jsem stimulovala elonvou. Pokud ti ta jehla zaskočila sama, je to OK. Neboj, určitě jsi to udělala správně. Automaticky zaskočí, když dopíchneš všechno. Takže buď v klidu
.
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat..kdo tady stimuloval Elonvou?? Jak na Vás působila, kolik folikulu atd, a pripichavaly jste jeste něco? Budu ji mit pristi cyklus, dr. rika, ze je to novinka, tak mne jen zajimaji nazory uzivatelek
…diky
@adulina Ahojky,já měla Elonvu.Bylo to celkem fajn si píchnout jednu injekci a týden se nestarat
.Pak jsem šla k dr. na kontrolu, ale musela jsem si ještě 3× připíchnout Menopur a pak už to bylo OK. Narostlo mi 9folikulů. Což není žádný zázrak, ale méně je někdy více, že
?Z toho bylo 9 vajíček a teď mám jednu morulku u sebe a čekám na výsledek
.
Co se týče zhoršení pleti, přibrání nebo jiných nechtěných vedlejších účinků…nic se nekonalo
.
Luculkak tak jsem zvedava, jak na ton budu ja…myslím, že 9 je krásný pocet! A kam chodiš do CAR?
Moc držím pěstě, at se morulka uchyti? kdy budes testovat?? ![]()
@adulina Jezdím do Ostravy.Na testování mám ještě čas, jsem teprve 4.den po ET. Zatím mě to ani neláká…snad o víkendu
.
Tobě taky držím palečky, ať se zadaří!!!
Dobry den,
prave ted sem dotelefonovala s mym doktorem asi po sedmem nevydarenem IVF
.
Pokazde prezili 1 maximalne dve embrya ktere mi transferovali ale bohuzel ani jednou jsem nebyl test pozitivni. Ted jako posledni zachranou moznost nabidl prave tento lek, pry je to novinka na nasem trhu. Dalsi moznost uz je jen darovana vajicka.Muzu se zeptat kolik ste meli folikulu a jak ste dopadly, je to opravdu tezke rozhodovani a nas posledni pokus… Diky za odpovedi
Luculkak díky!!
tak pak pisni, jak jsi dopadla!! moc moc drzim ![]()
mini - mini - mně také dr, řekla, že je to novinka a at to zkusím..uvidime…behem 14 dni bych si ji mela aplikovat - to bude 2DC..a 7DC na ultrazvuk. Tak jsem na to zvedava.
I já jsem měla Elonvu. A to minulý cyklus. Protokol jako hormonální megakoktejl. Druhý den cyklu Elonva. Tu prý musela píchnout sestra, dále po 10 dní 2×Menopur, 1×clexan, Metypred, Pentomer, ke konci 4× Orgalutran a 1× Ovetrille. Výsledkem bylo, že ne všechno funguje 100% a kždá na to reaguje jinak. Ten den s podobný protokolem ostatní měly aspoň po jednom oocytu. Já, z 5 folikulů ani jeden! Takže stimulace nezapůsobila. Tak snad už v tomto cyklu. Jsem nyní po stimulaci s clostilbegytem a měla jsem 2 embrya vložena před 3 dny. DOufám, že se mi nyní zadaří. Tím Elonvu nezatracuji, jen je to drsné upozornění na to, že není vše 100%.
Ahoj solenko, elonvu jsem si pichla včera a v utery jdu na ultrazvuk..tak jsem zvedava, co se urodi ![]()
urcite není vše na 100%..každé tělo reaguje jinak..ja zas naopak špatně reaguji na minimálky.
tak moc moc držím pěstě!! at se emryjka chytí ![]()
@adulina Doufám,že už jsem na správné cestě. A v úterý napiš!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.