Ex přítel má rok po rozchodu dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.3.18 15:21
@Sandrusak píše:
Zdravim maminky..Mam jeden problem co me tizi a nedokazu se s tim vyrovnat. v unoru minuleho roku me muj ted uz ex pritel opustil. Byli jsme spolu 13 let mame dve deti kkuka 4 a holcicka 2. Rekl mi ze me nemiluje a uz si budoval vztah s holkou z prace. Hned k ni odesel a zili spolu rozchod jsem nejak mozna prekousla. Jenze pak nejak v lete se rozesly a ja se dozvedela ze ona je v polovine tehu takze ted v unoru 14 se jim narodil syn od leta spolu nejsou no a ja jelikoz jsem hloupa jsem ho vzala k sobe. Jako otec ditete ktere maji spolu napsan neni ale ona mu zacala vyhrozovat ze bud ho da k soudu nebo bude je navstevovat co 14 dni. Porad bydli u me a ted je zacal navstevovat, ale ja se s tim nedokazu srovnat uz jsem mu rekla hodnekrat at odejde ale jako by nemel city..jenze me to vse psychicky ubiji snazim se byt silna kvuli detem, ale nezvladam to proste porad k nemu neco citim a vse jsem mu rekla ale mu je vse fuk…nemam moc pratel abych nekam chodila takze sedim s detma pres zimu doma a hrozne me to ubiji kdyz ho clovek vidi si psat s ni a odjizdet za nema nema nekdo nejakou radu jak se s tim vyrovnat. nebo aspon mi rict at se vzoamatuju a jak jsem pitoma neco ci by mi pomohlo. dekuji za kazdou reakci
![]()
Vyhodit ho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
5.3.18 14:33
Obdivuji tě, že se na něho můžeš ještě jenom podívat natož s ním sdílet domácnost.. tohle není táta od rodiny, ale nezodpovědný člověk bez svědomí… Najdi si někoho lepšího nebo buď raději sama, tohle nemá budoucnost.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit