Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
A taky sis píchala cetrotide? já dneska a mám ještě zítra. No dneska poprvé jsem měla po nějaké injekci nějaku reakci. Měla jsem to kolem dost zarudlé, svědilo to a aj nohy mě svědili, ale naštěstí to přešlo…jjj, nejde to toho vidět…
Přesně tak, vidí jo až u punkce. Říkali mi, že je to tím že mi ta elonva nestačila, bylo to slabé. Dnes jsem byla u apolináře. Vaječníky a vše po stimulaci v pořádku, ve středu znova a naplánuje se inseminace. ![]()
Jinak držím palečky
Dnes kontrola OK, připíchli mi dva fostimony a jeden orgalutan, zítra píchám večer pregnyl a Opu ve čtvrtek ráno…to sem tedy zvědavá
Včera jsem byla na utz a měla jsem foličku 7 a 8.ještě jsem si ted píchla dva fostimony, cetrotide a zitra další utz. Velikost foliku byla mezi 10-15mm.Jak jste to měli holky vy? @janula13 jak jsi dopadla s plánováním? @agneszka a co ty, jak je po opu?
Ahojky, jdeme zitra na tu insem. Tak jsem zveda, ted jedu na clostik. Jinak foliku jsem u ivf mela 9,,ale vajicko vydalo jen jedno. Ale jak rikam nic jsem si navic nepichla a takhle casto jsem na ult nechodila
. Drzim palce. ![]()
Ahoj dámy, dneska OPu…bylo zralých 8 folíků…embryoložka říkala, že vypadají skvěle a zítra mi řeknou zda se oplodnila..to jsou nervy…
Takže injekce byla pro mne velmi úspěšná, šetrná a hlavně mi po ní vůbec nebylo špatně jako po všech co jsem kdy vyzkoušela. Paní doktorka byla také velmi spokojená z ůrodou.
@petronek já měla po elonvě folíky 18mm 8.den cyklu…ale já to mám ted nějaké rychlejší, nevím čím to je…snad preparátem Dhea nebo tím, že jsem změnila životosprávu a hodně schodila-13kg..každopádně všechny předešlé stimulace než sem nastoupila do Reprofitu byla mnohem pomalší, at se jednalo o Puregon, Gonal, fostimon..to sem mívala dle papírů velikost 8 den cyklu tak 10mm
@agneszka tak co, jak to vypadá? kolik je emryjek? Já jdu na opu v pondělí…
@janula13 a co ty? tak mě dneska pichli ještě cetrotide(už pátu injekci) a dva fostimony(už je mám 4),zitra pregnyl…jinak mě zase foličky povyrustli, měla jsem 12 a 13,ale určitě všechny nedozrají
no, uvidíme jak to bude v pondělí…
Ahojky, ja jsem dnes po iui takze ted jen cekani tak 14dnu. Jinak Vam drzím všechny palecky ![]()
@petronek bylo odebráno 8 vajíček a oplodnilo se jich jen 5 kousků…ET bude v neděli bez prodloužené kultivace
U me Elonva zatim dobry, jen akne, coz jsem nikdy nemela:-) ted se odhodlavam pichnout si cetrotide a to se bojim… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.