Extrémní šok na ultrazvuku!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2085
18.10.20 19:55

Já bych tu redukci úplně nezatracovala. Nemyslím, že je velká šance, že porodíte 4 zdravé děti v termínu. Ve vaší situaci bych dala na lékaře a pokusila se dát co největší šanci např. 2 z těch 4. Prostě 1 nebo 2 zdravé děti jsou daleko víc, než 4 postižení, nebo dokonce potracení v průběhu těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
18.10.20 20:28

Na FCB sleduji rodinku z USA, která má tuším 10 letého kluka, 8 letá dvojčata kluky a pak dvouletá šesterčata (3 a 3). Zkus kouknout, třeba vás to k něčemu nasměruje (Sweet Home sextuplets).

Jinak znám jednu uživatelku Emimina, která čekala trojčata, šla na redukci a ještě hodně dlouho po porodu dvojčat si to vyčítala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
18.10.20 20:48
@Bábrdl píše:
Tak snad záleží na tom, jestli jsou v pohodě a ne na tom, jestli se narodila v sedmém měsíci, ne?

lakujes si to moc na ruzovo.

Navic, neceka trojcata, coz by jeste jako tak slo, ceka 4 miminka. Sance, ze se to narodi zdrave je velmi minimalni.

Ja nevim, ale za mne je lepsi mit v tomto realistickou predstavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
18.10.20 21:18
@warita píše:
lakujes si to moc na ruzovo.

Navic, neceka trojcata, coz by jeste jako tak slo, ceka 4 miminka. Sance, ze se to narodi zdrave je velmi minimalni.

Ja nevim, ale za mne je lepsi mit v tomto realistickou predstavu.

Co si lakuju na růžovo? Že není důležité, jestli je člověk v pohodě, když se narodil v sedmém měsíci? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
18.10.20 21:26

Já přidám pozitivní zkušenost, tady nedaleko se narodila jednovaječná trojčata, jsou zdravá. Držím pěsti, ať to dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
18.10.20 22:35

Sleduji 4 čtyřičata instagramu, boží 😍. Nechte si je, nahodou se 4 rodi :) fantastická čtverka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
19.10.20 02:48

Na Internetu si jde vyhledat, jak-kdy-komu se v ČR narodila čtyřčata. Jde se z toho inspirovat, jak to rodiče zvládali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15193
19.10.20 06:45

Hod sem fotecku z ultrazvuku. před nedávnem tu byla podobná diskuze a zakladatelka si to celé vymyslela.

Příspěvek upraven 19.10.20 v 08:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.10.20 07:05

Pokud to není námět na článek, tak tedy gratuluji.
Sama nevím, co bych dělala.
Rozhodnout se musíte vy. Jen si nenech vnutit názory typu skončí ti partnerský život, nezvládám dvojčata, takže ty to nezvládnes ani náhodou…
Poraď se s doktory, myslím, že ti ale budou vždy pro redukci.
Musím říct, že eMimčo nezklamalo! Některé reakce jsou na pobl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25009
19.10.20 07:34

Uf…
na redukci bych nešla, bála bych se o ta „ostatní“ a vyčítala si to..
snažila bych se důvěřovat přírodě… v takto brzkém začátku se ještě těhotenství může „zredukovat“ opravdu samo..
taky dost záleží, jestli sdílí společnou placentu..
Chápu tvé pocity.. my měli nachystaný pokojíček pro jedno a najednou byly dvě :andel: :andel:
ale dvojčata jsou ještě pohoda proti 3a4čtatům.. to je technicky fakt problém (už jen je někam převézt/odnést, vypravit, virozy, které budou od sebe chytat, vše kupovat 4×…),
každopádně ti strašně moc držím palce :kytka:
to co píšeš, je brutálně nepravděpodobné, ale holt stát se může… hlavně se snaž být co nejvíc v klidu (to se snadno napíše, já vím..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
19.10.20 13:06

Moc držím palce, co víc napsat :-)
4 děti jsou fajn, když se vypiplají. Všechno se to bude podle mě odvíjet od toho, jak jsou embrya uchycená a kolik budou mít placent. Pokud budou mít alespoň dvě, při velkém štěstí se to zvládnout dá. Ale musíte se připravit na brzkou hospitalizaci před porodem, na porod císařem a na dlouhý pobyt dětí v inkubátoru. Pro mě by byla velká podpora ta pětice dětí paní Kiňové. Pokud nemáte žádné jiné dítě, budete to mít v dobré v tom, že se budete soustředit jen na mimina. Starší sourozenec by mě stresoval strašně, protože bych věděla, že půjde na druhou kolej…
Ale já jsem také té nátury, že bych nebyla schopná jít na redukci. Snažila bych se věřit, že to všechno dobře dopadne. To, co bude po příchodu s dětmi domů, toho bych se neděsila. To se dá zvládnout dobrou organizací, pevnými nervy a pomocí ostatních - pokud budou miminka zdravá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
19.10.20 13:34

Moje spoluzacka ze střední porodila trojky, predtím měla jedno ditko👍Vše proběhlo bez komplikaci, jsou z nich už dospělé krasne a zdravé slečny👍Takže ano, i šťastný konec to mívá :srdce: ale čtyři jsou zas o jedno víc, tak uvidíš :kytka: a moc gratuluji :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
19.10.20 13:44

U nás ve městě bydlí kluci čtyřčata. 2× jednovaječní. Jsou dospělí, zdraví. Takže bych to nechala na přírodě a na vašem zdravotním stavu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
20.10.20 12:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
20.10.20 12:19
@karkarka píše:
Hod sem fotecku z ultrazvuku. před nedávnem tu byla podobná diskuze a zakladatelka si to celé vymyslela.Příspěvek upraven 19.10.20 v 08:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí