Extrémní krvácení (menstruace) po potratu

Anonymní
15.8.21 09:03

Extrémní krvácení (menstruace) po potratu

Ahoj holky, na přelomu 5. a 6. tt jsem prodělala spontánní potrat. Nyní je to již 12 dní od potratu, co extrémně silně krvácím. Opravdu celých 12 dní v kuse, odchází šílené množství krve i sliznice. Poslední dny mám navíc silné menstruační bolesti a křeče. Svoji běžnou menstruaci mívám cca 4 dny a rozhodně ne takovou.
Máte někdo zkušenost s takto dlouhým krvácením po potratu? Jak dlouho je běžné a možné vůbec takto krvácet? Zdá se mi to už dost dlouho a opravdu je to hrozně moc.. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37145
15.8.21 09:09

Už bych byla dávno u Dr, je běžné mít silenjsi krvácení než ms, může bolet bricho, ale až tak extrémně to probíhat nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.21 09:26

Mě před pár lety říkal dr, že někdo krvácí týden, někdo 14 dní.. Pokud by se mi cokoliv nezdálo měla jsem volat nebo rovnou přijet, silné krvácení říkal ok, ale nesmí mi u toho být špatně, na omdleni, motání hlavy atd.. krvacela jsem asi 10dni, někdy hodně, někdy míň, potom asi ještě 5 dní špinění.. každopádně být tebou pro jistotu skočím na gyndu nebo minimálně zavolám a poradím se co a jak..

• Citovat
  • Upravit
2577
15.8.21 11:19

Potrat je v podstate taky porod, a po porodu se telo cisti stejne, jako po potratu, tzn, ze v podstate mas sestinedeli, a telo se takto bude cistit. Ale pokud se ti to nezda, navstiv doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
15.8.21 12:11

Budeš muset k lékaři.. já jsem po potratu extrémně krvácela a skoro vykrvácela..pokud je to silné a neustává to, máš bolesti, křeče, tak raději jeď.. držím palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
15.8.21 14:34
@Anonymní píše:
Ahoj holky, na přelomu 5. a 6. tt jsem prodělala spontánní potrat. Nyní je to již 12 dní od potratu, co extrémně silně krvácím. Opravdu celých 12 dní v kuse, odchází šílené množství krve i sliznice. Poslední dny mám navíc silné menstruační bolesti a křeče. Svoji běžnou menstruaci mívám cca 4 dny a rozhodně ne takovou.
Máte někdo zkušenost s takto dlouhým krvácením po potratu? Jak dlouho je běžné a možné vůbec takto krvácet? Zdá se mi to už dost dlouho a opravdu je to hrozně moc.. :(

Zakladatelko, byla jsi po potratu u doktora? Nebo ne? Ono totiz te mel tak ci tak zkontrolovat zda „porod“ nezpusobil poraneni. (Vim, ze to byl potrat, ale jak jsem psala, je to v podstate porod). Tak pokud jsi jeste u doktora nebyla, tak na nic necekej a hned tam bez. Nebo aspon zitra, at bemusis na pohotovst, kdyz je nedele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.21 15:27

Děkuji všem, pro jistotu si tam skočím. Kdyby to bylo normální, tak to vůbec neřeším, ale už je to 12.den, nepřestává to a jsem z toho trochu neklidná.

@Capricorn61 U doktora jsem byla od té doby 2× na ultrazvuku a na hcg. Hcg začalo klesat, jenže víckrát už mě vidět nechtěli, prý to klesá a to jim stačí. Už kdysi 7. den jsem říkala, že 7 dní krvácím, ale nic na to neříkali. Tento 7. den podle utz jen řekl, že po potratu je sliznice pořád hrozně vysoká, tak asi proto mi to krvácení bude trvat takto déle než celá odmenstruuje :think:

• Citovat
  • Upravit
2577
15.8.21 15:43
@Anonymní píše:
Děkuji všem, pro jistotu si tam skočím. Kdyby to bylo normální, tak to vůbec neřeším, ale už je to 12.den, nepřestává to a jsem z toho trochu neklidná.@Capricorn61 U doktora jsem byla od té doby 2× na ultrazvuku a na hcg. Hcg začalo klesat, jenže víckrát už mě vidět nechtěli, prý to klesá a to jim stačí. Už kdysi 7. den jsem říkala, že 7 dní krvácím, ale nic na to neříkali. Tento 7. den podle utz jen řekl, že po potratu je sliznice pořád hrozně vysoká, tak asi proto mi to krvácení bude trvat takto déle než celá odmenstruuje :think:

Tak je tedy mozne, ze je vse jak ma byt, a opravdu se jen cistis. Ale nejsem doktor, tak me neber za slovo. ;) Ale kdyz tady Elin29 psala, ze malem vykrvacela, tak opravdu bych si se zdravim nezahravala. Zas po druhe strance ja v sestinedeli taky skoro 4 tydny celkem intenzivne spinila, a musela jsem max co 2 hodiny menit vlozku. Ale nechci srovnavat cisteni tela po porodu v terminu a po potratu. :? Zas tvrdim, ze za „zbytecnou“ navstevu doktora clovek nic neda, nez pak resit, az uz je pozde. ;) Popr. Kdyz pises, ze tam kde jsi byla te uz videt nechteli, tedy ze te tak odflakli, mozna bych uvazovsla o navsteve jineho doktora, abyh mela opravdu jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5940
15.8.21 16:52

To by chtělo vyčistit, šla bych na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty