Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@petronek v poho, svoje mam
a staci mi lump. Ja jsem to zde nepsala, promin
mam dobry pocit, ze to vyslo, ted jeste aby to vyslo prijemkyni, moc me to'hreje, je to super pocit ![]()
@agneszka jeee tak to je ten krasnej pocit, ze to nekdo potrebuje a udela to nekoho stastnym
urcite pujdu znova, az se telo srovna s tim, co vse jsem do nej vypravila..
@holanda nám zrovna minulý týden řekli, že ty naše vajucha jsou už nic moc, tak mám pocit že musím každému poděkovat kdo daroval, protože bez nich by to nešlo ani zkusit..mám za sebou 12 pokusů s transferem vlastních embryí, ale už to asi dál zkoušet nebudeme, zkusíme příště darovaná pokud to tedy nyní nevyjde
![]()
@agneszka jee to me mrzi
to je hrozny, teda jsi silna! Zkus darovany, urcite, kdyz je ta moznost..sice nechapu, proc je to tak drahy ale urcite mit mimi, ktery bude tvoje za to stoji! Zivot je nefer..ja doufam, ze ‚moje‘ vajicka jsou kvalitni, uz oplodneny a za par dni uz bude u nejaky maminky pekne zavrtanej ![]()
@holanda A drahé to je proto, že příjemkyně hradí veškeré léky, péči o tebe v tom období až po oděr vajíček a následnou odměnu pro tebe…je to hold složité ![]()
@agneszka hrozny,videla jsem cenik, i ty injekce byly drah az az, vysetreni gen.2krat vysetreni krve..anestezie plus odber a doktor to urcite zadarmo taky nedela..hrozny
Plus priprava prijemkyne…
@janula13 jak je a co testík, jak jste dopadli? já zkoušela testit včera,9den po et a negativní ![]()
Ahojky já ani test nedelala, ale menstruace jiz dorazila
. Tak ted uz na to prdim a v září druhé ivf. Tak ještě vydrž, to je ještě brzy ne.
Tak je to tady, Ms se dnes přířítila…takže zítra směr car a jdem se doluvit na ty adoptované vajíčka
![]()
@agneszka moc,moc držím palečky a at se těm adoptovátkum u tebe líbí
![]()
@petronek ahojky,tak jak jsi dopadla. Líbí se aspoň jednomu u Tebe? Nebo rovnou dvě? ![]()
@janula13 tak nelíbilo se u mě ani jednomu
nevím proč..byl to 6 neuspěšný pokus
kdyby aspon se vědělo proč to tak je, kde je chyba…a co ty, jak pokračujete?
@petronek Tak to je mi lito. A co mate vlastne za problem? Ja mam za sebou 4te iui a už na to kaslem jelikoz stale nic, tak na zari se nam naplanuje ivf s jinou stimulaci.
a co Ty dal?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.