Energetický upír

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.6.12 09:17

@elen-ka Souhlasím, že je dobré zůstat vnitřně v klidu. Já jsem pořád tak „nastartovaná“, že jak na mě nějaký upír „zaútočí“, odeženu ho a předem už jsem zlá… četla jsem, že jim jde o jakoukoliv reakci, energii, takže tím, že mě vytočí jim pošlu energii, takže nereagovat. To mi zatím nejde. Zkusím to vajíčko, i mimču, dobrý nápad. :hug:
PS: moje mamka je schopná vést 20minut monolog o sobě a svém trápení, dostatečně zvýrazňuje jak je všechno strašný a hrozný a šílený.. uff.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
12.6.12 09:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
12.6.12 10:10

a ještě jeden-dost dobrý, poznávám zde svého bráchu a jeho „přítelkyni“ upíra http://a-n-e-t-t-t-y.blog.cz/…geticky-upir . Já to poznala na ní velice brzy, bylo mi fakt v její přítomnosti nepříjemně, slabo, po jejím odchodu mě bolele hlava, byla jsem, jak klackem majznutá, spát se mi chtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
12.5.13 23:09

Upír

Příspěvek upraven 17.12.13 v 16:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
13.5.13 00:02

Tak nevím, jestli ti mohu napsat, když se ti mé příspěvky nelíbí. Ale zkusím to ;)
Je zjevné, že táta chce být litován a chce strhávat na sebe pozornost. Pravděpodobně svému zdravotnímu stavu i věří. Může mít i nějakou reálnou poruchu, jako například hypochondrii či skolny k hysterii. Řešením je, přestat mu dělat diváka. Nebudou-li diváci, nebude ani divadlo. Tím nemyslím se nestýkat, ale když začne omdlévat, odejít do jiného pokoje či jinak dát najevo, že jeho teatrální výkony nebudeš sledovat. Přesto bych to posoudila v kontextu stáří Tvého otce. Je-li starší, přenesla bych se přes to a nebrala si to nijak osobně, nezlobila se za to na něj. Je jaký je, lepší to už nebude, spíš naopak. Je třeba se s tím srovnat a nedopustit, aby tě to psychicky likvidovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
13.5.13 09:41

"

Příspěvek upraven 17.12.13 v 16:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
13.5.13 17:15

@zikado Ono to muselo být únavné celý život. Také mě napadlo, že to mohla být i forma manipulace - bůh ví. V každém případě se ti nedivím, že jsi z toho unavená, ona to totiž zátěž je. To mě mrzí, že máš takové starosti s maminkou. Obávám se ale, že se táta nezmění. Přeji pevné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
16.12.13 20:27

Ahoj, mohu se zeptat, jak jste energetického upíra poznali? Nebo spíš se utvrdili v tom, že to tak skutečně je? Mám jednu známou, kterou mám hodně ráda a dost před rokem pomohla, cítím se jí stále zavázána. Poslední dobou, ale nemívám z našich setkání radost. Vždy se na ně těším a pak odcházím s pocitem prázdna a smutku. Ze začátku jsem to připisovala tomu, že ona prochází těžkým obdobím, a tedy se bavíme o neradostných věcech. Zrovna dnes mi ale říkala, že je skutečně v životě šťastná. Jsem za to opravdu ráda, ale nerozumím tomu pocitu prázdna a smutku po našem setkání. Možná se mi jen nelíbílo, že si do mě několikrát rýpla…ale je mi to už divné. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
16.12.13 20:59

@Erwinka U „upírů“ funguje jedinečně a bez výjimky velice jednoduché poznávací znamení - jakmile si uděláš energetickou ochranu, a tu používáš preventivně pravdidelně vůči nim, tak se s tebou po určité době přestanou setkávat či ti telefonovat - prostě najednou ukončí komunikaci..
Jednou jedinkrát se mi dokonce stalo, že mi kolegyně, kterou jsem po určitou dobu dobíjela a pak to stopla, oznámila, že mi dlouho pomáhala, ale už mi nemá co dát a přijde jí, že jí vysávám, takže se se mnou již nebude vídat :lol:
V situacích, kdy tito lidé energii „sosali“ díky nějakému svému špatnému životnímu období, se po „překonání“ mohou opět vrátit jako rovnocenní přátelé, ale většinou ne - většinou ti prostě v tichosti odejdou ze života..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
16.12.13 21:12

No, já jsem vždy bohužel vždy vysátá z mojí drahé tchýně…a to ani nemusí mít svůj prudicí den. Co mi ale celkem vadí, že mi pořád říká, jak jí vyloženě nabíjí náš dvouletý prcek…ale snad děti toto vysávání moc nevnímají…je hold starší a nemocná…chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.13 21:42

Já je poznám tak, že se mi udělá třeba až fyzicky zle. Komunikace s nimi je mi strašně nepříjemná a je to únavné, končí to tím, že se jim ani do očí nemůžu dívat, komunikuji jakoby mimo ně, ne přímo k nim. Celkově se lidem vyhýbám a teprve když zjistím, že je to ok, tak se sblížím. Někdy se mi stane, že na mě padne třeba šílená únava - stává se mi to s manželem. Pak jsem protivná, unavená a štve mě to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
16.12.13 22:14

Díky moc. Zkusím se víc zaměřit při příštím setkání na pocity a víc se soustředit. Z toho, co jste mi napsali, jsem se ale zřejmě spletla a zaměnila spíš s nějakým povahovým rysem, který mi na dotyčné nesedne. Mě je komunikace s ní příjemná, pokecáme, všechno OK, ale potom se cítím prázdně a smutně. Vídám ji moc ráda, jen nevyhledávám delší společné aktivity. Rozhodně to není, takový ten pocit, že o někom řeknete no ten mi pije krev…To vůbec ne, mám ji ráda, jen nerozumím mým pocitům po těch našich setkáních. Normálně, když potkám jiné známé, tak pak mám radost, jsem veselá a ne smutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
3.9.15 18:53

Je to energetický upír?

Dobrý den, mám v práci novou kolegyni - ale ne už zas tak úplně novou, takže jsme se stihly celkem poznat a já si stihla uvědomit, že se v její přítomnosti opravdu necítím dobře. Strašně se mi uleví, když není v práci. Přitom ona sama srší energií, stíhá hrozně moc věcí, je dost hlučná a rychlá, nevypadá, jako by jí chyběla energie…Nebo možná je právě dobitá tou energií vysátou z ostatních :lol: :nevim: Někdy má sice dost blbou náladu a pak je strašně negativní a úplně všechno je špatně a je celá zdeptaná a klidně se i rozbrečí…Prostě mi přijde spíš taková nevyrovnaná, ale to přece není důvod, abych já se cítila špatně. Ale opravdu s ní jsem pořád napjatá, ať má jakoukoli náladu, začně mě s ní třeba bolet hlava, nesoustředím se, a když odejde a oddechnu si od ní, jsem doopravdy jako ""vysátá„, úplně bez energie, unavená…Chci se zeptat těch, kdo mají více zkušeností, může vypadat energetický upír i takhle? Já vždy myslela, že je to permanentně negativní člověk, který kritizuje a vyvolává hádky a sám je spíše takový "shnilý“ - právě proto potřebuje tu energii sát z ostatních…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
3.9.15 19:00

@cabbiria Je dobré si uvědomit, že za své pocity jsi zodpovědná ty, tak bych spíš pátrala u sebe, proč se v její přítomnosti cítíš tak, jak se cítíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.9.15 19:40

Hyperaktivni a zaroven neustale nervni clovek dovede cloveka vyvest z rovnovahy. Mne jsou takovi lide taky neprijemni, vnaseji mi do nalady ten svuj neklid, ac se me to nijak netyka prenesou ho na mne. Pomaha mi omezit komunikaci, obcas supnout sluchatka do usi a mit svaty pokoj a klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat