Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zavka já vím ale je to těžký no, celou dobu nebyl ani náznak testy každý den, nikde nic a dneska se tam něco děje
uvidime na kliniku jedem v pondělí to je ještě dost dni na to aby se z toho něco vyklubalo ![]()
@Velinel Určitě, prostě do moči vylučuješ méně HCG
Na krvi pak můžeš být překvapená, hlavně že už tě to nenapíná a ukazuje se ![]()
Ahoj holky, tak já mám po dlouhé době za sebou zase transfer ![]()
Mám po nativu s Trozelem. Byli dva folikuli, dvě zraly vajicka. A dnes vloženy dvě embrya, po 72 hodinách, obě 6 buněk, správně se dělící a skoro bez fragmentů.
Testovat mám 25.6. To asi stejně nevydržím ![]()
@Velinel píše:
@Zavka já vím ale je to těžký no, celou dobu nebyl ani náznak testy každý den, nikde nic a dneska se tam něco dějeuvidime na kliniku jedem v pondělí to je ještě dost dni na to aby se z toho něco vyklubalo
To je skvělá zpráva
![]()
Ahoj holky tak se taky přidávám. Já byla teda na KET 31.5.2022 ale testovat mám až v úterý 14.6.2022 tak snad nevadí, no dneska jsem to nevydržela a ráno si test udělala. Něco jsem tam viděla, ale nedá se to nazvat ani duchem spíš nepatrný stín, tak si říkám jestli jsem si to nevykoukala 🙈 myslíte ze mám ještě šanci aby se něco ukázalo. Pobolívá mě v podbřišku což moc neznám, pak ještě prsa to ale mám před MS vždycky tak nevím…modlím se aby to vyšlo
Ahojky vítej mezi námi a kdy máš termín MS?
Takže dnes jsi 10DC?
Fotka nejde zkusit poslat? ![]()
Držím moc palečky aby to vyšlo!✊🏼 ✊🏼
@Slunicko2222 KET nepočítám, takže dnes jsem 9.den fotku posílám, ale myslím ze toho moc neuvidis ????🤦♀️ 🙈
@Slunicko2222
Jak koukám tak na fotce to není vidět už vůbec jak říkám nepatrný stín 😃 spis asi nic než něco 🤦♀️
@Slunicko2222 nene po druhé včera už jsem to zkusila, ale to tam nebylo vůbec nic
@Holkacoradacestuje
Ahoj
já po bližším prozkoumání jakožto veliký lovec duchu taky něco mini pidi zahledla.. ![]()
Držím palečky ať sílí
zkus za 2 dny ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.