Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj,
Chtěla jsem se zeptat, ve středu jsem byla na extrakcí spodního moudraku. Vyndali ho v celku a celkove bych rekla, ze bez problému.
Jenze se v místech stehů udelala takova boulicka, bojim se, aby to nebyl zánět, ale zase jsem na internetu cetla, ze se boulicky mohou objevit po zákroku.. následkem stehů.
Omlouvám se za nepěkné fotky. Ale muj zubař ma jeste ke vsemu dovolenou a na nasi pohotovosti jsou celkem masochysti, tak se dost bojim
mám to pár dni a nerekla bych, ze to boli..
Já to měla u 3 vytažených, právě od těch stehů. Je to v pořádku ![]()
@Lilian.white
Jee, super, to mám hned klid na duši! ![]()
Moc děkuju za odpověď. Ještě se zeptám, když jsem stále trochu nateklá, ale vše je v poradku mohu s tím na sluníčko? ![]()
@marketav94 píše:
@Lilian.white
Jee, super, to mám hned klid na duši!
Moc děkuju za odpověď. Ještě se zeptám, když jsem stále trochu nateklá, ale vše je v poradku mohu s tím na sluníčko?
Mě je sice tahali ještě v zimě, ale myslím že žádná slunečná opatření nebyla ![]()
Jinak na otok si klidně dej zmrzku, leduj. Nevím jak to máš dlouho ale já byla tak týden taková otylá v tom místě ![]()
@Lilian.white
Zítra to bude týden, otok ještě stále mám a stehy taky cítím, prý vypadají do 90 dnů. Už aby to bylo ![]()
Jo to je super, alespoň má člověk po vytržení omluvu na to, že jí tolik zmrzliny ![]()
Musim mit doprovod? Jak jste zvladli presun domu po extrakci osmicky?
Mam to 10min. autem..jestli to zvladnu odridit sama. Dekuji.
@av0509 píše:
Musim mit doprovod? Jak jste zvladli presun domu po extrakci osmicky?
Mam to 10min. autem..jestli to zvladnu odridit sama. Dekuji.
Funguješ úplně normálně. Horní osmičky se snáší lépe, než spodní.