Existuje redukce na rukojeť u golfek?

1183
11.1.13 18:04

Existuje "redukce" na rukojeť u golfek?

Ahoj maminky,
jdu si pro „rozumy“. :lol: Dostali jsme k vánocům nové golfky s klasickou rukojetí - " berany „. Golfky jsou krásné, určitě rádi je využijeme, ale jelikož mám pobíhací dítko, které potřebuji vést a usměrňovat jednou rukou, tak na vezení kočárku mi už zbývá jen jedna a jak jsem zjistila, ony berany se jednou rukou řídí a ovládají fakt blbě. :jazyk: Proto by mne zajímalo, jestli tu někdo neví, zda existuje něco jako třeba redukce, např. by to mohlo vypadat jako " trubka“, kterou by se ty berany spojily a vytvořila by se tím rukojeť spojená, která už je říditelná podstatně lépe. Snad jsem to popsala srozumitelně, o co mi jde. Moc by se mi to hodilo a pomohlo. Matně se mi vybavuje, že kdysi jsem snad o něčem takovém slyšela, ale konkrétně vůbec nevím. Je tu někdo moudřejší a věděl by popřípadě, kde a pokud vůbec se něco takového dá sehnat? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8937
11.1.13 19:57

Nic takoveho jsem nikdy nevidela, mozna nejaka domaci vyroba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
11.1.13 22:29

Mě se právě zdá, že jsem kdesi to už viděla, ale to už je pár roků zpět. Ale ruku do ohně bych za to nedala. Pohledala jsem různě, kde nabízejí náhradní díly ke kočárkům a servis, ale asi fakt nic takového není. Musela by se vyměnit kdyžtak celá ta rukojeť a to už by vyšlo tak draho, že to zas nemá cenu. Tak nic, no. Holt se budu teda muset vytrénovat. Já jen, kdyby někdo náhodou věděl, ale taky si spíš myslím, že nic takového nebude. :think: Leda nějaký šikovný kutil. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí