Energetický upír

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11689
12.6.12 08:32

Zrcadlová bublina rozhodně není pomsta 8o Je to jeden z nejsilnějších ochranných obalů, kdy k tobě nemá šanci opravdu nic proniknout, to že se od zrcadla odraží negativní energie zpět k tomu kdo je poslal, v tom nehraje roli, jelikož vesmír by mu to zpět poslal také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
12.6.12 08:38

@levmah28 Ahoj, to není forma pomsty. Každému se vrací co vysílá. Ochranný obal v podobě vajíčka spojeného se zrcadlem (ven odrazovou částí, dovnitř jakoby tou tmavou) jen odráží paprsky vůle zaměřené na tvou osobu. Může to být ochrana i proti čemukoli jinému, zlé myšlence, nemoci, atd. Jde jen o to, aby představa onoho zrcadlového vajíčka byla co nejpřesnější. A jak psaly holky výš, láska a pozitivní vyzařování k tomu hodně pomůžou. S myšlenkou pomsty bych do toho nešla, ta se zase vrátí tobě… Jak co vysíláš, to dostáváš. A také, energetičtí upíři se lepí především na ty, co mají nějak nevyvážený vztah k sobě, tudíž je snadné jim energii krást. Člověku se stává to, co připustí, jak tu někdo už napsal :) Nicméně, lze si otevřít i kanál korunní čakry, napojit se na vesmírnou energii a dotyčnému dávat ji.. pokud je to v rodině a chcete mu pomoct :) Nebo starým lidem, atd. Chce to jen trošku praxe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
12.6.12 08:39

@Lastkecka Než to tu složitě vypíšu, už je tu dobře zformulovaná odpověď :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
12.6.12 08:43
@Nadji píše:
@Lastkecka Než to tu složitě vypíšu, už je tu dobře zformulovaná odpověď :palec:

Tvoje je mnohem lepší děkuju :hug: :srdce:

Příspěvek upraven 12.06.12 v 09:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
12.6.12 08:47

Tak moment,když jsem s tím člověkem,tak si mám představit bublinu,nebo jak to je? :think:

• Citovat
  • Upravit
7139
12.6.12 08:49

já to vnímám u tchánovců, ale nějak extra mě to nevadí, manžel to nese mnohem hůř, je mu zle ještě dřív než tam jdeme, oni se neumí bavit o ničem hezkém, jen samé negativismi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
12.6.12 08:54

@levmah28 Ano, pokud jsi takto s někým, tak nejlépe předem se do vajíčka zavřít, napojit se nahoru, pro co se rozhodneš. Praxí dosáhneš toho, že ono vajíčko si vytvoříš velmi rychle. Časem toho dotyčný nechá, když od tebe nic nebude dostávat.

@lukresia Tady by mohlo pomoct intenzivně si představovat, že až k nim přijdete, bude všechno v pořádku, že tchánovci budou pozitivní atd. Ta představa by měla být spojená s vysíláním pozitivní energie. Také požádat Anděly, aby s tím pomohli. Většinou duše člověka reaguje na pozitivní energii tím, že chce být také pozitivní. Ne vždy, ale většinou ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
12.6.12 08:57

@Nadji manžel už si dokonce stáhl z netu nějaké čtení a tam to všechno je jmenuje se to Klíč nebo tak nějak, jediný efekt to ovšem mělo, že dostal totální nechut tam chodit, takže už jsme tam nebyli 3 týdny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
12.6.12 09:01

@lukresia pokud to cítí takto, tak ho nech. Většinou jsou pocity správně, jen hlava pořád hledá důvody, proč by se mělo tohle a tamto by se ze společenského hlediska nemělo. „Pracovat“ na nich můžeš ty a zbytek se poddá časem. Mohla bys mi poslat SZ odkaz, co si manžel stáhl? Ne všechno na netu z magie je dobré pro všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
12.6.12 09:04
@wildcherry píše:
Taky jsem to zazila,ale naopak jsou lidi co energii predavaji pozitivni.znam 3takovy lidi.v jejich pritomnosti se citim prijemne,v bezpeci a plna energie.mam ale podezdreni u sve velice dobre kamaradky na toho upira:-(.

naštěstí mám taky takové lidi kolem sebe, mám je ráda, cítím se s nimi dobře, dodávají mi sílu, dobíjejí mě. Moje teta je příkladem toho, jak je z „upírů“ vyšťavená- nemoci atd. Teta je typ člověka, co ráda vyslechne lidi, ale pak nad vším přemýšlí, nespí, v hloubi duše to zůstává v ní. Taky jsem ji doporučila setkání s někým, kdo ji zbaví negativní energie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
12.6.12 09:05

@Nadji pošlu to v půl třetí až dojde z práce, ale myslím, že to není o magii nebo jsme o tom asi tak nepřemýšleli :) jinak ve všem co jsi mi napsala souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
12.6.12 09:10
@cheekymonkey píše:
Tak přítomnosti upíra pomůže třeba překřížit nohy- toho si nevšimne nebo ruce- je to obranný reflex těla, kdy si nikoho nepouštíme k sobě. POkud nezabere ani to, tak je dobré se na chvíli soustředit a vytvořit si jakési obranné vajíčko/obal, do kterého ti nikdo nevstoupí.

Tak přesně to mi ta paní taky doporučila, překřížené nohy a ruce. Největší průser je, když je ten „vysavač“ blízký člověk (moje mamka je vysavač a její sestra-= moje teta je ta, co ji to ničí).
Jinak, jak se s tím, že jsem takového upíra odmítla, jak se s tím vyrovnal, nevím, já jednoduše, řekla jsem, že nemám čas, že nechci, ať přijde. A ještě je setkání s takovým člověkem lepší venku, než v bytě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.6.12 09:15

Já to celé nečetla, ale přesně jsem si vzpomněla na roky strávené v mé vysněné práci, kterou jsem milovala a vydržela jsem tam tři roky právě a jen proto, že ta samotná práce byla prostě úžasná. Ale to prostředí - jedna kolegyně a jedna nadřízená… Prostě lidský odopad. Většího ksindla, než byla ta kolegyně jsem prostě za celý život nepotkala. A to jsem dělala několik let parlamentřního zpravodaje a potkávala jsem se s politiky a to je fakt síla, co to je za lidi. Přesto ale něco tak slizkého a hnusného, jako byla tahle kolegyně, jsem fakt ještě jinde předtím neviděla a doufám, že už ani neuvidím. Zvedá se mi žaludek ještě teď. Nakonec jsem za docela bouřlivých okolností odešla na minutu a hned, jak jsem tu budovu opustila to ze mě spadlo. Nicméně i teď po dvou letech, když si na to období vzpomenu, tak je mi těžko. Na jednu stranu, je mi smutno, že jsem kvůli takové p..i musela odejít z mé vysněné práce. Většina mých kamarádů v té firmě pracuje, mám ji děsně ráda, protože je to podle mě to skutečné rodinné stříbro, byť je již díky státním manažerům z naprosté většiny rozkradené. Ale když si vzpomenu na ty těžké chvíle s kolegyněmi, tak jsem vděčná za to, že jsem pryč. To je podle mě jedinné řešení - najít si něco, kde se s ksindlem nebudeš nutně dnes a denně vídat. Takových míst je plno, stačí mít trochu sebevědomí a to ti naskočí hned, jak od tam odejdeš. Alespoň u mě to tak bylo. Když jsem si uvědomila, co za svině a intelektuální chudáky může být na tak vysokých funkcích…
To samozřejmě platí o kolegyních, s mámou to asi je jiné a těžko to nějak vyřešíš. I když mě se i v tomto případě osvědčilo odejít. Sestra, která se vdala a pak rozvedla a s dětmi na krku se vrátila domů a byla nucena s našima bydlet, tak to nezvládla a nakonec si našla pronájem ve vesnici o pár domů dál. Mylela jsem, že to s matkou pohne, taková ostuda, když oni mají barák jako hrad a sestra si platí pronájem kousek od nich. Ale nic… Já jsem ten postoj ségry tehdy nechápala, protože s mamkou vycházím dobře, ale je to tím, že bydlím 200 km jinde a když přijedu jednou za měsíc na víkend, tak mě obskakují. Ale když manžel maloval a já s malým byla u našich 14 dní, tak už mi z toho taky hrabalo a ségru jsem okamžitě pochopila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
12.6.12 09:17

ONOL tzn okolí negativně ovlivnujících lidí @Nadji tím se to jeho čtení taky zabývá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.12 09:17

@elen-ka Souhlasím, že je dobré zůstat vnitřně v klidu. Já jsem pořád tak „nastartovaná“, že jak na mě nějaký upír „zaútočí“, odeženu ho a předem už jsem zlá… četla jsem, že jim jde o jakoukoliv reakci, energii, takže tím, že mě vytočí jim pošlu energii, takže nereagovat. To mi zatím nejde. Zkusím to vajíčko, i mimču, dobrý nápad. :hug:
PS: moje mamka je schopná vést 20minut monolog o sobě a svém trápení, dostatečně zvýrazňuje jak je všechno strašný a hrozný a šílený.. uff.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat