Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vanejka No jupíííí gratuluji a ty dvě nejlepší ať se Tě nepustí
Tak vidíš že u minimálky můžeš mít stejné výsledky jako o normálního IVF, to je fakt zajímavééé ![]()
7 OPU je docela mazec, to se na tu první prohlídku @kaczule1 načekáš
I když Tebe rád Dr. napíná, to už jsme viděly
![]()
@kaczulina už by tady taky někdo mohl otěhotnět přirozeně, ne??? Držím palce na dva proužky zítra
![]()
@Hanca0 my princezny s nízkým AMH sme extra trieda
a ešte čakám čo za poklad z nich v pondelok vydolujeme ![]()
Ahoj holky
teď jsem pokecala v jiné diskuzi a nevím, jestli jste zaregistrovaly, že červen je vyhlášen jako měsíc neplodnosti. A představte si, že v Gennetu v Praze, v rámci tohoto měsíce, měly holky zdarma PK
To je pecka, co? ![]()
Dobré ráno ![]()
@Hanca0 Mě čekání nevadí, snad to bude stát za to ![]()
@vanejka V pondělí budu víc nervozní a zvědavá na tebe než na sebe
![]()
@Marruš To jsem nikde neslyšela
Ale je to dobrý nápad s tím PK ![]()
Dneska je konečně nádherně
tak my odpoledne vyrážíme na radovánky do Bystřice. Malá neteř (4 roky) má první vystoupení, tak to musíme zkouknout ![]()
@kaczule1 já jsem to slyšela v televizi. Vstávám brzy, tak mi kulisu doma dělá snídaně s Novou, tak tam to povídali, ale PK zdarma, to je hezký dárek ![]()
No pijem si kontryhelový čajík, aby mi podrástla sliznice a dúfam…
Dnes sme mali ísť nočný prechod Lýsá hora- Veľký javorník, ale mám mať kľudový režim a nočná prechádzka dlžky okolo 50km do toho nezapadá
. Takže ideme do Karviné tam budem potichu sedieť na mestkých slávnostiach ![]()
Vanejko děláš dobře, že jen odpočíváš
A jak bylo na slavnostech?
Holky test jsem si ještě nedělala a mršina ještě stále není
. Dneska mám dva dny zpoždění tak jsem zvědavá jestli to není nějaká hormonální porucha. No uvidíme, necháme se překvapit co se z toho vyklube
.Moc si naději, ale nedávám, ale všechno může být.
@kaczulina teda, ty máš nervy
do kdy budeš čekat?
Jsem zvědavá
![]()
@Marruš nějak tomu moc nevěřím, že by se to mohlo povést přirozeně
, uvidíme počkám do středy a pak když tak udělám testík ![]()
Kaczul, a proc by probuh nemohlo, vzdyt je znamo tolik pripadu, Dr. mi rikal, jak se nepovedlo ivf a nasl. cyklus otehtneli necekana a dokonce dvojky… Ja bych teda nevahala a test zkusila, muze to byt tak i tak ale at vis preci. Se tak vnitrne trapit a uvazovat, nebo si v klidu, ja bych teda nebyla ![]()
@kaczulina to by byl krásný zázrak, že?
![]()
@laura83 tak co? Jak se cítíš? Máš v plánut někdy zkusit test?
My jsme si včera užili radovánky v Bystřici a bylo fakt super. Měli tam i čepovaného birela, takže všichni si mysleli, že v tom horku prostě piju pivo a když nabídli štamprlu tak jsem samozřejmě řekla, že to nemůžu míchat ![]()