Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@KackaDoup píše:
@Chotebor tak to se na me nezlob, to nechapu…musela bych byt totalne slepa…nevidet syna nikdy naheho..na nocniku apd, proste pro me je toto nepochopitelne.
Nahého jsme ho samozřejmě jako mladšího viděla často. Nenapadlo mně, ale v žádném případě zkoumat jestli má erekci. Možná jí opravdu nikdy neměl, nevím.
@Chotebor ja uz po nekolikate napisu, ze se to nezkouma, ne ze jsi to mela sledovat a zkoumat, ale to se proste denodenne deje. ![]()
@KackaDoup píše:
ne kdyz prebalujes atak…ale chlapecci si s nim od malinka hraji a i mimina se sni budi…tedy s erekci, natoz tak kluci starsi dvou let…
Naši kluci si ani jeden s ním nikdy nějak moc nehráli.
Přidám se s dotazem, syn bude mít 2,5 roku a taky jsme si dosud nikdy erekce u něj nevšimla ![]()
může to být tím, že mu zatím nejde přetáhnout předkožka? o tom dr. ví a zatím doporučila pravidelně zkoušet přetahovat, že by se to časem mělo uvolnit ![]()
Třeba se stydí o tom mluvit…U miminka sis toho musela všimnout…
@KackaDoup píše:
@Chotebor ja uz po nekolikate napisu, ze se to nezkouma, ne ze jsi to mela sledovat a zkoumat, ale to se proste denodenne deje.
Já mám pocit, že ani u toho staršího to nebylo nějak časté. Ale ano, u něj jsem párkrát viděla. Nějak mi to celkově nedocvaklo, že bych to měla vidět i u mladšího.
Mám 2,5 letého, jen se ho dotkne má ho až u nosu ![]()
Jako úplně malý mimi tím ohlašoval čůrání, např. na přebalováku. Jakmile se postavil bylo jasný, že něco bude ![]()
Nebo když přetahuju předkožku, tak samozřejmě taky stojí (asi je nějaký dráždivý
)
Taky mi nepřipadá normálka, že mu nestojí - rozhodně bych to asi s někým probrala. Ale co mne napadlo hnedka, jestli prostě nekecá
nebo si z vás nedělá šoufky…
@ChDoll píše:
U staršího kluka jo, tam mně to překvapilo. Ale jestli u mladšího si jistá opravdu nejsem. Ono je to taky už dost let.
@ChDoll píše:
Taky mě to napadlo, že prostě jen dělá, že neví o co jde. Nějak se mi nezdá, že by v dnešní době byl v 9 letech totálně neinformovaný.
@maxadel no prave uz to curani…ja to proste nechapu, ze nikdy nic u zakladatelky
To je blbost. Treba se stydi o tom mluvit, tak radsi rika, ze nic. Ale erekci maji deti uz v brise…muj 4 mesicni syn ji ma kazdou chvili ![]()
Tak nikdy jsem cilene nesledovala a ani nesleduju synovu erekci, ale prijde mi divny, ze by sis toho nevsimla, kdyby ji mel ![]()
Nasemu bude 6 let a uz odmalicka tu erekci ma, vetsinou kazde rano, kdyz vstane, tak je to proste videt ![]()
@maxadel píše:Taky mi nepřipadá normálka, že mu nestojí - rozhodně bych to asi s někým probrala. Ale co mne napadlo hnedka, jestli prostě nekecánebo si z vás nedělá šoufky…
Nemyslím si. On není stydlivý, z koupelny nás nevyhaní apod. Vyloučit to samozřejmě nelze.
@ChDoll píše:
U miminka sis toho musela všimnout…
a když jsem u syna nikdy ani jako u miminka erekci neviděla
(můj dotaz v 16:05)
ne kdyz prebalujes atak…ale chlapecci si s nim od malinka hraji a i mimina se sni budi…tedy s erekci, natoz tak kluci starsi dvou let…