Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Pajule22 píše:
Tak nikdy jsem cilene nesledovala a ani nesleduju synovu erekci, ale prijde mi divny, ze by sis toho nevsimla, kdyby ji mel
Nasemu bude 6 let a uz odmalicka tu erekci ma, vetsinou kazde rano, kdyz vstane, tak je to proste videt
Jak jsem psala. U staršího jsem ji viděla. I když mám pocit, že rozhodně taky ne tak často jak tady některé píšete.
U mladšího marně vzpomínám a nevím.
Prostě klasicky ztopořený penis. Například při přebalování těsně po probuzení si toho prostě nejde nevšimnout, syn si i hraje když sedí na nočníku (takže se pak samozřejmě nevyčurá…), když lítá nahý apod.
@meduzza to je teda fakt hloupý dotaz, jak by se asi projevovala, prostě mu ztvrdne, jak dospělému ![]()
@subsomi s předkožkou to nesouvisí, malý jí nepřetáhne vůbec a má ji taky furt, jako erekci. Když třeba čumí na telku a žmoulá si ho, tak mu hned hopne
nedávno se o to začal zajímat, co mu ten švrndolín jako dělá, proč neleží atd. Erekci má už od mimina, hlavně když jsem ho ve spánku přebalovala ![]()
@Ester13 píše:
A tu enurezu řešíte?
Řešili jsme cca v 6 letech společně s předkožkou. Udělali mu nějaká základní vyšetření včetně ultrazvuku a nic se nenašlo. Dětská říká, že nemá ještě vyzrálou nervovou soustavu a že to přejde.
@Bebuu
ale já u něj neviděla erekci nikdy
má skoro 2,5 roku
ptala jsem se, jestli to může souviset s tím, že mu nejde přetáhnout předkožka, o tom dr. ví a jen říkala zkoušet, že to časem povolí
@BlueFairy
nesouvisí
hmm, tak při příští návštěvě dr. se zeptám na tu erekci
nebo ho zkusím více sledovat
ale sleduju ho fakt dost a nikdy jsem si nevšimla ![]()
@subsomi určitě ne, syn ji stáhne jen tak, že by tam strčil špendlíkovou hlavičku. Ale stojí mu jak stožár ![]()
@subsomi píše:
@Bebuu
tak doufám, že je zdravý
Kdyby jste něco zjistila, tak dejte prosím vědět. Nevím co s tím naším - jestli ho tahat po doktorech, nebo doufat, že je vše ok.
@Chotebor
jo, dám vědět až něco zjistím, ale taky to budu řešit až při nějaké jiné návštěvě dr., jen s tímto tam nepoletím
ale je rozdíl 9 let a 2,5 roku ![]()