Elonva injekce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
365
29.6.13 16:10

Neboj se toho..já už jich mám v sobě 5..akorát jsem po ni měla trochu zarudlé břicho a svědilo to, ale přešlo to :)kdy si to máš pichat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
30.6.13 14:35

@petronek uz jsem pichla:-) do utery picham jednu denne:-) teda svedilo to pekne a ten pupen jak od komara…zmizelo po par hodkach. Myslis, ze si ji mohu pichnout dnes driv? Vcera byla prvni a tak dlouho jsem se odhodlavala, ze stejne jsem to sama nezvladla a musel muj muz:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
2.7.13 20:46

Ahojky, tak za mě holky elonva už taky ne…napřed, že mám skoro 25 vajuch, nakonec se vysálo 10 a z těch 10 byli schopné 3,které se oplodnili, ale zatím zustali 2…zlatá minimálka…to jsem měla jen clostík a 4 vajucha a nemusela jsem píchat injekce a pak…minimálka tolik nestojí :( @holanda jak pokračuješ? kdy máš jit na utz? já se taky odhodlávala, ale musela jsem si to píchnut, manža nebyl po ruce :D moc držím palečky, at máš urodičku a hlavně kvalitní :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.7.13 21:46

Tak držím palcdm ať ty 2 jsou dobré. Jak tak koukám opravdu to není moc dobrej preparát. Ale moc držím palce. Jačekám na menst. po iui. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
2.7.13 21:53

@janula13 držím palečky, at tu ms nedostaneš :mrgreen: kdy bys ju měla mět? a jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.7.13 22:03

Za týden, cejtím se skvele. A kdy ty budes vedet jak jsou na tom ty dve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
3.7.13 08:34

@petronek uz jsem byla na ultz vcera, mam cca 14 a maly k tomu..no dostala jsem jeste Gonal F, ze Elonva uz vyprchala, tak musim jeste pichat, zitra jdu zas na ultz a odber v sobotu mozna. Jeste mi nasel cystu, z toho jsem rozhozena :-((( jakej byl odber, kdyz to mas cerstve za sebou? Se bojim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
4.7.13 14:48

@janula13 tak já byla včera už na et :) :) vubec jsem stím nepočítala, že ty dvě vydržiju :nevim: spíš jsem tam jela stím, že pojedem na prázdno dom…ale bobánci vydrželi a mám je ted u sebe..teda jestli :think: nedávám tomu moc šancí a snažím se na to nemyslet. To je moc fajn, že se cítíš skvěle, to je potřeba být v pohodě :lol: jen tak dál a doufám, že tu budeš hlásit pozitivní zprávičku :palec: @holanda neboj se odběru..Já na něm byla 4× a vždycky v poho…narkoza super, hned jsem usnula a pak jsem se ocitla až na pokoji :mrgreen: :mrgreen: ted mě teda bolelo bříško a to mě dala sestřička kapačku…ale holky co byli semnu v pohodě…a já ty ostatní taky bez problému :) :) držím palečky a neboj…pak písni jaké to bylo a co se ti zdálo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
4.7.13 18:09

@petronek teda dekuji za uklidneni :andel: jdu az v nedeli, v noci jsem zacala krvacet, asi zmizela cysta, uz ji dnes nevidel. Pisnu a mooc dekuji, drzim palecky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.7.13 08:12

Ahojky, tak to je super a taky moc moc drzim palce at jsou rovnou dve :palec:. Tak dej pak vedet ju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
7.7.13 07:51

@holanda tak jak jsi dopadla, jaké to bylo? :) a kolik bylo vajuch :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
7.7.13 11:50

@petronek ahojky, parada, zvladla jsem to. Nic to nebylo:-) vajuch nevim ale foliku 17 rikal mi, ze pulka z toho byla:-) mam radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
7.7.13 15:26

@holanda tak to je parádička :) budeš tam asi volat zitra, že jo? tak pak písni…ju :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
7.7.13 15:33

@petronek volat uz bude nekdo jinej..darovala jsem :D tak snad bude nejaky par stastny a vyjde jim to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
7.7.13 16:20

@holanda promin,to jsem nevěděla… :nevim: já myslela, že to máš pro sebe…ale je to od tebe hezké, že jsi dárkyně, klobouk dolu… :) :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.