Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Právě že chodí jinam…nemám tam ani účet. Tak si myslím, že to ještě bude mít háček. I když mi poslali i kody kde tu půjčku vidím a dokonce i smlouvy, které mi asi přivezou.
@Annabela11 píše:
@Lajla Ano je to rychlé…
A jak oni ví, kolik vydělám, zda nemám dluhy např. jen se napíše částka ale doklad žádný..fakt jsem se s tím ještě nesetkala
Ano, jsou skvělí. Máme už u Equy účet. Jako jediní nám udělali konsolidaci a to fofrem, x krát půjčili a v podstatě nic neřešili. Půjčky jsme již předčasně splatili a konsolidaci radikálně snížili a protože jsme slušní platiči, tak už nám nabízí další služby.
Bez dolozeni příjmu a nějakého nahlédnutí do registru dlužníků mi to přijde divné…
Mi taky..jedině že to již kontrolovali asi online jak jsem vyplňovala údaje své a ověřili pravdivost..nevím. Třeba zavolá kurýr že to chce…uvidíme
Kurýr přiveze již „hotovou“ smlouvu na podpis a ověřovat bude jen Vás (totožnost a asi i ten podpis). Žádný háček. Už v průběhu zadávání vašich údajů jste byla „lustrována“ v registrech a pravděpodobně jste zadávala i info o příjmech. A ty odpovídaly těm vašim údajům. Kdybyste napsala, že jako prodavačka v textilu máte příjem 85.000 měsíčně, tak by to nedopadlo dobře, resp. by to neprošlo automatem, ale asi by to dostal do ruky živý člověk.
@Lajla píše:
Prosím máte zkušenosti s půjčkou od Equa? já včera zadala do pc požadavky údaje a dnes mi přišlo do pc že je půjčka schválena a jestli chci dovézt kurýrem smlouvu. Jsem celkem překvapená, protože jinde vyžadují příjem nebo daňové přiznání a tady nic? Nebo to kontroluje kurýr? jsem z toho celkem v šoku…
Tomu se říká rychlost ![]()
Takže kurýr přiveze opravdu smlouvu jen k podpisu v pondělí. V emailu mi přišla zpráva že půjčka byla schválena, nedávala jsem žádné příjmy nic jen v tom dotazníku na emailu.
Pořád si říkám, že to není možné a bude se lustrovat až po podpisu smlouvy? Nebo již opravdu podpisem je schváleno. Stále to nechápu jak to bylo jednoduché.
Kdysi jsem musela dokládat naprosto vše…
Vyplňovala jste údaje o své osobě? Třeba i R. Č.? Běžně se tyhle údaje rovnou (pomocí automatu/ programu) „odesílají“ do registru a odezva je opravdu rychlá. Do minuty by se to sfouklo. Pouze, pokud je výsledek někde mezi Ok a Smůla, tak to může převzít živý člověk. Navíc se občas stane, že některý klient v těch odpovědích poněkud uvádí nepravdu a pokud se to odhalí, může jít o úvěrový podvod se všemi důsledky. Minimálně o okamžité ukončení té půjčky a vrácení peněz.
Ano vyplňovala…jako já mám vše v pořádku jen mě to celkem šokovalo…ta rychlovka a bez potvrzení o příjmu…
A je nutne si za kazdou cenu pujcovat? To je hrozne, jak svetem vladne konzum a chtic ![]()
@Anonymní píše:
A je nutne si za kazdou cenu pujcovat? To je hrozne, jak svetem vladne konzum a chtic
Vždyť nevíte na co ty peníze byly půjčené! Spoustu lidí potřebuje auto, rekonstrukci nebo nový elektrospotrebic a nemají to jak jinak řešit… tyhle půjčky mi přijdou jako " rozumne" …
Jestli Ti tam chodi vyplata,tak to neresi