Ergonomické nosítko, stejný typ jako Manduca

168
2.5.13 10:27

Ergonomické nosítko, stejný typ jako Manduca

Ahoj holky,
prosim chtela jsem se poradit, chtela jsem si koupit manducu, (mam 8 mesicni dite), ale kamaradka mi poslala odkaz na toto nositko, nemate ho nekdo? Je o dost levnejsi, ale mam obavy aby splnovalo vsechny normy, bylo bezpecne pro dite, atd. moc dekuji.
http://deti.bazos.cz/…-Manduca.php
 http://deti.bazos.cz/…o-vinova.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
551
2.5.13 10:37

Tohle je jedna z prvních čínských napodobenin Erga, dala se sehnat ve velkém přes čínské weby a zjevně to jde i teď. Dají se už teda sehnat mnohem sofistikvanější padělky, ale nic na tom nemění to, že za tím není konkrétní výrobce, který by nějakou kvalitu zaručil - chemickou i funkční. Holt je na každém, jestli to chce zkoušet, nebo pořídí originál, kde ty záruky jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
2.5.13 10:39
@VeruskaK píše:
Tohle je jedna z prvních čínských napodobenin Erga, dala se sehnat ve velkém přes čínské weby a zjevně to jde i teď. Dají se už teda sehnat mnohem sofistikvanější padělky, ale nic na tom nemění to, že za tím není konkrétní výrobce, který by nějakou kvalitu zaručil - chemickou i funkční. Holt je na každém, jestli to chce zkoušet, nebo pořídí originál, kde ty záruky jsou.

Ano, i já si myslím to samé, souhlas :palec: Zakladatelko, raději mít jistotu, než ušetřit, když jde o takovouhle věc, která může znatelně uškodit ;)

• Citovat
  • Upravit
1361
2.5.13 10:42

Už jsem tady někde dávala odkaz http://viewitem.eim.ebay.cz/…3380074/item , když už to chceš zkusit tak ne předražený z českýho bazoše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.5.13 11:04

Ja bych do toho nesla, zaprve bych se bala kvality spony, kdyz ti prdne, tak mas po srande, dalsi vec je, ze treba moje deti ozuzlavaji jak nositka, tak satky, takze vetsinu nosidel mam z bobavlny, peru v eko prostredcich, kdyz to dumlaj, at z toho neokusujou nejakou chemii zbytecne. Stejne tak jsem odmitla oupit levne kapsovky z Ciny, kdo vi, o pri te vyrobe pouzivaji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
2.5.13 11:04

Ahoj zakladatelko, měla jsem manducu pro mladší dceru a co se financí týká pořizovací cena byla 2790,– a teď jsem jí za 2000,– prodala, takže ano je to investice, ale vrátí se při prodeji, pokud tedy není zničená.. A vím přesně v čem jsem dceru nosila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
2.5.13 13:07

Ahoj, moc diky za odpovedi. No urcite nechci riskovat, ze se mi utrhne spona apod. Ted si budu pujcovat manducu na vikend, tak vyzkousime. Maly ma asi 8,7kg a 76-77cm, rad se nosi na rukach, ale nema moc rad nejake omezeni, za rucicky se nenecha chytnou a rad s nimi macha a kope nozickama. Myslite, ze by mi pripadne ta manduca vydrzela do roku a pul pripadne do 2 let? Pak uz bych koupila krosnu. 3 lete dite uz asi nosit nebudu. Nosila bych tak od 0-3 hod max., na chate na prochazce nebo do lesa, zadne silene tury. Nebo na chvili na doma, kdyby byl mrzuty. Myslite, ze si na tohle vystacim s manducou? I tak se mi zda dost draha, ale asi se plati za kvalitu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
2.5.13 14:03

Do kopie bych rozhodně nešla, to radši koupit použitý originál.
Jak píše @Gladys, děti rády ožužlávají a zrovna u tohohle bych se bála. Mě malá slintá a cucá všechno v dosahu.
Má teď něco přes 9 kg a necelých 70 cm, krásně se mi v tom nosí (mám Ergo). Zkoušela jsem z legrace vměstnat tam i prostředního synka (skoro 4 roky, asi 102 cm, 17 kg) a žádný problém :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí