Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@j.a.n.i1 píše:
Já bych skoro řekla, že těch 6000,– co vidíš stržených je to, co ti v hotovosti vyplatí, že to stáhli z tvého účtu na svůj technický a to ti vyplatí.
Taky mi to tak pripadne. Kdyby to slo exekutorovi, tak by tam nebylo napsano nic. Jen me prekvapuje, ze to je na 3dny. Co vim ja, tak jinde to davaji hned. Tak snad to zitra vyjde. ![]()
@Anonymní píše:
Taky mi to tak pripadne. Kdyby to slo exekutorovi, tak by tam nebylo napsano nic. Jen me prekvapuje, ze to je na 3dny. Co vim ja, tak jinde to davaji hned. Tak snad to zitra vyjde.
No na tom účtu to vypadá jako by to někdo poslal té spolecnosti, je tam číslo účtu, variabilní symbol atd..
@NatyKli píše:
No na tom účtu to vypadá jako by to někdo poslal té spolecnosti, je tam číslo účtu, variabilní symbol atd..
A Tobe na ten ucet prisli presne 6000? No uvidis zitra. Preji hodne stesti.
@j.a.n.i1 Já mám právě pocit, že ten dvojnásobek ŽM banka nevyplatí, protože zakl. má kontokorent a i před exekucí byla v debetu. Možná právě ten kontokorent je i důvodem okamžitého nevyplacení a banka pouze přijala od zakl. žádost.
Uvidíme, jak zakl. v bance pořídí.
@NatyKli Obnoviji diskuzi, prosím jak jste vyřešila? Řeším teď úplně to stejné.
Na účtě jsem měla zbytek 1.000,–. Pak přišla exe na 18.700,–. Dorazil příjem, tak jsem byla zadat v bance o vyplacení minima. Také mám KB a paní na mě vybafla, že také musím čekat 3 dny. Během těch 3 dnů, mi zmizel z účtu příjem, že to bylo vyplaceno. Zbytek v mínusu byl tedy 11t a nějaké drobné. A za dalších pár dnů, mám najednou v mínusu 24t..???!!! Přitom když jsem volala exe, tak tam jiného nemám. Je možné, že mi dala banka do mínusu tu výplatu životního minima? Částka by odpovídala 3nasobku.
@Anonymní píše:
@NatyKli Obnoviji diskuzi, prosím jak jste vyřešila? Řeším teď úplně to stejné.
Na účtě jsem měla zbytek 1.000,–. Pak přišla exe na 18.700,–. Dorazil příjem, tak jsem byla zadat v bance o vyplacení minima. Také mám KB a paní na mě vybafla, že také musím čekat 3 dny. Během těch 3 dnů, mi zmizel z účtu příjem, že to bylo vyplaceno. Zbytek v mínusu byl tedy 11t a nějaké drobné. A za dalších pár dnů, mám najednou v mínusu 24t..???!!! Přitom když jsem volala exe, tak tam jiného nemám. Je možné, že mi dala banka do mínusu tu výplatu životního minima? Částka by odpovídala 3nasobku.
Ještě tedy dodám, že jsem minimum nevybrala. Proto nechápu další navýšení mínusu.