Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
No, nejaka ta celostni medicina by asi nebyla na skodu, v tele vsechno souvisi se vsim, ten cukr a cholesterol teda rozhodne v poradku nejsou. Normalne fungujici clovek si takovou infekci proste jen tak nevytvori…
@Lenka_Hal píše:
Jak nezaberou? Delali na to testy, na rezistenci?
ˇUdajně se atb nedostanou až k nehtům. Byli jsme ve 3 nemocnicích a vystřídali asi 8 lékařů. Jsme zoufalí, prosili jsme o léčbu. Vždycky s náma akorát vyběhnou. A to jsme s manželem oba zdravotníci.
Jinak jsme zkusili léčitele, homeopatii, Jonáše, produkty od Energy…
Jenže tohle všechno už jsme zkoušeli a předtsava, že zase pojedu k někomu dalšímu, nechám tam dalších 5000 Kč a nic mi nepomůže, mě deptá…
Víte kolik peněz jsem nechala za léčitele? Produkty Aloe, očistné kúry, různé energie, koloidní stříbra, homeopatie…Takových 200 000
Víte kolik peněz jsem nechala za léčitele? Produkty Aloe, očistné kúry, různé energie, koloidní stříbra, homeopatie…Takových 200 000
@růžový achát píše:
Byla jsi u tehle dvou joa nepomohlo ti to? Tohle nejsou nejací přiblbý homeopati, si asi nerozumime
U těhle dvou ne, ale u spousty dalších. Jen jsem chtěla napsat, že už z toho mám strach. Teď koukám na Hnízdila a ten má až do odvolání plno. Kouknu na toho druhého ještě
@růžový achát píše:
Chapu, jsou to oba špičky v oboru, plno asi mít bude
Ale děkuji za radu. Prozkoumám pana doktora Vojáčka a zkusím aspoň k němu ![]()
200 000???
No tak to je sila…Ja to s tema Atb porad nejak neberu, proc by nemely zabrat? Trochu jsem zagooglila a nasla jsem clanek, kde rozebiraji infekt v korenu nehtu. A ucinost antibiotik. Tak treba to mas v nejake divne casti nehtu
protoze jinak by s tim problem byt nemel. Zaujalo me, ze pisou, naprosta vetsina, kdyz tam ten infekt ma, tak je tam mix bacousu, ne jen jeden druh. A E. faecalis neni nic exotickeho. Pisou i ktera atb jsou nejlepsi. A proc si vlastne mysli, ze je to lupenka, kdyz jsou pozitivni testy na Enterokoka? ![]()
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/…/PMC5420601/
@růžový achát píše:
Je mladší a hezči- přeji brzke uzdravení
Endala.cz, tady se u něj mohu objednat?
@Lenka_Hal píše:
200 000???No tak to je sila…Ja to s tema Atb porad nejak neberu, proc by nemely zabrat? Trochu jsem zagooglila a nasla jsem clanek, kde rozebiraji infekt v korenu nehtu. A ucinost antibiotik. Tak treba to mas v nejake divne casti nehtu
protoze jinak by s tim problem byt nemel. Zaujalo me, ze pisou, naprosta vetsina, kdyz tam ten infekt ma, tak je tam mix bacousu, ne jen jeden druh. A E. faecalis neni nic exotickeho. Pisou i ktera atb jsou nejlepsi. A proc si vlastne mysli, ze je to lupenka, kdyz jsou pozitivni testy na Enterokoka?
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/…/PMC5420601/
No já to taky celé nechápu, prostě se u doktorů jen doprošuju a doprošuju. Jediné co by na to pomohlo je atb Gentamycin, jenže ten se podává pouze v infúzích. A lupénku mám i po těle, tak proto mám dle nich hned i nehtovou lupénku. Nehty jsou zdeformované. Nevypadá to hezky. A ten článek s mojí angličtinou je na mě teda složitý, ale děkuji
@růžový achát píše:
Chapu, jsou to oba špičky v oboru, plno asi mít bude
A vy máte nějakou zkušenost s doktorem Vojáčkem? Nikde jsem nenašla jeho ceník, jen jsem si všimla, že už dělají různé procedury jako ošetření dekoltu apod.
Já jen abych tam nenechala zase 10 000 a oni mi řeknou zbavte se stresu ![]()
Ahoj, musím anonymně nebo už jsem tak zoufalá, že bych skočila z okna. Nikdo mi nedokáže pomoct. 3 roky chodím po doktorech - stanovili dg.-Nehtová lupénka. Jenže mi už pár let vytéká hnis z nehtů. Dle laborky jsem v pořádku, jen lehce zvýšený cukr (6,7) a cholesterol (5,2). Dle mikrobiologie v nehtech Enterococus faecalis, ale nikdo mi na to nic nedá. Prý atb nezaberou. Teď mi nasadili Neotigason, ale po zkušenostech od lidí, co jsem si přečetla, jsem málem omdlela a přemýšlím o vysazení.
Prosím, pomůže mi zde někdo? Neznáte někoho, na koho se obrátit. Jsem zoufalá. Díky